- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.681
karbonatsiz da denedim ama karbonatla daha kabarik oluyo.olmaz sanirim cok az atiyorumkarbonatın bir zararı olur muki
Biz 9 ay 5 gunluguz bizimde cikmadi cikacak gibi de deil 15 aya kadar doktorumuz normal cikmamasi dediKızlar benim kızımın daha dişleri çıkmadı 8 buçuk aylık ve bu sıralar gece sürekli uyanıyor daha dişi çıkmayan var mı bizim gbi
Bizimki hala eski kıvamında. Sulumtrak şekilde :) sadece arada rengi değişiyor.Bebeğinizin kaka kıvamı nasil arkadaşlar? Benimki son zamanlarda neredeyse yetişkin kakası gibi yapıyor. Şekilli filanKabız mi demek oluyor bu. Yaparken zorlanmıyor ve günde iki kere yapıyor. Çok güzel yemek yemeğe başladı acaba ondan mı sertlesti yoksa kabız mi?
Canım tam emin degilim ama 2 yaş altı bebekler için tehlikeli bu merhem diye okumuştum bir yerde ben.Eki Görüntüle 2300103 Eki Görüntüle 2300103
Geçen arkadaşlardan biri çocuğum öksürüyor demişti bunu uygulasın güvenirse bana
Bende faranjit var ne bela öksürüktür çeken bilir.Ben boğazıma sürüyorum olduğunda birtek bu iyi geliyor kokusu ağır ama şifası büyük.Cok geçmiş olsun minnağa
İçinde yabancı madde yokki nie zararlı die yayıyorlar anlamıyorumki ? Bu bize iyi geliyor gerçekten.yutmayın deniyor üzerinde okadar.Bilmiyorum buradaki arkadaşlarda faydalansın istedimCanım tam emin degilim ama 2 yaş altı bebekler için tehlikeli bu merhem diye okumuştum bir yerde ben.
İçindeki kafur bebeklerde burun salgısını çok arttırıp tıkanıp nefessiz kalmalarına neden olabiliyormus. Meksika da bi kadın bebeğini kaybetmiş bu yüzden. Üzerinde 2 yaş altı kullanımı sakıncalıdır yazıyormuş. Benim elimde yok ama internetten bunları okudum canım.İçinde yabancı madde yokki nie zararlı die yayıyorlar anlamıyorumki ? Bu bize iyi geliyor gerçekten.yutmayın deniyor üzerinde okadar.Bilmiyorum buradaki arkadaşlarda faydalansın istedim
İçinde yabancı madde yokki nie zararlı die yayıyorlar anlamıyorumki ? Bu bize iyi geliyor gerçekten.yutmayın deniyor üzerinde okadar.Bilmiyorum buradaki arkadaşlarda faydalansın istedim
Bebekler için olanı biz kullanıyoruz bebeklerde kötü bir etkisi olmadı iki cocuğumdaalerjen olmasına rağmenBunu yakın bir zamanda ıngiliz bir anne oksuren bebeginin göğüs kismina sürüp havlu kapamış bebeği ölmüştü. Vicks i astım hastalari kullanamaz tıkanır, bebeklerde de bu etkiye sebep olabiliyor. Bebekler için olanı var bunun o nasıldır bilmiyorum ama normal vicks i bebeklerde kullanmamak lazım.
Onun içeriği farkli. Kafur yokmus onun içinde. Diğeri 2 yaş altına önerilmiyormuş. İlla her bebekte bu etkiyi yaratacak diye bir şey yok tabi ama bir iki ölümlü vaka bile yeter bence kaçınmak için.Bebekler için olanı biz kullanıyoruz bebeklerde kötü bir etkisi olmadı iki cocuğumdaalerjen olmasına rağmen
Evet biz o yüzden büyük oğlumuzdada ufagindada kendimize bile sürmedik hicOnun içeriği farkli. Kafur yokmus onun içinde. Diğeri 2 yaş altına önerilmiyormuş. İlla her bebekte bu etkiyi yaratacak diye bir şey yok tabi ama bir iki ölümlü vaka bile yeter bence kaçınmak için.
Alla halla sayfa sayfa baktım vikse aşkım diyenimi dersin mucizem diyenimi bebeğim diyenimi hangi birini sayıym.Bir tane nagatif yorum yok.Cocuklarımada kullandım yeni doğanı tıkıyabilir yeni yeni nefes aldıkları için ama bizimkiler büyüdü sırtına ayağına sürülmeli bence.Evimde sürekli bulundururum bı kaç yan sanayisi var onlar için bişey diyemem, kullandığımızı çok alanda kullanıyoruz.Mesela çocuklar bı yere çarpsa morarmasın acısını alsın diye süreriz.Sivilce yangısına iyi geliyo olgunlaştırıyor sıkarda bidaha sürersen iz kalmıyo.Başka bel baş ağrısı içinde kullanıyoruz çok iyi geliyo.Yetişkinlerde grip sonrası kapalı burunu on numara açıcı.Kullandığım ve memnun kaldığım alanlarİçindeki kafur bebeklerde burun salgısını çok arttırıp tıkanıp nefessiz kalmalarına neden olabiliyormus. Meksika da bi kadın bebeğini kaybetmiş bu yüzden. Üzerinde 2 yaş altı kullanımı sakıncalıdır yazıyormuş. Benim elimde yok ama internetten bunları okudum canım.
Bebekler için olanını ilkkez duyuyorumBunu yakın bir zamanda ıngiliz bir anne oksuren bebeginin göğüs kismina sürüp havlu kapamış bebeği ölmüştü. Vicks i astım hastalari kullanamaz tıkanır, bebeklerde de bu etkiye sebep olabiliyor. Bebekler için olanı var bunun o nasıldır bilmiyorum ama normal vicks i bebeklerde kullanmamak lazım.
ek gıdaya başladığımızdan beri sertti. Ama zorlanmıyordu yapıyorken. Su hiç içmiyordu. Son 1 aydır çok güzel su içiyor ve normale döndü kaka kıvamı.Bebeğinizin kaka kıvamı nasil arkadaşlar? Benimki son zamanlarda neredeyse yetişkin kakası gibi yapıyor. Şekilli filanKabız mi demek oluyor bu. Yaparken zorlanmıyor ve günde iki kere yapıyor. Çok güzel yemek yemeğe başladı acaba ondan mı sertlesti yoksa kabız mi?
Cok sagol canim denicem mutlaka2tatli kasigi un
1tatli kasigi yogurt
2tatli kasigi yogurt suyu
1yumurta sarisi
ceyrek kabak
1dal taze sogan
cay kasiginin ucuyla karbonat
karistirip az yagda pisiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?