- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Düşün olsun ben bulantı çekmeyede razıyım o derece:)Insallah canim. Aynen :) beni benden cok dusunmeye basladi:) gun gectikce bulantilar artmaya basladi. Ve halsizlik zorlamaya basladi.
:) darisi basina diyim canim o zaman:) kimisinin hic bulantisi falan olmuyor. Benim simdiden basladi. Belki sen o sansli kisilerden olursun:)Düşün olsun ben bulantı çekmeyede razıyım o derece:)
Olsunda canm sıkıntı değil daha önümde bir ay var şimdiden sabredemyrm napcm bilmyrm:):) darisi basina diyim canim o zaman:) kimisinin hic bulantisi falan olmuyor. Benim simdiden basladi. Belki sen o sansli kisilerden olursun:)
:) hadi insallah guzel haberler verirsin zaman gecer merak etme. Bende biran once biraz buyusun istiyorum. Kendini gostersin istiyorum. Hamile kalınca da saglikla buyucek mi korkusu oluo. Hep sabir gerekiyor anlicagin.Olsunda canm sıkıntı değil daha önümde bir ay var şimdiden sabredemyrm napcm bilmyrm:)
Iki kizim var kucügum 5 yasinda yogun bir bebek özlemi var :))Kızlar bu arada ilk mi - ikinci mi - üçüncü mü ? Kaçıncı çocukları istiyoruz
Bilmezmym beraber yaşadk o duygları iletişimi koparmayalm cnm hamle kalrsm sölerm artk berbr bebişleemz hakknda konşrz sen uzun zaman snra oldgu için bölesn korkma bak yüce rabbim melegni koruyor sen sıkıntı yapma arkadaşm:):) hadi insallah guzel haberler verirsin zaman gecer merak etme. Bende biran once biraz buyusun istiyorum. Kendini gostersin istiyorum. Hamile kalınca da saglikla buyucek mi korkusu oluo. Hep sabir gerekiyor anlicagin.
ayni ayni durumdayiz canim.benimde iki cocugum var.kucugum bes yasinda uzun sure ara verince insan bebegi ozluyor.insallah bu ay olurda saglicakla kucagimiza aliriz.eger hamileysem muhtemel dogum tarihi 1 aralik olacak.bakalim bi kac gune belli olur hakkimizda hayirlisi.Iki kizim var kucügum 5 yasinda yogun bir bebek özlemi var :))
Hayirlisi olsun topigin yeni hamilelerinden olursun insallah siz ayaniginizi sürün bizde peşinizden insallah :)ayni ayni durumdayiz canim.benimde iki cocugum var.kucugum bes yasinda uzun sure ara verince insan bebegi ozluyor.insallah bu ay olurda saglicakla kucagimiza aliriz.eger hamileysem muhtemel dogum tarihi 1 aralik olacak.bakalim bi kac gune belli olur hakkimizda hayirlisi.
İlk canm inş olur kasım annesiydim kimyasala döndü inş bu ay umudum aralık annesi olurum inş
Iki kizim var kucügum 5 yasinda yogun bir bebek özlemi var :))
ayni ayni durumdayiz canim.benimde iki cocugum var.kucugum bes yasinda uzun sure ara verince insan bebegi ozluyor.insallah bu ay olurda saglicakla kucagimiza aliriz.eger hamileysem muhtemel dogum tarihi 1 aralik olacak.bakalim bi kac gune belli olur hakkimizda hayirlisi.
İnşallahSagolun kizlar.insallah bu ay hepimiz bu topikte hamilelik sıkintilarini guzelliklerini paylasiriz.Bi kac kac gune belli olmaya baslar ilk hamileler
benim de ikinci olacak inşallah, 2013 aralık annesiydim darısı 2018 aralığa kızlar hepimiz için inşallahİnşallah güzel haberi alırsın tatlım bu ay
Maşallah kızlar, sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrular.. Kısmetse eğer bizimde 2. olucak. Kızım 2 yaşında
Ay hadi hayırlı uğurlu olsun topigin ilk hamisi ve bebişi :)Kizlar sabah test yapmistim cift cizgiyi gordum sukur.henuz adetime 3-4 gun var.bayaga belirgindi yinede.darisi sizlere hadi bakalim guzel haberler gelsin pespese ayagimi suruyorum
Maşallah diyelim allah tamamına erdirsin inş . Darısı hepimize olsunKizlar sabah test yapmistim cift cizgiyi gordum sukur.henuz adetime 3-4 gun var.bayaga belirgindi yinede.darisi sizlere hadi bakalim guzel haberler gelsin pespese ayagimi suruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?