- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.241
Ekledim canım. Hoşgeldin aramıza :)canım beni de ekler misin ; beklenen dogum tarihi 11/09/2018. Sat 5 Aralik yaş 34 ikinci çocuk Istanbul
Anadoluda alev hanım var canm ben ondan cok memnunum,3 senedir doktorum ama gebelik icin muayneye gitmedim daha telefonla konustuk,hulusi beyide iyi diye duydum ama ben alev hanıma cok alıştım canm
Canım onu bilerek taptım
Esmer de talihlimiz oldu. Yeni gelen kişileri yazıyorum gidiyor yavaş yavaş esmer.
Öyle değişik bir sistem tablo. Telefondan da yapabileyim diye yaptım.
Gecte duyulabiliyormuş canm ama inşallah duyarsın:) haber ver mutlaka
Evet canım aynen öyle :) arkadaşlar bazen beni etiketlemeden yazıyor pc olmayınca kaybediyorum görünce hemen yazayım oraya diye böyle bişey yaptım :)Aaa tamam canım anladım satır ekleme olsun diye demekki :)
Kizlar ya benim karnim cokağrıyor ağrıyor mide bulantim falan da var ama onu sorun etmiyorum karnimin surekli agriyor olmasi zor geliyor normal mi acaba sizde de oluyor mu 7. Hafta bitti
Zaten en önemlisi doktorla iletişimin canm nerde olursa olsun kopamıyo insan,alıstıgın seni bilen senin tanıdıgın biri olmalı cunku cok özel ve cok önemli bir süreç,hakkında hayırlısı,en güzeli olsun canm inşallah cok rahat ve saglıklı bir hamilelik gecirirsin..Anladım canım Anadolu bana çok yakın ben kan testi için gittim ümitteki tansel gülbin oraya geçmiş gülbine de birkaç tahlil için gitmiştim ama hulusi beyi daha eski tamıyorum 2012 de rahim filmimi o çekti ve iki aşılamamı yaptı tüp bebeğe geçince gitmemiştim ama bursa acıbademdeki dr tanıyor dondurulmuş transferimde hep bursaya gitmedim rahim kalınlığı kontrolünü de o yaptı o yüzden onu tercih ettik tabii önce bursada keseyi görelim herşey yolundaysa inşallah
cildim çok yumuşaktır benim malesef.. su normalinde 2 litreden aşağı düşmezdi ama şimdi hem bulantılardan hem de havalardan çok içemez oldum malesef ya
İnşallah canım aynen beta hcg cok önemliymiş,ama duymazsanda sıkma canını gelince burda duyarsın hersey yokunda gitsindedöllenme zamanı, beta hcg artışı gibi faktörler de önemli oluyor benim dondurulmuş embriyo olduğu için geç döllenme durumu yok normal gebelik değil beta hcg de iki.katından biraz fazla artıyırdu belkii duyarım bilemiyorum
Transvajinal bakarsa duyabilirsin muhtemelen ama karında genelde 7.hafta da duyuluyor. Tabi kişiden kişiye değişiyor. Ben de 2 hafta bekleyeceğim artık :) gerçi benimki geç döllenme de olabilir çünkü adetlerim düzensizdi 6aydırdöllenme zamanı, beta hcg artışı gibi faktörler de önemli oluyor benim dondurulmuş embriyo olduğu için geç döllenme durumu yok normal gebelik değil beta hcg de iki.katından biraz fazla artıyırdu belkii duyarım bilemiyorum
Kızlar o şişkinlik bende de var yaa, midem karnım def gibi gerildi şişti resmen. Çok da gazım var kabız da oldum çatlicam yakındahalbuki bişey de yiyemiyorum iştahım yok
İnşallah canım aynen beta hcg cok önemliymiş,ama duymazsanda sıkma canını gelince burda duyarsın hersey yokunda gitsinde
Transvajinal bakarsa duyabilirsin muhtemelen ama karında genelde 7.hafta da duyuluyor. Tabi kişiden kişiye değişiyor. Ben de 2 hafta bekleyeceğim artık :) gerçi benimki geç döllenme de olabilir çünkü adetlerim düzensizdi 6aydır
senin kaçıncı düşükBen olsam riske atmazdım kullanırdım. Tekrarlayan düşüklerde coaspirin ve iğne veriyorlar hatta pırtılaşma çıkmasa bile.
dun bi bayanında karni ağrıyordu dr renkli ultrasona gönderdi bi dr git istersen canimKizlar ya benim karnim cokağrıyor ağrıyor mide bulantim falan da var ama onu sorun etmiyorum karnimin surekli agriyor olmasi zor geliyor normal mi acaba sizde de oluyor mu 7. Hafta bitti
Yok canım yazmadım. 6+4teyim başka ne lazımE Ece Sultan canım liste için bilgilerini yazmış mıydın.
YaşYok canım yazmadım. 6+4teyim başka ne lazım
Bişey olmaz canım korkma ama doktora bi görün bence için rahat olur. Doktor yasak yok falan bişey dedi mi ?Kızlar ilişki sonrası pembe renkli bir peçetelik bi kanamam oldu ağrım sızım yok şuanda ağlamaktan helak oldumbebeğe bişiy olmuş mudur doktora gitmeye korkuyorum ya bişiy olduysa diye şuanda kanama yok durdu bile o an geldi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?