- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #62.921
inşaAllah herşey yoluna girecek. sağol canım. boşanacağım...
Inşallah her şey yoluna girer, sen ve çocukların için hayırlısı olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşaAllah herşey yoluna girecek. sağol canım. boşanacağım...
sağol canım inşaAllah Allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasınInşallah her şey yoluna girer, sen ve çocukların için hayırlısı olsun canım.
canım merhaba. Umarım daha iyisindir. Senin ve çocukların için her şeyin hayırlısı olsun inşallahmerhaba hanımlar.
nasılsınız? bebişler nasıl?
ben uzun süre sıkıntılar yaşadım ve şuan almanya dayım ve burda çocuklarımla yaşayacağım.
Allah herkese sağlık, sıhhat, afiyet, geçim versin
sağol canım inşaAllah. evet ben ve çocuklarım daha iyiyiz burdacanım merhaba. Umarım daha iyisindir. Senin ve çocukların için her şeyin hayırlısı olsun inşallah
benim kızda seninki gibi.emekleme pozisyonuna geliyor sonra yüz üstü bırakıyor kendini.geri geri az bisey sürünüyor.daha biyerlerden filan tutupta kalkmıyor anlayacağın tembel yani.yemek konusundada kendine yaptığım özel hiç birseyi yemek istemiyor ama bizimkilerden yiyor bende biizmkileri az yağlı ve az tuzlu yapıyorum baharat koymuyorum onlardan yiyor yoksa aç kesinlikle yemiyor ona özel yaptığım tatsız şeyleri.bebişleri yürüyen adım atan var mı? zeynep çok tembel emeklemiyor, sadece karnın üstünde geri geri etrafında dönüyor, totosu ağır geliyor kalkmıyor oturmak istemiyor ayakta durmak istiyor, o yüzden dışarda beşik arabasında bağırıyor sizde durumlar nasıl?
ayrı yemek yapmıyorum sevmiyor yemiyor. ben ne pişirirsem o da onu yiyor, çünkü hep bizim yediklerimizi de yemek istiyor. tam bir cadı bu kız
ay aynı aynı gerçekten neyse sevindim tek olmadığımıza sağlık olsun gerisi gelirbenim kızda seninki gibi.emekleme pozisyonuna geliyor sonra yüz üstü bırakıyor kendini.geri geri az bisey sürünüyor.daha biyerlerden filan tutupta kalkmıyor anlayacağın tembel yani.yemek konusundada kendine yaptığım özel hiç birseyi yemek istemiyor ama bizimkilerden yiyor bende biizmkileri az yağlı ve az tuzlu yapıyorum baharat koymuyorum onlardan yiyor yoksa aç kesinlikle yemiyor ona özel yaptığım tatsız şeyleri.
bu arada hakkinizda hayırlısı olsun arkadasim umarım çocukların ve senin icin herse y iyi oluray aynı aynı gerçekten neyse sevindim tek olmadığımıza sağlık olsun gerisi gelir ❤
Merhaba bu atak zamanı nasıl hesaplanıyor kızım sabahlara kadar uyumuyor artık sürekli emmek kucakda kalmak istiyor tüm gece 12 aralık doğumlu atak dönemimi acaba yolsa kalıcı bir huy mu olduMerhabalar, gorunce yazmak istedim, bizde de oyle oldu fakat 6. Atak donemi gecince bunlar da bitti. Yani Muhtemelen acliktan degil, endise etmeyin. En zor atak donemi bu oldu bizim icin.
sağol Allah razı olsun. Zor bir süreç ama her zorun arkasından güzellik doğarbu arada hakkinizda hayırlısı olsun arkadasim umarım çocukların ve senin icin herse y iyi olur
Merhaba bu atak zamanı nasıl hesaplanıyor kızım sabahlara kadar uyumuyor artık sürekli emmek kucakda kalmak istiyor tüm gece 12 aralık doğumlu atak dönemimi acaba yolsa kalıcı bir huy mu oldu
sağol Allah razı olsun. Zor bir süreç ama her zorun arkasından güzellik doğar
Allah razı olsunAllah yardimciniz olsun, Hayirli kapilar acilsin Insallah
6-9 un çok büyük olacağını düşünüyorum..Merhaba arkadaşları. 2019 aralık Annesi olacagım kısmetse, siz bu konuda daha tecrubelisinizdir, ilk çocugum 5 yaşında ben unutmuşum da. Aralıgın başı gibi doğacak bebeğim , dışarı öıkarken giydirmelik Peluş tulum düşünüyorum.. ama kaç aylık almalıyım. Ocak Şubat Mart giyer en fazla. Mersinde yaşıyorum çünkü. İlk ay zaten battaniyeye falan sararız..
3-6 mi 6-9 mu alsam ?
bebişleri yürüyen adım atan var mı? zeynep çok tembel emeklemiyor, sadece karnın üstünde geri geri etrafında dönüyor, totosu ağır geliyor kalkmıyor oturmak istemiyor ayakta durmak istiyor, o yüzden dışarda beşik arabasında bağırıyor sizde durumlar nasıl?
ayrı yemek yapmıyorum sevmiyor yemiyor. ben ne pişirirsem o da onu yiyor, çünkü hep bizim yediklerimizi de yemek istiyor. tam bir cadı bu kız
Merhaba bu atak zamanı nasıl hesaplanıyor kızım sabahlara kadar uyumuyor artık sürekli emmek kucakda kalmak istiyor tüm gece 12 aralık doğumlu atak dönemimi acaba yolsa kalıcı bir huy mu oldu
Merhaba arkadaşları. 2019 aralık Annesi olacagım kısmetse, siz bu konuda daha tecrubelisinizdir, ilk çocugum 5 yaşında ben unutmuşum da. Aralıgın başı gibi doğacak bebeğim , dışarı öıkarken giydirmelik Peluş tulum düşünüyorum.. ama kaç aylık almalıyım. Ocak Şubat Mart giyer en fazla. Mersinde yaşıyorum çünkü. İlk ay zaten battaniyeye falan sararız..
3-6 mi 6-9 mu alsam ?
Teşekkür ederim, biraz fikrim oluştu. Bizim yapısal olarak ufak tefek olmayabilir. Şimdiden doktor dedi , kızımda iriydi benim hala öyle olmadı dogumdan sonra alayım duruma göre, ilk bir ay zaten battaniyeye sarar çıkarız, doktora falan giderken.Ben 3 aylikken 6-9 ay arası ayaksiz peluş tulum almıştim. Ustelik ufak tefek bir bebekti. Fermuar kısmı bezden dolayi kasmasin diye öyle almıştım büyük gelmemişti. Alacagin tulumun kalıbına göre değişebilir.
aynen yürüyünce peşinden koşturacağız bakalım hayırlısıBen de kızım için tembel diyordum. 9. Ay da gelişimi atağa geçti. Yürümesine ramak kaldı artık. Inan emekleyip siralamaya başlarsa artik pesinde dolanmaktan hic bir sey yapamaz oluyorsun dolap cekmece ne varsa risk oluyor, biz artik guvenlik arac gerecleri ile evi donaticaz kesinlikle oturmak durmak yok bizim kız da, çok hareketli.
Ben su siteden bakıyorum. Doğum tarihini giriyorsun. Kac haftalik olduğunu söylüyor.
Bebeğim Kaç Haftalık Hesapla - Profesör Hesaplamacı
Doğmuş bebeğinin kaç haftalık, kaç aylık, kaç günlük olduğunu profesör hesaplamacı'ya hesaplatabilirsin.www.hesaplamaci.com
9. Aydaki atak dönemi en uzun ve zor geçeni. Şu an 43 haftalık kızım, şu atak donemindeyiz: gercekten zor geçiyor.
Kırk altıncı harika hafta: Zincirleme olaylar dünyası
- 41,5. ve 46,5. haftalar arasında başlar.
- Neredeyse 45 günlük ve bitmek bilmeyen bir atak dönemi. Annelerin en ızdıraplı atağı diyebiliriz.
- Bebeğin bu dönemde çok büyük gelişimsel özellikler gösterir.
- Ayaklarının üstüne basmaya başlayabilir, kaşığı kendi ağzına götürebilir.
- Emeklemede büyük bir yol alabilir.