2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Herkese selam!!! Bende büyük bir süprizle hamile olduğumu öğrendim. Bebek düşünmüyorduk ama kısmet böyleymiş. Bir oğlum var 7 yaşında. İlkokul 1 e gidiyor. Sat 8 Aralık. Dra gıttım Cumartesi günü herşeyı vardı ( kalp atışı&kese) ama pazar kanamam oldu, lekelenmelere devam bu arada. Acile gıttık, hemen bır iğne oldum ve progestan fıtıle başladık. Artık hayırlısı Allahtan. Herkese şans diliyorum. Uzun bir süreç. Umarım kimse üzülmeden geciririz bu günleri.

Kızlar acilden geldik şimdi, ilişki yasak dedi, kalp atışı da yokmuş gene küçük bi gebelik dedi, kese duruyor bi sorun yok dedi, progestan verdi hatta nöbetçi eczaneye gerek yok yarın sabah alırsınız ilacı dedi yatıp dinleceksin dedi böyle işte içim rahatladı en azından bebişim benimle

Alttan ultrasonlamı göründü hayırlı olsun bebeğiniz

Çok sevindim canım inşaşlah bebişlerimizide görcez bal ben de daha göremedim hakkımızda hayırlısı olsun bol bol dinlen ve kendine iyi bak

Canım çok sevindim mesajı görünce endişelenmiştim sorun olmamasına çok sevindim. Ya ben de korkuyorum ilişkiden bebeği öğrendiğimizden beri yapmadık. Kalbi duydum hala korkuyorum doktor da bişey demedi bu konuda ben de heyecandan sormamışım hiç. sanırım uzun bi süre Yani ilk 3 ayı atlatana kadar düşünmeyiz biz de Bebişlerimiz iyi olsun da

Ne 3 ayı ben tee 8 ay doğurana kadar yapmam bu korku bana yetti bugün yerimden kalkmam daha 3 şubata randevum var o zamana kadar

Iyi hadi gozun aydin canim

Çok sevindim canım inşaşlah bebişlerimizide görcez bal ben de daha göremedim hakkımızda hayırlısı olsun bol bol dinlen ve kendine iyi bak
Zaten günlük işlerimi yapıyordum sadece artık sanırım onu da yapmam bebeğimden daha önemli değil ya 3 şubata randevum var o zamana kadar kalkmayı düşünmüyorum

son adetin nedir canim

Gec döllenme olduğunu nereden biliyoruz? Adet zamanı gününde idi çünkü kafam allak bullak :/
Senin adet günün herzamanki tarihte olabilir ama geç döllenme bununla ilgili degil bunu doktorlar anlıyo sen icini ferah tut bebegini göreceksin insallah bi kaç gün sonra kesende oluşmuş zaten

8 aralık, cuma günü kese 13.88 mm di o küçük dememişti şimdi acil diye gittik sormayı unuttum kese boyunu ama küçük bi gebelik daha kalp atışları başlamamış dedi
Cnm hiç kafaya takma benim de görünmemiş çok küçük demişti doktor bir hafta sonra hem bebek hem kalp atışını duyduk yani hızla büyüyorlar bazen de durabiliyor büyümesi hiç stres olma tadını çıkar

Zaten günlük işlerimi yapıyordum sadece artık sanırım onu da yapmam bebeğimden daha önemli değil ya 3 şubata randevum var o zamana kadar kalkmayı düşünmüyorum
Bende 29 da gidicem kalp atışı için ilk gebeliğimde hiç duymadım kalp atışı falan.. kalbim ağzımda ama rahat davranmaya çalışıyorum çünkü ne yaparsam yapayım kaderin önüne geçemiycem rabbim ne yazmışsa başım gözüm üstüne ilkinde çok hırpalandım yinede gitti bebeğim çünkü kaderimdi bunu yaşamak o bebeğin alacak nefesi yiyecek rızkı yoktu rabbim bu bebeğimi bana bağışlasın inşallah güzel haberlerimizi yazarız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…