- 12 Ağustos 2014
- 104
- 130
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.741
Hayırlı olsun saglikli sihhatli devam eder insallah... Ben de kilolu kaldım 164 boy 83 kilohayirli aksamlar kizlar nasip olursa bende eylul annesi olacagim insaallah :) tedavi gorerek hamile kaldim insaallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. sat 2 aralik, yasim 29, ankaraliyim :)
simdilik hersey cok sukur yolunda gidiyor sanirim bulantisiz bir hamilelik gecirecegim. kilolu hamile kaldim persembe doktor randuvum var izin cikarsa spora yazilmayi dusunuyorum:)
canim doktor uygun gorurse en iyi egzersiz yuruyus. karin egzersizi yapmadigin surece sikinti olmuyor. hatta spor hamilelikte baya faydali normal doguma yardimci zaten kilolu hamile kaldim boyda kisa riske atamam fazla kilo bebek icin iyi degil. tedavi sirasinda cok hormon alinca iki ayda 8 kilo aldim bulantim ve istahsizligim da yok dikkat etmem gerekiyor mecburenHayırlı olsun saglikli sihhatli devam eder insallah... Ben de kilolu kaldım 164 boy 83 kilo
Spor ben de düşünüyorum ama nasil olacak ilk aylarda sıkıntılı olmaz mı endise edip yanaşamadım ya
Sadece yürüyüş mü yapacaksın peki?canim doktor uygun gorurse en iyi egzersiz yuruyus. karin egzersizi yapmadigin surece sikinti olmuyor. hatta spor hamilelikte baya faydali normal doguma yardimci zaten kilolu hamile kaldim boyda kisa riske atamam fazla kilo bebek icin iyi degil. tedavi sirasinda cok hormon alinca iki ayda 8 kilo aldim bulantim ve istahsizligim da yok dikkat etmem gerekiyor mecburen
benim normal yolla bir hamileligim dusukle sonuclanmisti arastirmalarimla tedavi oncesi rahim kaslarini pilatesle guclendirmistim cok faydasini gordum. iste doktor izin verirse once yuruyus, kol ve basen calismayi dusunuyorum 2. ya da 3. trimesterdan sonra doktor onayiyla pilates dusunuyorum doguma cok guzel hazirliyor cunku ama baslangic icin tavsiye edilen en temel ve en iyi egzersiz yuruyus.Sadece yürüyüş mü yapacaksın peki?
Ya bende de kilo var biraz bi de hamilelikte iyice almaktan korkuyorum ama spor salonu bebişimize zarar verir mi acabahayirli aksamlar kizlar nasip olursa bende eylul annesi olacagim insaallah :) tedavi gorerek hamile kaldim insaallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. sat 2 aralik, yasim 29, ankaraliyim :)
simdilik hersey cok sukur yolunda gidiyor sanirim bulantisiz bir hamilelik gecirecegim. kilolu hamile kaldim persembe doktor randuvum var izin cikarsa spora yazilmayi dusunuyorum:)
canim her bunye farkli doktorun ne derse o bende persembe soracagim spora uygun muyum diye onay vermezse kipirdamam yerimden dogumdan sonra veririm cok bekledim bu yavruyu 3-5 kiloya takilmam artik :)Ya bende de kilo var biraz bi de hamilelikte iyice almaktan korkuyorum ama spor salonu bebişimize zarar verir mi acaba
Kalp atışlarını duydunuzmu hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alın kucağınıza inşallahhayirli aksamlar kizlar nasip olursa bende eylul annesi olacagim insaallah :) tedavi gorerek hamile kaldim insaallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. sat 2 aralik, yasim 29, ankaraliyim :)
Aynen bende kaçgündür bifırsat olmadı yaAyyy @uyuyan_kedi cok iyi yaptin. Ama senle konustuk ya. Ben hala usuttugumu dusunuyorum. Bugun cok kalabalikti basim seninle paylasamadim durumumu. Hemen sorim bakalim
Merhaba benim de ikinci olacak inşallah. . Bulantı kusma herhalde sizi zorlayan öyle miHayırlı geceler kızlar daha öncede yazmıştım bende inşallah Eylül annesiyim ikinci olacak takip edemiyorum bu ara çok zor geçiyor bu sefer hamilelik sizler nasılsınız
Bunun kesin cevabını tabiki bilemeyiz ama idrar yolu enfeksiyonunda da dediginiz şikayetler olur. Bir doktora gitmenizde yarar var.Kislar adetime dun 10 gun vardi. Yumurtaliklarimda garip bir agri var bazen sizliyor bazen batiyor bazen aciyor. Iki yumurtaligimin arasi nda surekli bir sizlama var. Bacaklarimada vuruyor. Ama cok siddetli degil baya hissetiriyor. Dunden beri boyle adet sancim hic bu kadar erken baslamamisti. Bu nedir ben bilemedim. Usutme miii yoksa hamilemiyim yada bilen varmi baska bir nedeni olabilirmi
Hmmm evet haklisin. Adetim gelirse gideyim bakayim. Ama yanma yada idrarimda bir sknti yok.Bunun kesin cevabını tabiki bilemeyiz ama idrar yolu enfeksiyonunda da dediginiz şikayetler olur. Bir doktora gitmenizde yarar var.
inşallah değildir o zaman. Gebeliğin bu kadar erken belirtisi olur mu onu da bilmiyorum ben yaşamadım en azından . Gonlunden geçen neyse o olsun. Belki de usutmussundur. Çok rahatsız oluyorsan muhakkak doktora git ama binbir türlü şey olabilir sebebi bir şey yoksa da için rahatlar en azından.Hmmm evet haklisin. Adetim gelirse gideyim bakayim. Ama yanma yada idrarimda bir sknti yok.
Evet haklisin. Gitmem gerek ziraa hep iki gundur bole. Hayirlisi bakalim. Saol caniminşallah değildir o zaman. Gebeliğin bu kadar erken belirtisi olur mu onu da bilmiyorum ben yaşamadım en azından . Gonlunden geçen neyse o olsun. Belki de usutmussundur. Çok rahatsız oluyorsan muhakkak doktora git ama binbir türlü şey olabilir sebebi bir şey yoksa da için rahatlar en azından.
Ay canım benim çok üzüldüm ama inşaallah dua zamanı demek ki senin için bol bol dua et bizde edelim inş burda bebeğe hiç bişi olmasın ilginç bi olay oldu geçen yıllarda yabancı bir arkadaşım vardı hamileydi kanaması oluyor ve doktora acile gidiyorlar doktor bebeği göremiyor ve düşük deyip ilaç veriyor evde parçalar geliyor tekrar kendi doktoruna gidiyor kendi doktorunda bebeği görüyor şimdi Bebek bir yaşındaGeldi yaa kucuk kucuk pihti geldi ama ebe hemsire bu onemli degil biz buyuk pihti ve parcalardan bahsediyoruz dedi ama bilemiyorum yarin ogrenicez allaha emanet artik ne yasayacaksak gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?