• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
26 kasim doğumluyuz. Bugune ornek menu anlattim. Kiymayi haftada bi iki veriyorum tabi. Bugunku corbamizdada kemik suyu vardı. Kiymali kabak.,tarhana vs. Kofte seklinde yemiyor. Sen nasil veriyorsun
Ben demir ilacı kullanmadığım için doktor bana her gün az az kırmızı et olsun dedi beslenmesinde. Köfte ve sebze yemeklerine ilaveten kemikli olarak gerdan, incik vs ile tencere yemeği yapıp ondan veriyorum. Veya yine kemikli olarak fırına sürüyorum 5-6 saat düşük derecede pişiriyorum tandır gibi yumuşak bir et oluyor. Köftesini de bazen rende kabak patatesle filan karıştırarak yapıyorum daha yumuşak bir köfte oluyor ya da sebze yemeklerinin içine pirincli top top köfte atıyorum. Kuru köfteyi sevmiyorsa belki o şekilde yiyebilir.

Ben muhallebi veriyorum, öyle her sey yiyen bir bebek değil alıştırana kadar canım çıktı. Bir kac gece sabaha kadar deliksiz uyudu fakat 2 haftadir huy değiştirdi sinirli hırçın davraniyor, uyku duzeni iyice berbat oldu. Ayni sekilde gece yatirdiktan yarim saat sonra aglamalar sonra yine ayni, gece biraz uyuyor sabaha karşı yine mız miz, diş çıkmadı daha.
evet benimkide huy degisti besiginde yatmak istemiyor galiba yatirirken uyaniyor hemen uyanmazsa yarim saat geciyor aglayarak uyaniyor koltukda yatagimda ana kucaginda sorum yok uykuya devam ediyor anlamadim bende aclikdan mi neden

evet benimkide huy degisti besiginde yatmak istemiyor galiba yatirirken uyaniyor hemen uyanmazsa yarim saat geciyor aglayarak uyaniyor koltukda yatagimda ana kucaginda sorum yok uykuya devam ediyor anlamadim bende aclikdan mi neden

Merhabalar, gorunce yazmak istedim, bizde de oyle oldu fakat 6. Atak donemi gecince bunlar da bitti. Yani Muhtemelen acliktan degil, endise etmeyin. En zor atak donemi bu oldu bizim icin.

Canım kollu mu kolsuz mu altı torba gibi mi modeli nasil?
Torba gibi olanı geçen yıl kullanmıştık. Ama bu yıl torbanın içinde dönemez sinirlenir diye düşündüğüm için ayaklı aldım. Şu model canm. 1 yaş bedenini aldm. Biraz büyük ama birkaç aya tam olur. 74 cm şuan serra.

Eklentiler

• A3D8DB90-8457-4E9F-8568-F7C89FC166AE.jpeg
    A3D8DB90-8457-4E9F-8568-F7C89FC166AE.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 81
merhaba hanımlar.
nasılsınız? bebişler nasıl?
ben uzun süre sıkıntılar yaşadım ve şuan almanya dayım ve burda çocuklarımla yaşayacağım.
Allah herkese sağlık, sıhhat, afiyet, geçim versin 🤲

Back