- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Inşallah hayırlı bi şekilde sonuç alırsın tedavinden. Ümidini kaybetme hiç bi zaman. Güzel güzel genişler nasip etsin allah :)Allah nasip ederse tüp bebek tedavisindeyim bu cuma yumurta toplama,haftaya pzt salı çarşamba günlerinden birinde transfer olabilir.Tahmini doğum tarihi ile aralık annesi olabilirim inşallah :)Dualarınızı esirgemeyin dua bekliyorum.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Allah yardimcin olsun canim.insallah gonlune gore olur hersey.dualarimiz seninle.guzel haberlerine burada okuruz insallah.Allah nasip ederse tüp bebek tedavisindeyim bu cuma yumurta toplama,haftaya pzt salı çarşamba günlerinden birinde transfer olabilir.Tahmini doğum tarihi ile aralık annesi olabilirim inşallah :)Dualarınızı esirgemeyin dua bekliyorum.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Allah yardimcin olsun canim.insallah gonlune gore olur hersey.dualarimiz seninle.guzel haberlerine burada okuruz insallah.
Inşallah hayırlı bi şekilde sonuç alırsın tedavinden. Ümidini kaybetme hiç bi zaman. Güzel güzel genişler nasip etsin allah :)
sağolun kızlar inşallah .Rabbim hamile olanlarında sağlıcakla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. :)Canım inşallah sağlıklıca hayırlıca kavuşursun bebişine allahım isteyen herkese nasip etsin
Insallah canim hadi bakalm seni aralik annesi olmaya bekliyorum.:)Çok sevndm senn adna sana demiştim değil mi boş yere stres yapıyorsun canm artk takma hayırlısıyla iyi gebeliğin olur inş:) anin canm başladık bşzde çalşmalara bakalm inş tutar:)
Hadi inş cnm erken yumrtladm bu ay galiba yumrta kıvamında akıntım oldu inş tutar :)Insallah canim hadi bakalm seni aralik annesi olmaya bekliyorum.:)
Hadi inşallah cnm benimde eğer varsa 3 aralık görünüyo ama daha testi tekrarlamadımmerhabalarrrrrr... kasım ayımdaki düşüğümden sonra dün ve ondan önceki günde yapmış olduğum iki idrar testine göre çookkk silik bile olsa hamileyim diye düşünüyorum çünük çizgiler belirginleşiyor gün gün bugün kan da vereceğim bakalım ne çıkacak :)))) doğum günü 1 aralık olarak hesapladım tabi bebiş erken gelmeye karar vermesse şuanlık aralık annesiyim :)))
inşlhh ikimiznde :) sen yapmışmıydın testHadi inşallah cnm benimde eğer varsa 3 aralık görünüyo ama daha testi tekrarlamadım
2 gğn önce erken gebelik testi yaptım ama daha erken sanırım önce yoktu sonra hayalet bi çizgi çıktı . Yunurtlamadan beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum . 3 4 gündürde göğüslerim sanki doluyomuş gibi ağrımaya başladı koltuk altımdan gelen bi sızı var gibi ya yalancı belirti bunlar yada inşallah vardırinşlhh ikimiznde :) sen yapmışmıydın test
2 gğn önce erken gebelik testi yaptım ama daha erken sanırım önce yoktu sonra hayalet bi çizgi çıktı . Yunurtlamadan beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum . 3 4 gündürde göğüslerim sanki doluyomuş gibi ağrımaya başladı koltuk altımdan gelen bi sızı var gibi ya yalancı belirti bunlar yada inşallah vardır
Bende test yaptım gene negatif çıktı cnm ama ilk defa göğüs ve bel ağrısı yaşıyorum . Bugün gidip kan testi yaptıracağımselammmmm ben dayanamadım dün akşam gittim yaptırdım testi, ve değerim 78 çıktı :))) çok yeni 3 haftalık daha :)))) Allahım sizlere de nasip etsin.. bende de kasık ağrısı çok vemiğde bukantısı yaşıyorum
Çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsinpazar gunu beta 83 cıkmıstı bugun doktora gıttım tekrar bthc ıstedı ultrasondan baktı rahım duvarın cok guzel kalınlasmıs dedı yumurtalıklarının durumu cok ıyı dedı haftaya carsamba kontrole cagırdı buyuk ıhtımalle carsamba goruruz keseyı dedı
sagol cnm cok tesekkur ederım bakalım su kan tahlılını alalım bırde sonuc ıyıyse ıns haftaya carsamba gorecegızÇok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin
Hayirli olsun cok sevindim.ilk bebekmiselammmmm ben dayanamadım dün akşam gittim yaptırdım testi, ve değerim 78 çıktı :))) çok yeni 3 haftalık daha :)))) Allahım sizlere de nasip etsin.. bende de kasık ağrısı çok vemiğde bukantısı yaşıyorum
cok iyi haberler.Rabbim hayirli saglikli kucagina almayi nnasip etsinpazar gunu beta 83 cıkmıstı bugun doktora gıttım tekrar bthc ıstedı ultrasondan baktı rahım duvarın cok guzel kalınlasmıs dedı yumurtalıklarının durumu cok ıyı dedı haftaya carsamba kontrole cagırdı buyuk ıhtımalle carsamba goruruz keseyı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?