- 13 Haziran 2017
- 5
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
hayirli olsun canim sanada.ilk bebeginmi. Beklenen dogum tarihi ne zmanbugün öğrendim bende önce gebelik testi sonra kan tahlili yaptırdım acilde yarın kadın doğuma gidicem inşallahbi sürü şey okudum ama bugün bildiğim herşeyi unuttum çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Hayırlı olsun . Kaç gün var bata ? Belirtilerin varmıydı ?bugün öğrendim bende önce gebelik testi sonra kan tahlili yaptırdım acilde yarın kadın doğuma gidicem inşallahbi sürü şey okudum ama bugün bildiğim herşeyi unuttum çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Allah nasip ederse bende Aralık annesiyim sanırım:) bat 22 mart umarım kimyasal olmaz. Test bu kadar yanlış çıkarmaz değil mi yaa sevinemiyorum yanlıştır diye
Hayırlı olsun cnm . İçini ferah tut kan ver sen rahtlaAllah nasip ederse bende Aralık annesiyim sanırım:) bat 22 mart umarım kimyasal olmaz. Test bu kadar yanlış çıkarmaz değil mi yaa sevinemiyorum yanlıştır diye
Ne kadar var batina canim.ben 3-4 gun kala ogrendim.sabah ilk idrarla yaptim amaBende bugün test alsam yapsam çıkarmıki kızlarvarsa ?
hayirli olsun hamileligin.batimiz senle ayniymis.Saglicakla kucagimiza aliriz insallahAllah nasip ederse bende Aralık annesiyim sanırım:) bat 22 mart umarım kimyasal olmaz. Test bu kadar yanlış çıkarmaz değil mi yaa sevinemiyorum yanlıştır diye
7 gün kadar var cnm ben erken gebelik testi ve normal olandan aldım negatif görücem diye ok tedirginim . Bir kaç gün sonramı yapsamki . Yumurtlama tarihinden beri kasık ve bel ağrılarım varNe kadar var batina canim.ben 3-4 gun kala ogrendim.sabah ilk idrarla yaptim ama
Çok teşekkür ederim ikimizede inşallah :)hayirli olsun hamileligin.batimiz senle ayniymis.Saglicakla kucagimiza aliriz insallah
yarin sabah yap o zaman canim.daha net sonuc alirsin erken gebelik testiyse.insallah vardir.hadi bakalim baraya yazarsin sonucu .7 gün kadar var cnm ben erken gebelik testi ve normal olandan aldım negatif görücem diye ok tedirginim . Bir kaç gün sonramı yapsamki . Yumurtlama tarihinden beri kasık ve bel ağrılarım var
Amin canim.Kan testi yaptirmadim.henuz cok yeni diye.yarin filan gideyim diyorum.hem degerim artar.sen yaptirdigimda sonucu yaz bakalim kac cikacak merak ettim.Çok teşekkür ederim ikimizede inşallah :)
Kan testi yaptırdın mi ben bu akşam gidicem de bakalim hakkımızda hayırlısı bebişlerimizi alalım kucagimiza :)
esime sakayla karisik soyledim ilk basta inanmadi.bu ucuncu cocugumuz olacak nasipse.yinede hepsinin heyecani farkli tabii.erken olmaz ama takip icin deger az olunca hergun deger artarmi diye kan aliyorlar.kimyasalmi degilmi diye.ugrasmak istemedigimden gitmek istemedim.Eşinize söylediniz mi ?
Ben kan testi için bu akşam gidicem erken mi olur bekleyim mi ? Ilk bebek tecrubesizim
Sabah yaparım yada bekleyebilirsen 1 gün daha bekleyin diyorum . Sen kaç gün kala öğrendin cnm bat kaç seninyarin sabah yap o zaman canim.daha net sonuc alirsin erken gebelik testiyse.insallah vardir.hadi bakalim baraya yazarsin sonucu .
Bende test yaptırmadan söylemek istemedim ama çatlıyorum resmen. O zama gebelik testlerinde takip etsek belli olur dimi git gide koyulaşma görürüz. Bende kimyasal olmasindan korkuyorum daha önce başıma gelmedi anlaşılır mı onuda bilmiyorum.esime sakayla karisik soyledim ilk basta inanmadi.bu ucuncu cocugumuz olacak nasipse.yinede hepsinin heyecani farkli tabii.erken olmaz ama takip icin deger az olunca hergun deger artarmi diye kan aliyorlar.kimyasalmi degilmi diye.ugrasmak istemedigimden gitmek istemedim.
Benim bata 3-4 gun kala ogrendim.22 mart batim ama bu ay erken yumurtlama oldu.6 martta.Sabah yaparım yada bekleyebilirsen 1 gün daha bekleyin diyorum . Sen kaç gün kala öğrendin cnm bat kaç senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?