2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
tabiki gebelik testi her gecen gec koyulasiyor.ilk kez anne baba olmanin heyeceni ayri ffarkli.git bence aksama.ertesi gun tekrar isterler ama sen bir gun sonra gidersin.hem degerin katlanir.biraz aceleci davrandikya simdi bata hala 3 gun var.deger muhtemelen dusuk cikar zaten korkma

tabiki gebelik testi her gecen gun koyulasiyor.ilk kez anne baba olmanin heyeceni ayri ffarkli.git bence aksama.ertesi gun tekrar isterler ama sen bir gun sonra gidersin.hem degerin katlanir.biraz aceleci davrandikya simdi bata hala 3 gun var.deger muhtemelen dusuk cikar zaten korkma.kocisini bu haberden mahrum birakmapp

Evet bugun ve carsamba gidicem persembeye bekleyemem diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı akşam soylucem onlarda bizimle heyecan içinde beklesinler napalim dimi :) walla keşke 22 martta yapsaydım. Derlerdi de inanmazdım insan dayanamıyor

Hayırlı olsun . Kaç gün var bata ? Belirtilerin varmıydı ?
Çok teşekkür ederim. Canım benim göğüs hassasiyetim ve bel ağrım vardı aslında belirtim yoktu çok istiyorduk ama üzülmemek için kendim hiç düşünmemeyi seçtim regli olmayınca gebelik testi sonuçu koştuk hastaneye beta hcg 70 çıktı yarın kadındoğum doktoruna gidicem bakalım ne dicek Acildeki doktor onayladı ama

Hayırlısıyla kucağına al inş cnm . Benim merak ettiğim birşey var adetin ilk günü olarak lekenin geldiği günümü kbul ediyim yoksa kırmızı kanı gördüğüm günümü

Canim benim saolasin icimi rahatlattin. Konusmayi birakmayiz sende guzel haber verirsi insallah yakinda. Bugun randevum var kalp atisini duymak icin gidecegim. Sende dua et canim. Insallah duyarim.

Merhaba kızlar..
Ben 2015 şubat annesiydim orada çok güzel paylaşımlarımız oldu hatta ençok yazılan anne topiği sanırım bizim topikti :)
Şimdi ikinci bebiş niyetine girdik bakalım olursa bu ay bende aralık 2018 annesi olucam nasip bakalım

mrb bende 2014 dogumlu bır oglan annesıyım 2 cıyı dusunuyoruz bat 16 marttı ıdrar yaptım sılık cıktı 17 martta tekrar yaptım bıraz daha koyu cıktı 18 martta kan verdım bthcg 83 cıktı sanırım hamıleyım carsamba gunune randevu aldım sızlerın bthcg kac cıkmıstı

insallah gonlune gore verir Allah canim.

hayirli olsun.hosgeldin aramiza.ben henuz hcg baktirmadim bat 22 mart dun ogrendim henuz o yuzden biraz beklicem.

hosbulduk cnm sızde de adet olucakmıs gıbı hıs oluyormu benım bugun adet gecelı 4 gun oldu carsambayı sabırsızlıkla beklıyorum bakalım ne dıcek doktor

Canim benim saolasin icimi rahatlattin. Konusmayi birakmayiz sende guzel haber verirsi insallah yakinda. Bugun randevum var kalp atisini duymak icin gidecegim. Sende dua et canim. Insallah duyarim.
İnş duyarsın arkadaşım hiç strese girme dualarım senle :) haberdar et

Kızlar dayanamadım test yaptım negatif çıktı silik bir cizgi bile yok.kıcaman bir tek çizgi Çok üzüldüm . 1 hafta var adete inşallah erken olduğu içindir

Canim bi hafta cok fazla.yumurtlama gununu hatirliyormusun.uzerinden en az 10 gun gecmesi gerekiyor

Canim bi hafta cok fazla.yumurtlama gununu hatirliyormusun.uzerinden en az 10 gun gecmesi gerekiyor
Canm senn aralık başı gözküyor ya büyük ihtimal senn kasım olur çünkü ayın başı olanların çoğu önceki ayda doğum yapmış oluyorlar

Kesin olarak bilmiyorum cnm . Ama adetten 1 hafta sonra kadar kasıklarım ağrımaya akıntım artmaya başldı ozaman yunurtlamışımdor diye o haftayı değerlendirmiştik . Kasık ve bel ağrım hiç geçmedi ama ikş gündürde göğüslerim içten içe sanki sızlıyo gibi geliyo . Ya çok kafaya taktım vücudum beni kandırıyo ama çok moralim bozuldu

Canm senn aralık başı gözküyor ya büyük ihtimal senn kasım olur çünkü ayın başı olanların çoğu önceki ayda doğum yapmış oluyorlar
evet sezeryan benim zaten buyuk ihtimalle kasim annesi olucam.orada en kucuk benim bebegim.herkes keseyi gormeye kalp atislarini duymaya gitmis.benim gibi yeni hamislerle beraber olmak istedim.

hepsi hamilelik belirtisi ayni halleri bende yasadim canim.senide umitlendirmek istemem ama iki gun sonra tekrar dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…