2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bişey danışmak istiyorum size benim adet günüm dün ya da bugün olması gerekirdi ama henüz bişey yok sizce test alsam çıkar mı varsa? Erken test mı alsam yok ya da beklesem mı :) sabırsız mıyım ne :)

Bence çıkar test yaparsan.

İyi ne güzel sevindim, geçen ay tsh istenilen değerde çıkmış bu ay artmış demekki değişebilen bir şey sağol inş düşer
Tsh gebelikle yükselebiliyor. İlaçla düzene girer benimde yüksek ilaç kullanıyorum gebelikte heray tsh ölçümü yapılmalı ilacın dozu ona göre ayarlanıyor.

Normal testte çıkar canım 4-5 liralık olanlardan. Yaptın mı bu saate kadar

Benim günüm 5 gün geçti adet günümde test yaptım belirtilerden şüphelenip çıkmadı hiç günüm geçmezdi belirtilere birde adet gecikmesi eklendi biraz daha bekliyorum tekrar test yapmak için 9 aylık bebeğim var ve korunuyorduk meraktan çatlamak üzereyim.

Bendeki durumda tam aynısından, bu ay bı kez kaza oldu ondan da korkuyorum :/ herşeyin hayırlısı

Ben de tek seferden gebe kaldım bebeğim 8.5 aylık ilk nasıl olacak derken şimdi havalardayım çok şükür :) gönlünüzdeki neyse o olsun:)
Ben zaten çok istiyorum ama bebek alerjik gündüz hep ayakta gecede uyku yok ondan vazgeçmiştim. Hayırlısı artık bakalım zaman ne göstericek. Havalar soğuk olmasa bugün kan vericektim :)

Merhaba :) Ben de eylül annesi olacağımı iki gün önce öğrendim. Dilerim hepimizin gönlünce olur her şey :)
Aaa tahmini doğum tarihimiz aynı benimde bat çarşamba günüydü. Kan değeriniz kaç acaba :) ayy çok mutlu oldum hayırlısıyla doğum yapalım sağlıkla kalbini duyalım inşallah

Aaa tahmini doğum tarihimiz aynı benimde bat çarşamba günüydü. Kan değeriniz kaç acaba :) ayy çok mutlu oldum hayırlısıyla doğum yapalım sağlıkla kalbini duyalım inşallah
Aa evet :)) dün ölçtürdüm 63 çıktı. Ama benim adet döngüm henüz tamamlanmadı. Ocak ayının ikisinde olmam gerekti tekrar. Tesadüf eseri öğrendim:) ayy amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…