• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla suan ki tavuklari yedirmemek daha iyi yemesinden diye dusunuyorum
Gezen tavuk,koy tavuguda her zaman nerden bulacagiz.🙄
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Biz kendimiz de marketten alıp yemiyoruz. Arada bir bildigimiz bir köy var orda iki üç tane kestirip temizletip alıyoruz. Parçalayıp dondurucuda saklıyorum. Haslama veya tavuk köfte yaparak veriyorum. Bulamazsan en mantıklısı marketlerdeki organik sertifikalı tavuklar. Onların da besin değeri anlamında çok zengin olduğunu sanmıyorum. Evet organik yemlerle antibiyotiksiz olarak yetiştiriyorlar ama börtü böcek yeme otlanma vb şansları yine yok hayvanların. Yani zararlı değil en azından diye tercih edilebilir.

İlk adım ayakkabısı alanlar nerden aldınız acaba?
Vicco dan aldık içi tam ortopedik ve ortopedik olarak ikiye ayrılıyor bu gurup tam ortopedik gidip deneyerek alın mutlaka içinde düz tabanı engelleyen çıkıntı olması lazım belirgin şekilde ayakları daha gelişmediği için ayakkabının şekline göre kemikleri oluşacak

Eklentiler

• IMG_0015.JPG
    IMG_0015.JPG
    82,2 KB · Görüntüleme: 43
Vicco dan aldık içi tam ortopedik ve ortopedik olarak ikiye ayrılıyor bu gurup tam ortopedik gidip deneyerek alın mutlaka içinde düz tabanı engelleyen çıkıntı olması lazım belirgin şekilde ayakları daha gelişmediği için ayakkabının şekline göre kemikleri oluşacak
Anladım canım 👍 kaç numara giyiyorsunuz? Ben Bi türlü emin olamadım numaradan ya:)

Eklentiler

• BB095DFE-3EFC-4008-814A-463A7183DF54.jpeg
    BB095DFE-3EFC-4008-814A-463A7183DF54.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 34
22 çok büyük değil mi canım? Adidas ayakkabınız var mı kaç giyiyor. Bizimki adidasta da 19 giyiyor mesela.
Biz daha hiç ayakkabı almadik.yürümesini bekledik. Evet sanirim 22 çok büyük. Almaya gittiğimizde belli olur artık.ama 19 da çok küçük gibi sanki ya. Bizimkine Bi kere 19 olmaz ondan emin olabilirim. Kilosu şu an 12.200 ayağı da öyle çok zayif ve küçük gibi de değil malesef.

Back