- 27 Kasım 2017
- 245
- 317
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.701
ben bi arkadasa misafirlige gitmistim.baska bi arkadas daha geldi kendi kızına yapmis benimkine de verdi ben yemez bizimki dedim ama 2tane yedi :) o gunden beri 2-3 günde bir yapiyorumCok sagol canim denicem mutlaka
Ay hadi insallah cok nadir oyle istahla yemek yiyoruz hep zoraki. Buyudu de artik acmiyo hic bi şekilde agzini. Gulerken bile agzini sıkıp guluyor yememek icinben bi arkadasa misafirlige gitmistim.baska bi arkadas daha geldi kendi kızına yapmis benimkine de verdi ben yemez bizimki dedim ama 2tane yedi :) o gunden beri 2-3 günde bir yapiyorum
Yaptım canım, yapmayı düşündüğüm bir tarifti. Hatırlatman iyi oldu. Oğlum severek yedi. Ablası da. Bu arada https://instagram.com/ekgidacianne benim sayfam, takibe alın, kızlar. Güzel tarifler paylaşıyorum. Paylaşıcamda.ben bi arkadasa misafirlige gitmistim.baska bi arkadas daha geldi kendi kızına yapmis benimkine de verdi ben yemez bizimki dedim ama 2tane yedi :) o gunden beri 2-3 günde bir yapiyorum
İnşaşaşalh kuzum çok sağol umut oluyor39 haftalık 52 cm 3700gr doğdu normal doğumla. Hiçbir problemi yoktu. Kardeşim çok düşkün ona ilk bebeği kucağından indirmedi doğru düzgün oyúzden büyük ihtimalle. Endişelenmekte haklısın ama gereksiz kaygı üretip strese gitmene değmez. Dünya tatlısı şuan konuşuyor yürüyor sorunsuz bir şekilde yemek yiyor hiç bir problemi yok. Hatta yaşıtlarından uzun boylu koca kız oldu bizim minnoş.
sağol canım uzun zamandir bakamadim gruba gittik 3 gun ateslendi 4. gun dokuntu olunca goturduk bu aydaki çocuklarda gorulebilen bi rahatsizlil 3 gun ates 4.gun dokumtu seklinde oluyor sanirim o baska sorunu yok dedi dr ama baya hirpalandi yavrum kendine geleli 1 hafta oluyo sukurCok gecmis olsun. Ins ciddi bisey degildir
Benim evde first class diye tekerlekli yatan falan Bi mama sandalyesi var ama ikea nın mama sandalyesi benim için aşırı kullanişli. Annemlere ikea nın kini almiştim. Sanki onda daha çok rahat ediyor..mama sandalyesi kullanan arkadaslar ne tavsiye edersiniz mama sandalyesi almam lazim ama yatan mi olsun gerek varmi ikeanin mama sandalyesimi olsun kararsiz kaldim boyu ayarlanabilir olsun istiyorum sirti yatan da olsun istiyorum turkiyede kullandugimiz yatmiyor ama yemek yerken uyudu kac kere keske yatsa dedik ama bu ozellikde olanlarda 55euro dan başliyo cok geldi bana siz nasil tavsiye edersiniz
Bizimki de sadece gel gel diyor. Arada bişeyler daha demeye çalışıyor ama anlamlı bişey olmadigi için söyleyemiyorum.Merhaba kızlar 8 buçuk aylığız ama bizimki hiç konuşmuyor.dede baba falan hiç demiyor.bizimki gibi hiç sesleri çıkaramayan var mı acaba?
Bugün Sağlık ocağı 8.ay kontrolünde hemşire kan tahlili yapişmasin gerektiğini söyledi. Bakanlık istiyor dedi. Bizim doktorumuz da gereksiz görüyordu şu an için ama sağlık ocağı mecburi diyor. Tam kan sayımı yaptırdınız mı bebeğinize?
Biz bugün yaptırdık lenfosit sayısı yüksek çıktı. Bakalım doktor ne diyecek. Diğerleri normal.Bize 6.5 aylıkken doktor baktırmışti kan sayımına saglik ocağına bunu götürürsün demişti. 8. Ay kontrolünde götürdüm hemşire baktı demir ilaci kullanın dedi o kadar tekrar kan sayımı istemedi.
Bize 6.ayda aşı için gittiğimizde 8. Ayda kontrol dedi. Gittik dün. Bi dahaki kontrol 1 yaşında dedi. 1 yaş aşısı var zaten.biz 6 aylikken sağlık ocagina gittigimizde bi dahakine 9.ayda gel demisti.kilo ve boy takibi icin.8aylikkende mi kontrol var?
Bugün Sağlık ocağı 8.ay kontrolünde hemşire kan tahlili yapişmasin gerektiğini söyledi. Bakanlık istiyor dedi. Bizim doktorumuz da gereksiz görüyordu şu an için ama sağlık ocağı mecburi diyor. Tam kan sayımı yaptırdınız mı bebeğinize?
Biz sağlık ocağına gitmiyoruz ama 8. ay kontrolünde kendi doktorumuz yaptı. parmağından kan aldı. Demir hiç başlamamıştık daha önce. 8.ayda kan bakıp ona göre karar vereceğim demişti. Kan sonucumuza göre de demirimiz iyi çıktı başlatmadı.Bugün Sağlık ocağı 8.ay kontrolünde hemşire kan tahlili yapişmasin gerektiğini söyledi. Bakanlık istiyor dedi. Bizim doktorumuz da gereksiz görüyordu şu an için ama sağlık ocağı mecburi diyor. Tam kan sayımı yaptırdınız mı bebeğinize?
Tam kan sayımı degerleri nasıldı peki? Hepsi normal aralıkta miydiBiz sağlık ocağına gitmiyoruz ama 8. ay kontrolünde kendi doktorumuz yaptı. parmağından kan aldı. Demir hiç başlamamıştık daha önce. 8.ayda kan bakıp ona göre karar vereceğim demişti. Kan sonucumuza göre de demirimiz iyi çıktı başlatmadı.
Biz sonucu görmedik. Doktorumuz arayıp sonuçlarla ilgili bilgi verdi. Tüm değerleri normal sınırlar içinde dedi.Tam kan sayımı degerleri nasıldı peki? Hepsi normal aralıkta miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?