• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

MinikPiranha

~♥♥~
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
8.398
17.407
298
:kahve::KK200:2018 EYLÜL ANNELERİ:KK200:

(Listemize dahil olmak isteyen arkadaşlar mesaj yolu ile iletişime geçin lütfen:KK200:)

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba herkese bende 9 aralıkta geç döllenme ile hamiş olduğumu öğrendim umarım isteyen herkes olur 23 yaşındayım bi kızım var 3.5 yasında kardeşi olacak çok mutluyum ve cok heyecanliyim

Gozunaydin :)
Saglikli haberler alin insallah hep.
Seninki pek Eylul'e kalmaz sanki :) Agustos annelerini kacirma derim :)

Baktım ki sadece 1 tane konu var bi tane de ben açayım dedim 2018 Eylül anneleri ☺gelin beraber şafak sayalım ❤ ve sağlıklı bir şekilde bebislerimize kavuşalım inşallah

Eğer ılkı sezeryansa mecbur cnm bende normal olsun ısterdım ama olmayınca olmuyor ıste

Oyle bir mecburiyet yok aslinda,hamile kal da insallah doktorunla bu konuyuda konusursun istiyorsan.
Allah hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin.

Back