2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Inşallah hayırlı bi şekilde sonuç alırsın tedavinden. Ümidini kaybetme hiç bi zaman. Güzel güzel genişler nasip etsin allah :)

Allah yardimcin olsun canim.insallah gonlune gore olur hersey.dualarimiz seninle.guzel haberlerine burada okuruz insallah.

Ya ne güzel hamile olduğunu öğrenenler olmuş, artmış bile darısı biz bekleyenlere inşallah. Benim o asamaya gelmeme çok var daha çünkü sanırım henüz yumurtlama donemindeyim. Onu da çok iyi anlıyor değilim ya hayırlısı :) sat 2 mart ve civarı olan var mi kızlar?

Allah yardimcin olsun canim.insallah gonlune gore olur hersey.dualarimiz seninle.guzel haberlerine burada okuruz insallah.
Inşallah hayırlı bi şekilde sonuç alırsın tedavinden. Ümidini kaybetme hiç bi zaman. Güzel güzel genişler nasip etsin allah :)
Canım inşallah sağlıklıca hayırlıca kavuşursun bebişine allahım isteyen herkese nasip etsin
sağolun kızlar inşallah .Rabbim hamile olanlarında sağlıcakla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. :)

Kızlar test yapmama kararı aldım adet günü normal testlerden alır yaparım . Sonuca göre hareket ederim . Çok strese giriyorum .

merhabalarrrrrr... kasım ayımdaki düşüğümden sonra dün ve ondan önceki günde yapmış olduğum iki idrar testine göre çookkk silik bile olsa hamileyim diye düşünüyorum çünük çizgiler belirginleşiyor gün gün bugün kan da vereceğim bakalım ne çıkacak :)))) doğum günü 1 aralık olarak hesapladım tabi bebiş erken gelmeye karar vermesse şuanlık aralık annesiyim :)))

Hadi inşallah cnm benimde eğer varsa 3 aralık görünüyo ama daha testi tekrarlamadım

inşlhh ikimiznde :) sen yapmışmıydın test
2 gğn önce erken gebelik testi yaptım ama daha erken sanırım önce yoktu sonra hayalet bi çizgi çıktı . Yunurtlamadan beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum . 3 4 gündürde göğüslerim sanki doluyomuş gibi ağrımaya başladı koltuk altımdan gelen bi sızı var gibi ya yalancı belirti bunlar yada inşallah vardır

selammmmm ben dayanamadım dün akşam gittim yaptırdım testi, ve değerim 78 çıktı :))) çok yeni 3 haftalık daha :)))) Allahım sizlere de nasip etsin.. bende de kasık ağrısı çok vemiğde bukantısı yaşıyorum

pazar gunu beta 83 cıkmıstı bugun doktora gıttım tekrar bthc ıstedı ultrasondan baktı rahım duvarın cok guzel kalınlasmıs dedı yumurtalıklarının durumu cok ıyı dedı haftaya carsamba kontrole cagırdı buyuk ıhtımalle carsamba goruruz keseyı dedı

Bende test yaptım gene negatif çıktı cnm ama ilk defa göğüs ve bel ağrısı yaşıyorum . Bugün gidip kan testi yaptıracağım

Çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin

Hayirli olsun cok sevindim.ilk bebekmi

cok iyi haberler.Rabbim hayirli saglikli kucagina almayi nnasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…