- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.621
Ne zamanlarda yapıyor?Benimki ayran içince veya peynir yerken yapıyor öyle. Tiksinme hareketi gibi sanki. Onu mu kastediyorsun?Ya bebeği üşür gibi arada titreyen var mı? Hani biz büyüklerde olur ya üşüyünce o şekilde..
Hayır dediğim gibi üşüyünce Bi titreme gelir ya biz büyüklerede o şekilde.Ne zamanlarda yapıyor?Benimki ayran içince veya peynir yerken yapıyor öyle. Tiksinme hareketi gibi sanki. Onu mu kastediyorsun?
Bizde oluyor ama cok sık degil.Anlik boyle bi titreme geliyor.Hayır dediğim gibi üşüyünce Bi titreme gelir ya biz büyüklerede o şekilde.
Aynen canım insan bırakıpta birşey yapamıyor pek.Canım ayakta durma olayı saniyelik şeyler oluyor bizim daha. O arada fotoğraf çekmek imkansiz. Zaten düşecek diye tetikte oluyorsun. Başka soran arkadaslar da olmuştu emeklerken siralarken filan videolarını yükleye calistım daha önce ama sanırım buraya bı şeyler yüklemek için boyut sınırı var yükleyemedim
Aynen bizde de arada anlık oluyor.Bizde oluyor ama cok sık degil.Anlik boyle bi titreme geliyor.
Hayır dediğim gibi üşüyünce Bi titreme gelir ya biz büyüklerede o şekilde.
Bizde ne zaman olsa idrar yolu enfeksiyonu cikiyorYa bebeği üşür gibi arada titreyen var mı? Hani biz büyüklerde olur ya üşüyünce o şekilde..
canım çişlerini yaparken ani titreme oluyor.buyuk kızımda olurdu.ilk zamanlar çok kafama takmıştım sonra öğrendim o anda titrediğini.titrediginde hemen bezini aç bak çişini yaptığını goreceksinYa bebeği üşür gibi arada titreyen var mı? Hani biz büyüklerde olur ya üşüyünce o şekilde..
Aynen evetÜrperir gibi bir titreme değil mi? Evet oluyor.
Aa öyle mi bilmiyordum bakacağım Bi daha ki seferecanım çişlerini yaparken ani titreme oluyor.buyuk kızımda olurdu.ilk zamanlar çok kafama takmıştım sonra öğrendim o anda titrediğini.titrediginde hemen bezini aç bak çişini yaptığını goreceksin
aynenbenimki yeni donmeye başladı tam anlamıyla bırak emeklemeyi.
çişini yaparken oluyordur. benm kızımda olmuyor ama yeğenimde oluyordu. İdrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı. İnşallah sizdeki öyle değildir.Ya bebeği üşür gibi arada titreyen var mı? Hani biz büyüklerde olur ya üşüyünce o şekilde..
15 gun once 19 saat suren turkiye yolculugina ciktik dun aksam da 3.5 gun suren donus yolu geze geze geldik 2.500 km yol.oldumu 5000km bende ne yapacagim diye col arastirmistim nacizane tavsiyem bol.muslin ufakli buyuklu al yanina mutlaka kiyafet olarak ben zibin almistim giderken cit citlarini takmadim.sicak diye uzun kol uzun bacak ayaksiz tulum aldim geceleri lazim olur diye baya tefrrruatli canta yapmistim.ama az kullandik donuste lazim olmuyo diye az giysi aldim ve cok lazim oldu cok terledi muslin kirlendi yikamak zorunda kaldim tşort zibindam daha kullanisli oldu donuste hep bez ve thsort giydirdom koltuguna muslin serdim ve koltuga baglamadan havlu koydum sirtina terleyince havluyu aldim bez acilmamis kucuk paket aldim yanima yiyecek termos cantasina kavanoz sebze puresi aldim bide hipin posette meyve purelero var onlardan aldim onlar cok iyi oldu direk ondan icti kendi tuttu oyalandi fakat dikkat etmek lazim sıktimi ustu batiyorTatile uzun yolculuğa giden arkadaşlar tavsiyelerinizi önerilerinizi yazarmısınız uzun yolda ve gittiğiniz yerde neler almalı neler lazm neler gereksiz bizde bayramda gideceğiz oto koltuğuna oturmuyor 8-9 saat yolculuk yapıcz rüyalarıma giriyor sürekli ağlaması ne önerirsizniz yollarda ne yedirip ne içirmeli nasıl başettiniz
biz geçen hafta 8,5 saat fethiye'ye otel tatiline gittik 1 hafta kalıp döndük. serra oto koltuğuna alışkın olduğu için pek sıkıntı çekmedik. kapının üzerindeki tutacak yerine sallanan oyuncaklar taktım. oto koltuğunun kemerine birkaç ufak oyuncak taktım. bez kitaplar ve sevdiği birkaç oyuncağı aldım. Zaten 2-3 defa uyudu. kalan zamanda da oyuncaklarla oyalandı. Yanıma havuç salatalık, kayısı gibi şeyler almıştım. Onları eline verdim biraz da onlarla vakit geçirdi. Oto koltuğunda uzun süre oturması önerilmediği için sık sık mola verdik. yolda ek gıda olarak pek bişey yedirmedim. sadece molada yoğurt yedirdim.Tatile uzun yolculuğa giden arkadaşlar tavsiyelerinizi önerilerinizi yazarmısınız uzun yolda ve gittiğiniz yerde neler almalı neler lazm neler gereksiz bizde bayramda gideceğiz oto koltuğuna oturmuyor 8-9 saat yolculuk yapıcz rüyalarıma giriyor sürekli ağlaması ne önerirsizniz yollarda ne yedirip ne içirmeli nasıl başettiniz
Bizimki bosch. 5 yıldır falan kullanıyoruz. Hiç sorun yaşamadık cok şükür. Kışın da yazın da çalışıyor.Mrb kızlar.klima almak istiyoruz hangisi daha iyi daha dayanıklı daha memnun kalcaz bilmiyoruz.Sizdende fikir almak istiyorum.Sizde yada çevrenizde en çok hangi marka öneriliyor biraz bilgi verin lütfen??
Yapmamasını acıdığını söyledim yine ısırınca vermedim meme. Sonra bıraktı. Zaten farklı bir şey yaptığını anlayıp suçlu gibi gözüme bakıyor yavaşça ısırıyordu bıraktı çok şükürBebeği memesini ısıran var mı? Ne yapıyorsunuz engellemek için. Nette bı şeyler okudum ama hiç bı şey kâr etmiyor. Eğer uykulu değilse her seferinde ısırıyor mememi. Birinin ucu çok kötü yara oldu ödem yaptı taş gibi.
bizim dişimiz yok henüz ama damaklariyla ısırıyor aciyor o haliyle bile.birde dişli olup isirdigini düşünemiyorum.aciyor diyorum gülüyor bırakıyor tekrar bidaha.Bebeği memesini ısıran var mı? Ne yapıyorsunuz engellemek için. Nette bı şeyler okudum ama hiç bı şey kâr etmiyor. Eğer uykulu değilse her seferinde ısırıyor mememi. Birinin ucu çok kötü yara oldu ödem yaptı taş gibi.
Yapmamasını acıdığını söyledim yine ısırınca vermedim meme. Sonra bıraktı. Zaten farklı bir şey yaptığını anlayıp suçlu gibi gözüme bakıyor yavaşça ısırıyordu bıraktı çok şükür
Benimki hiç anlamiyor yapma demekten. Gülüyor tam tersi kızınca yine yapıyor. Artık hiç bı mimik yapmamaya çalışıyorum ısırınca, hoşuna gidiyor çünkü. İnşallah zamanla geçer. Sadece alt dişleri var. Üst dişleri de çıkınca devam ederse yandım.bizim dişimiz yok henüz ama damaklariyla ısırıyor aciyor o haliyle bile.birde dişli olup isirdigini düşünemiyorum.aciyor diyorum gülüyor bırakıyor tekrar bidaha.büyüdüler valla şükürler olsun verene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?