• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu mini biberonlarla denediniz mi? Biz bununla başladık
wee-778-mini-pp-alistirma-bardagi-56226-800x800.jpg
Şimdiye kadar hiç biberon kullanmadık. Ondan denememiştim. Denemek lazim madem

Hiç mi kullanmadınız biberon ya hiç mi bebeği bırakıp biyerlere çıkmadın ☺
Hiç kullanmadık Valla. Hamileyken aldım Bi kaç tane duruyor. Evet Bi yerlere çok çıktık. Ama her yere bebekle gittik. Gitmediğim zamanlarda anneme bırakıp en fazla 20 dakikada işimi görüp geldim. Zaten 7 ay anne sütü aldı. 7. Ayda ek gıdaya geçtik.Kısacası biberonla pek Bi işimiz olmadı mama kullanmadiğimiz için diyelim 😊😊

Hiç kullanmadık Valla. Hamileyken aldım Bi kaç tane duruyor. Evet Bi yerlere çok çıktık. Ama her yere bebekle gittik. Gitmediğim zamanlarda anneme bırakıp en fazla 20 dakikada işimi görüp geldim. Zaten 7 ay anne sütü aldı. 7. Ayda ek gıdaya geçtik.Kısacası biberonla pek Bi işimiz olmadı mama kullanmadiğimiz için diyelim 😊😊
Yok yani bebeği bırakıp kuaföre alışverişe hiç biryere çıkmadın mı sağdığın sütü de mi vermedi kimse demek istedim. Şaşırdım 7 ay hiç biberon almadı diyince ☺️ Hiç ayrılmadınız yani 7 ay çok mucizevi benm için ☺️

Yok yani bebeği bırakıp kuaföre alışverişe hiç biryere çıkmadın mı sağdığın sütü de mi vermedi kimse demek istedim. Şaşırdım 7 ay hiç biberon almadı diyince ☺ Hiç ayrılmadınız yani 7 ay çok mucizevi benm için ☺
Kuaför evimin altı. Boya işim falan olmadigi için kaş bıyık anca 10 dakka sürüyor:) onun dışında gıda alışverişini birlikte eşim ben ve bebiş yaptık. Yani mucizevi Bi durum olmadi hiç benim için. Saatlerce ayrı kalacak Bi durum olmadi açıkcası. 😁

Yok yani bebeği bırakıp kuaföre alışverişe hiç biryere çıkmadın mı sağdığın sütü de mi vermedi kimse demek istedim. Şaşırdım 7 ay hiç biberon almadı diyince ☺️ Hiç ayrılmadınız yani 7 ay çok mucizevi benm için ☺️
Biz de hiç ayrılmadık bebişle ben nereye o oraya. Sadece bir gün kayınvalideme birakmak zorunda kaldim o da 6,5 aylikti kasikla yemegini yedirdi. Biz de biberon olayina gec basladik.

Biz de hiç ayrılmadık bebişle ben nereye o oraya. Sadece bir gün kayınvalideme birakmak zorunda kaldim o da 6,5 aylikti kasikla yemegini yedirdi. Biz de biberon olayina gec basladik.
Ben çalışmaya başlamadan önce de eşime falan bırakıp arkadaşlarımla görüşüyordum da şaşırdım canm.

Slmm kızlar..😊Anne baba diyenlerimiz oldumu?Biz hala oturmuyor ve emeklemiyoruz popo kaldırma aşamasına yeni geldik sürünüyoruz daha 😂 Hareketliyiz çok şükür ama işte oturması iyi olurdu ama yokkk😊

Slmm kızlar..😊Anne baba diyenlerimiz oldumu?Biz hala oturmuyor ve emeklemiyoruz popo kaldırma aşamasına yeni geldik sürünüyoruz daha 😂 Hareketliyiz çok şükür ama işte oturması iyi olurdu ama yokkk😊
Baba dede diyoruz. Oturmayada yeni yeni tam alistik. Hareketliyse oturmak istemeyebilir bizde oyleydik sonra birden oturuverir ☺️

Kizlar bizimde 2 disimiz birden cikti. Cok sukur oyle ates falan olmadi.
Baya baya cikti disler ama gunduz uykumuz sifir. 2 kere yarimsar saat uyuyup zipliyor neden böyle anlamadm
Hayırlı olsun dişler😍😊 Artık büyüyorlar gündüz 1 2 saat uyursa şükretmemiz lazım 😊 Böyle böyle gece uykusu düzene giriyor gündüz uykusuda zamanla yok oluyor.

Oturma emekleme bunlar hep kendine özgü davranışlar ama biraz gecikti bence desteklenirse oturabilir. Benim minik kuş 4.5 aylık oturdu çok çok istekliydi yatmıyordu asla. Şimdi de emeklemiyor kalkmaya çalışıyor poposunu kaldırıyor tamamen ya da koltukta tutunarak sağa sola gidiyor yavaştan. Anne baba dede mama diyor alkislamayi öğrendi müzik duyunca alkisliyor. Mama memeye diyor bu arada. Sabahları acıkıyor meme vermemişsem mammaaa diye ağlıyor. Yemek yemiyor bizim de sıkıntımız bu 1 saatte yemeğini zar zor yediriyorum. Nasıl yemek yediriyorsunuz? sevdiği hiçbir şey yok gibi. Ya da ben zorladıkça inatlaştı.

Kizlar bizimde 2 disimiz birden cikti. Cok sukur oyle ates falan olmadi.
Baya baya cikti disler ama gunduz uykumuz sifir. 2 kere yarimsar saat uyuyup zipliyor neden böyle anlamadm
Alt iki üst iki dişler çıktı bizim ama ateşini 4. Ve 5. Aylarda yaşadık sürekli. 6.ayda alt iki 7.ayda üst iki çıktı şimdi üst yanlar şişmiş. Istahsızlık var hiçbir şey yemek istemiyor kahvaltıyı bile zorla yediriyorum. Yemek yedirmem 1 saat sürüyor o da yoruluyor ben de. Bakalım inşallah geçer yemek olayına çok üzülüyorum. Uyku şöyle benimki de yarım saat uyuyor eğer ağlayarak uyanmışsa uyanamamış diye anlıyorum ya meme veriyorum ya da sallıyorum tekrar uyutuyorum bu şekilde günde iki kez iki şer saat ya da 1 2 1 saat şeklinde 3 kez uyuyor.

Bizim 4 dişimiz çıkdı oturuyor yuvarlanıyor ama emeklemiyor konuşmuyor bazen ağlarken anniiii ye benzeyen bişey diyo yada ben benzetmek istediğimden öyle duyuyorm ,neden hiç koşmuyo acaba emeklemede yok, uykularıda dişle birlkte bpzuldu gecede 4-5 sefer kalkıyo emmeden geriuyumıhp gümdüzede sabah bir kere en fazla bir saat öğlende bir kere en fazla bir saat uyuyo ikimizde yorgunuz ne gece ne gündüz uyuyamıyorz

Oturma emekleme bunlar hep kendine özgü davranışlar ama biraz gecikti bence desteklenirse oturabilir. Benim minik kuş 4.5 aylık oturdu çok çok istekliydi yatmıyordu asla. Şimdi de emeklemiyor kalkmaya çalışıyor poposunu kaldırıyor tamamen ya da koltukta tutunarak sağa sola gidiyor yavaştan. Anne baba dede mama diyor alkislamayi öğrendi müzik duyunca alkisliyor. Mama memeye diyor bu arada. Sabahları acıkıyor meme vermemişsem mammaaa diye ağlıyor. Yemek yemiyor bizim de sıkıntımız bu 1 saatte yemeğini zar zor yediriyorum. Nasıl yemek yediriyorsunuz? sevdiği hiçbir şey yok gibi. Ya da ben zorladıkça inatlaştı.
Maasallah size😍 saydıklarınız bize göre çok fazla maasallah yine😊 Yemek yeme konusu maasallah taştan yumuşak ne versem yiyor ☺️biz yiyince oda istiyor.sofrada oda hep bizle oturup bizle kalkıyor.Patlıcan,kabak,mantar, balık, çorba türleri herşey yiyor çok şükür 😊

Maasallah size😍 saydıklarınız bize göre çok fazla maasallah yine😊 Yemek yeme konusu maasallah taştan yumuşak ne versem yiyor ☺biz yiyince oda istiyor.sofrada oda hep bizle oturup bizle kalkıyor.Patlıcan,kabak,mantar, balık, çorba türleri herşey yiyor çok şükür 😊
Patlıcan yasak degil mi ya ilk bir sene

Back