• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bugün öğrendim bende önce gebelik testi sonra kan tahlili yaptırdım acilde yarın kadın doğuma gidicem inşallah ☺️ bi sürü şey okudum ama bugün bildiğim herşeyi unuttum çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ❣️

bugün öğrendim bende önce gebelik testi sonra kan tahlili yaptırdım acilde yarın kadın doğuma gidicem inşallah ☺️ bi sürü şey okudum ama bugün bildiğim herşeyi unuttum çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ❣️
hayirli olsun canim sanada.ilk bebeginmi. Beklenen dogum tarihi ne zman

Hayırlı olsun . Kaç gün var bata ? Belirtilerin varmıydı ?

Allah nasip ederse bende Aralık annesiyim sanırım:) bat 22 mart umarım kimyasal olmaz. Test bu kadar yanlış çıkarmaz değil mi yaa sevinemiyorum yanlıştır diye :(

Eklentiler

• 20180319_022215.jpg
    20180319_022215.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 170
Merhaba arkadaşlar :KK15: bat 30 Mart :) inşallah bende bu aya talibim. Çift rakamlara karşı sempatim var :) Bir nevi uğur gibi diyelim. O yüzden 2018 in son ayını kaçırmak istemiyorum. :nazar:

Allah nasip ederse bende Aralık annesiyim sanırım:) bat 22 mart umarım kimyasal olmaz. Test bu kadar yanlış çıkarmaz değil mi yaa sevinemiyorum yanlıştır diye :KK43:

Hayırlı olsun Çift çizginin tadını çıkar mutlu ol Canım :) olumsuz düşünme sakin aman kimyasal mıdır değil midir diye. En yakın zamanda bi hastanede kan testi yaptır için rahatlasın

Tesekkur ederim. Akşam iş çıkışı gidicem bakalim. Sabah gitcektim değer belki daha çok yükselir diye akşam gitmeye karar verdim :) umut fakirin ekmeği:)

Allah nasip ederse bende Aralık annesiyim sanırım:) bat 22 mart umarım kimyasal olmaz. Test bu kadar yanlış çıkarmaz değil mi yaa sevinemiyorum yanlıştır diye :KK43:
hayirli olsun hamileligin.batimiz senle ayniymis.Saglicakla kucagimiza aliriz insallah:nazar::dua:

Ne kadar var batina canim.ben 3-4 gun kala ogrendim.sabah ilk idrarla yaptim ama
7 gün kadar var cnm ben erken gebelik testi ve normal olandan aldım negatif görücem diye ok tedirginim . Bir kaç gün sonramı yapsamki . Yumurtlama tarihinden beri kasık ve bel ağrılarım var

hayirli olsun hamileligin.batimiz senle ayniymis.Saglicakla kucagimiza aliriz insallah:nazar::dua:
Çok teşekkür ederim ikimizede inşallah :)
Kan testi yaptırdın mi ben bu akşam gidicem de bakalim hakkımızda hayırlısı bebişlerimizi alalım kucagimiza :)

7 gün kadar var cnm ben erken gebelik testi ve normal olandan aldım negatif görücem diye ok tedirginim . Bir kaç gün sonramı yapsamki . Yumurtlama tarihinden beri kasık ve bel ağrılarım var
yarin sabah yap o zaman canim.daha net sonuc alirsin erken gebelik testiyse.insallah vardir.hadi bakalim baraya yazarsin sonucu .:dua::anneadayı:

Çok teşekkür ederim ikimizede inşallah :)
Kan testi yaptırdın mi ben bu akşam gidicem de bakalim hakkımızda hayırlısı bebişlerimizi alalım kucagimiza :)
Amin canim.Kan testi yaptirmadim.henuz cok yeni diye.yarin filan gideyim diyorum.hem degerim artar.sen yaptirdigimda sonucu yaz bakalim kac cikacak merak ettim.:anneadayı::işsiz:

Eşinize söylediniz mi ?
Ben kan testi için bu akşam gidicem erken mi olur bekleyim mi ? Ilk bebek tecrubesizim :(

Eşinize söylediniz mi ?
Ben kan testi için bu akşam gidicem erken mi olur bekleyim mi ? Ilk bebek tecrubesizim :KK43:
esime sakayla karisik soyledim ilk basta inanmadi.bu ucuncu cocugumuz olacak nasipse.yinede hepsinin heyecani farkli tabii.erken olmaz ama takip icin deger az olunca hergun deger artarmi diye kan aliyorlar.kimyasalmi degilmi diye.ugrasmak istemedigimden gitmek istemedim.

esime sakayla karisik soyledim ilk basta inanmadi.bu ucuncu cocugumuz olacak nasipse.yinede hepsinin heyecani farkli tabii.erken olmaz ama takip icin deger az olunca hergun deger artarmi diye kan aliyorlar.kimyasalmi degilmi diye.ugrasmak istemedigimden gitmek istemedim.
Bende test yaptırmadan söylemek istemedim ama çatlıyorum resmen. O zama gebelik testlerinde takip etsek belli olur dimi git gide koyulaşma görürüz. Bende kimyasal olmasindan korkuyorum daha önce başıma gelmedi anlaşılır mı onuda bilmiyorum.

Back