- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Test yok cnm evde yapmak istemiyorum eğer yoksa çok üzülücem sanırım baya moralim bozuldu . 3 gün daha bekleyip yapıyım olmazsa iyice. Netleşir . Bakınca gördüğüm çizgi pembeleşmesi gereken yer değildir dimi çok çok ince açık bi çizgi güneşe tutunca gördümAy insallah vardir.sabah tekrar dene varsa testin yoksa savredebilirsen sonraki gun denersin
hic uzulme nasipte ne varsa o olur.ben cuma test yaptim cok hafif belli belirsiz bisey cikti ancak isikta gorunuyordu.hatta sonra kayboldu.pazar tekrar yaptim sabah bayaga belirgin cikti.hadi hayirlisi insallahTest yok cnm evde yapmak istemiyorum eğer yoksa çok üzülücem sanırım baya moralim bozuldu . 3 gün daha bekleyip yapıyım olmazsa iyice. Netleşir . Bakınca gördüğüm çizgi pembeleşmesi gereken yer değildir dimi çok çok ince açık bi çizgi güneşe tutunca gördüm
öncellikle hayırlı uğurllu olsun diyim :) Benimde sata göre eğer gebeysem 1 aralık gözüküyor bende bu topikte olmayı yeğlerim.. Dediğin gibi şuan onlar önden gidiyor :)evet sezeryan benim zaten buyuk ihtimalle kasim annesi olucam.orada en kucuk benim bebegim.herkes keseyi gormeye kalp atislarini duymaya gitmis.benim gibi yeni hamislerle beraber olmak istedim.
Bende yaptım bugün daha 1 hafta var adete yok gibiydi testin içşni açtım güneşe tutunca çok ince hayalet çizgi gördüm . Hakkımızda hayırlısı olsun belirtilerin varmı hiç ? Benim yunurtlamadan beri kasık bel ağrım var 2 gündür de göğüslerim içerden sızlıyo sanki doluyor içi gibiErken gebelik testi yaptım gölge gibi çizgi gördüm. Umarım yanılmıyoruzdur
sagol canim. İnsallah beraber takip ederiz hamileligimizi.yarin sabah tekrar yap bence daha belirgin cikaröncellikle hayırlı uğurllu olsun diyim :) Benimde sata göre eğer gebeysem 1 aralık gözüküyor bende bu topikte olmayı yeğlerim.. Dediğin gibi şuan onlar önden gidiyor :)
bayağı halsizim uyku hali var onun dışında ara sıra kasık ağrım oluyor başka bir belirtim yok vallaBende yaptım bugün daha 1 hafta var adete yok gibiydi testin içşni açtım güneşe tutunca çok ince hayalet çizgi gördüm . Hakkımızda hayırlısı olsun belirtilerin varmı hiç ? Benim yunurtlamadan beri kasık bel ağrım var 2 gündür de göğüslerim içerden sızlıyo sanki doluyor içi gibi
Hayırlısı inş canım . Benimde kendimde anladığım farklı bir kasık ağrısı ve bu göğüslerim sanki çocuk emerken sür dolarda ağrır ya onu. Gibi iki gündür . Halsizlik uyku bendede var hayırlısı olsun inşBirde etkilendim mi bilmiyorum ama bazı kişiler hamileliğini öğrenmeden önce rüyalarında görmüşler. Bu ay 2 kere kendimi hamile olarak gördüm. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
amin inşallah.. Ne kadardır deniyorsunuz? 2. olcak sanırımHayırlısı inş canım . Benimde kendimde anladığım farklı bir kasık ağrısı ve bu göğüslerim sanki çocuk emerken sür dolarda ağrır ya onu. Gibi iki gündür . Halsizlik uyku bendede var hayırlısı olsun inş
Ben lekelenme günü olarak baz aldım takvimim diye bi program var oradan yumurtalıma günlerimi takip ettim hepHayırlısıyla kucağına al inş cnm . Benim merak ettiğim birşey var adetin ilk günü olarak lekenin geldiği günümü kbul ediyim yoksa kırmızı kanı gördüğüm günümü
2. Olcak cnm bu ay ilk denemeamin inşallah.. Ne kadardır deniyorsunuz? 2. olcak sanırım
Ben normal kırmızı gelince saydımBen lekelenme günü olarak baz aldım takvimim diye bi program var oradan yumurtalıma günlerimi takip ettim hep
inşallah canımDegerim 45 cikti kızlar bat a 3 gun var güzel sanırım. Inşallah düzenli artış olur
Canim cok şükür bebisimin kalp atisini duydum. Insallah saglikla kucagima alirim:) darisi basina.İnş duyarsın arkadaşım hiç strese girme dualarım senle :) haberdar et
Çok sevndm senn adna sana demiştim değil mi boş yere stres yapıyorsun canm artk takma hayırlısıyla iyi gebeliğin olur inş:) anin canm başladık bşzde çalşmalara bakalm inş tutar:)Canim cok şükür bebisimin kalp atisini duydum. Insallah saglikla kucagima alirim:) darisi basina.
Hayırlı olsun cnm yükselir inşallah çok sevindim . Stres yapma güzel düşün güzel olsunDegerim 45 cikti kızlar bat a 3 gun var güzel sanırım. Inşallah düzenli artış olur
Canım inşallah sağlıklıca hayırlıca kavuşursun bebişine allahım isteyen herkese nasip etsinAllah nasip ederse tüp bebek tedavisindeyim bu cuma yumurta toplama,haftaya pzt salı çarşamba günlerinden birinde transfer olabilir.Tahmini doğum tarihi ile aralık annesi olabilirim inşallah :)Dualarınızı esirgemeyin dua bekliyorum.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?