- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.641
Bizimde oluyor arastirmistim cis yaptiginda olurmus. Kontrol ettim gerçekten oyle. Enfeksiyon falan yok cok sukueYa bebeği üşür gibi arada titreyen var mı? Hani biz büyüklerde olur ya üşüyünce o şekilde..
Valla dayanamayıp bugün götürdüm doktora vakıf gureba ya doktor da öyle dedi. Patolojik Bi durum yok dedi. Tahlil bile yapmadı. Genel muayane etti.Bizimde oluyor arastirmistim cis yaptiginda olurmus. Kontrol ettim gerçekten oyle. Enfeksiyon falan yok cok sukue
Cok sevindim. Idrar yolu enfeksiyonu geciren cocuk huzursuz atesli olur demisti bizim doktorumuz.Valla dayanamayıp bugün götürdüm doktora vakıf gureba ya doktor da öyle dedi. Patolojik Bi durum yok dedi. Tahlil bile yapmadı. Genel muayane etti.
Çok teşekkürler canım iki arkadaşta önermişti bi bakim ben o markayaBizimki bosch. 5 yıldır falan kullanıyoruz. Hiç sorun yaşamadık cok şükür. Kışın da yazın da çalışıyor.
Valla dayanamayıp bugün götürdüm doktora vakıf gureba ya doktor da öyle dedi. Patolojik Bi durum yok dedi. Tahlil bile yapmadı. Genel muayane etti.
Evet aynen çiş yaparken olur dedi. Bende epilepsiden korktuğum için götürdüm. İçim rahat etsin istedim. Doktor eeg lik Bi durum olmadigini gayet normal Bi cocuk oldugunu söyleyince boşuna çektirmiyim dedim.Çiş yaparken oluyormuş öyle mi? Bugün 3 4 sefer oldu bir korktum kızım da 2 kere idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti. Internette araştırdım kimisinin bebeğinden de epiliepsi şüphesi ile eeg isteyenler olmuş iyice tırstım sen böyle yazınca rahatladım bak.
Canim biz neredeyse her ay idrar yolu enfeksiyonu geçiriyoruz. Bunu da titremesinden anlayip götürünce ogreniyoruz. Ne zaman idrar yaparken titreme artarsa o zaman enfeksiyon çıkıyor. Az olunca sıkıntı olmuyor.Çiş yaparken oluyormuş öyle mi? Bugün 3 4 sefer oldu bir korktum kızım da 2 kere idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti. Internette araştırdım kimisinin bebeğinden de epiliepsi şüphesi ile eeg isteyenler olmuş iyice tırstım sen böyle yazınca rahatladım bak.
Canim biz neredeyse her ay idrar yolu enfeksiyonu geçiriyoruz. Bunu da titremesinden anlayip götürünce ogreniyoruz. Ne zaman idrar yaparken titreme artarsa o zaman enfeksiyon çıkıyor. Az olunca sıkıntı olmuyor.
Tesekkur ederim kuzum Evet 2 ay falan olmamisti. Ondan sonra basladi. Kültür testi de yapılıyor. Bazen üreme oluyor bazen olmuyor. Testlerde düzeldiğini gorene kadar tedavi uygulanıyor. Ureme olmazsa da bobrekler korunsun diye koruyucu tedavi oluyor.Gecmis olsun, yenidogan doneminde boyle sıkıntınız yoktu diye hatırlıyorum. Her ay geciriyorsa tedavi ne öneriyorlar canim? kültür testi yapiyorlar mi her defasinda? Bize bir daha gecirirse koruyucu antibiyotik tedavisi yapılacaktı yani bir kac ay antibiyotik kullanacakti. Bir de kültür testi cok hassas bir testmis idrar bulaşma riski cok fazla bu da üreme varmış gibi gösteriyormuş bu yuzden son geçirdiğinde defalarca örnek verdik ve en son sonda ile örnek alınmıştı. Zor bir süreçti. Ben takip edeyim bu titremeleri inşallah artmaz. Insallah senin kızında olmaz artik.
geçmiş olsun benim kizimda 3 gundur atesli halsiz tepkisiz neden oldu bimiyorum dismi kulakmi bu gun 4 gun ve vucudunda dokuntu oldu yuzunde kirmizi lekeler dra goturecegim bakalim ne diycrkIyi bayrmlar kizlarr.
Benim bebisin burnu akiyo ve hapsiriyo. Keyfi istahi yerinde ama. Onerebiliceginiz bisey var mi? Grip mi oldu kuzum
Cok gecmis olsun. Ins ciddi bisey degildirgeçmiş olsun benim kizimda 3 gundur atesli halsiz tepkisiz neden oldu bimiyorum dismi kulakmi bu gun 4 gun ve vucudunda dokuntu oldu yuzunde kirmizi lekeler dra goturecegim bakalim ne diycrk
Canim gittiniz mi doktorageçmiş olsun benim kizimda 3 gundur atesli halsiz tepkisiz neden oldu bimiyorum dismi kulakmi bu gun 4 gun ve vucudunda dokuntu oldu yuzunde kirmizi lekeler dra goturecegim bakalim ne diycrk
Iyi bayrmlar kizlarr.
Benim bebisin burnu akiyo ve hapsiriyo. Keyfi istahi yerinde ama. Onerebiliceginiz bisey var mi? Grip mi oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?