• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay insallah vardir.sabah tekrar dene varsa testin yoksa savredebilirsen sonraki gun denersin
Test yok cnm evde yapmak istemiyorum eğer yoksa çok üzülücem sanırım baya moralim bozuldu . 3 gün daha bekleyip yapıyım olmazsa iyice. Netleşir . Bakınca gördüğüm çizgi pembeleşmesi gereken yer değildir dimi çok çok ince açık bi çizgi güneşe tutunca gördüm

Test yok cnm evde yapmak istemiyorum eğer yoksa çok üzülücem sanırım baya moralim bozuldu . 3 gün daha bekleyip yapıyım olmazsa iyice. Netleşir . Bakınca gördüğüm çizgi pembeleşmesi gereken yer değildir dimi çok çok ince açık bi çizgi güneşe tutunca gördüm
hic uzulme nasipte ne varsa o olur.ben cuma test yaptim cok hafif belli belirsiz bisey cikti ancak isikta gorunuyordu.hatta sonra kayboldu.pazar tekrar yaptim sabah bayaga belirgin cikti.hadi hayirlisi insallah

Erken gebelik testi yaptım gölge gibi çizgi gördüm. Umarım yanılmıyoruzdur:bicak:

evet sezeryan benim zaten buyuk ihtimalle kasim annesi olucam.orada en kucuk benim bebegim.herkes keseyi gormeye kalp atislarini duymaya gitmis.benim gibi yeni hamislerle beraber olmak istedim.
öncellikle hayırlı uğurllu olsun diyim :) Benimde sata göre eğer gebeysem 1 aralık gözüküyor bende bu topikte olmayı yeğlerim.. Dediğin gibi şuan onlar önden gidiyor :):KK16:

Erken gebelik testi yaptım gölge gibi çizgi gördüm. Umarım yanılmıyoruzdur:bicak:
Bende yaptım bugün daha 1 hafta var adete yok gibiydi testin içşni açtım güneşe tutunca çok ince hayalet çizgi gördüm . Hakkımızda hayırlısı olsun belirtilerin varmı hiç ? Benim yunurtlamadan beri kasık bel ağrım var 2 gündür de göğüslerim içerden sızlıyo sanki doluyor içi gibi

öncellikle hayırlı uğurllu olsun diyim :) Benimde sata göre eğer gebeysem 1 aralık gözüküyor bende bu topikte olmayı yeğlerim.. Dediğin gibi şuan onlar önden gidiyor :):KK16:
sagol canim. İnsallah beraber takip ederiz hamileligimizi.yarin sabah tekrar yap bence daha belirgin cikar

Bende yaptım bugün daha 1 hafta var adete yok gibiydi testin içşni açtım güneşe tutunca çok ince hayalet çizgi gördüm . Hakkımızda hayırlısı olsun belirtilerin varmı hiç ? Benim yunurtlamadan beri kasık bel ağrım var 2 gündür de göğüslerim içerden sızlıyo sanki doluyor içi gibi
bayağı halsizim uyku hali var onun dışında ara sıra kasık ağrım oluyor başka bir belirtim yok valla :KK45: Brde 1 hafta önce adet olcakmışım gibi sancım oldu.. Benim testimde ilk başta çok silikti flashla falan görebiliyordum şuan dahada bir belli oluyor. Bata 5 günüm var. Erken gebelik testi yapmıştım ben normal testte çıkmaz daha galiba varsada

Birde etkilendim mi bilmiyorum ama bazı kişiler hamileliğini öğrenmeden önce rüyalarında görmüşler. Bu ay 2 kere kendimi hamile olarak gördüm. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah:KK14:

Birde etkilendim mi bilmiyorum ama bazı kişiler hamileliğini öğrenmeden önce rüyalarında görmüşler. Bu ay 2 kere kendimi hamile olarak gördüm. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah:KK14:
Hayırlısı inş canım . Benimde kendimde anladığım farklı bir kasık ağrısı ve bu göğüslerim sanki çocuk emerken sür dolarda ağrır ya onu. Gibi iki gündür . Halsizlik uyku bendede var hayırlısı olsun inş

Hayırlısı inş canım . Benimde kendimde anladığım farklı bir kasık ağrısı ve bu göğüslerim sanki çocuk emerken sür dolarda ağrır ya onu. Gibi iki gündür . Halsizlik uyku bendede var hayırlısı olsun inş
amin inşallah.. Ne kadardır deniyorsunuz? 2. olcak sanırım:KK54:

Canim cok şükür bebisimin kalp atisini duydum. Insallah saglikla kucagima alirim:) darisi basina.
Çok sevndm senn adna sana demiştim değil mi boş yere stres yapıyorsun canm artk takma hayırlısıyla iyi gebeliğin olur inş:) anin canm başladık bşzde çalşmalara bakalm inş tutar:)

Allah nasip ederse tüp bebek tedavisindeyim bu cuma yumurta toplama,haftaya pzt salı çarşamba günlerinden birinde transfer olabilir.Tahmini doğum tarihi ile aralık annesi olabilirim inşallah :)Dualarınızı esirgemeyin dua bekliyorum.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Allah nasip ederse tüp bebek tedavisindeyim bu cuma yumurta toplama,haftaya pzt salı çarşamba günlerinden birinde transfer olabilir.Tahmini doğum tarihi ile aralık annesi olabilirim inşallah :)Dualarınızı esirgemeyin dua bekliyorum.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım inşallah sağlıklıca hayırlıca kavuşursun bebişine allahım isteyen herkese nasip etsin

Back