- 3 Şubat 2018
- 6.643
- 10.401
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.441
Selam iyiyiz çok şükür bizde şu dişleride atlatsak gerisi gelir. Benim oğlumda ilk alt dişlerini 6 aylık olmadan 3 gün önce çıkardı. 26 temmuz doğumlu, gelecek aya doğum günü var ve 6 diş oldu. Yavrum zaten zayıftı iyice zayıfladı. Çok sakin ama çokkkk hareketli benim oğlum herseyi merak edip kurcalıyo gün boyu peşindeyim emekleyerek ve tutunarak tırmanarak her yere ulaşıyo:) yemekleri az tuzlu ve az baharatlı yapıyorum, biz ne yersek onu yiyor emiyorda hala hiç bırakacak gibi durmuyor çok seviyor. Meme istediğinde direk eliyle gösterip heycanla mem diyor. Memeyi aldığında ondan mutlusu yok tabi benimde:) emdiği sürece emzirmek istiyorum bakalım. İşte bizdede durumlar böyle.Selam hanımlar. Hanidir giremiyordum bende. Nasılsınızz bebişler nasıll benim huysuz kızımm iyi şükür 15 ağustos doğumlu 9600 gr. Hala emiyor şükür.
Ek gıda çok baharatlı salçalı olmadığı müddetçe biz ne yiyorsak onu yiyor. Her gün ev yoğurdu şart tabii.
İlk iki alt dişini 5,5 aylıkken çıkartmıştı. 9,5 aylıkken üst tek çıktı. Bu hafta da aşırı huysuz diğer üst ve yan köpek dişleri çıkıyor. Şuan 3 diş birden çıkarıyor hepside patlamış. Allah yardımcısı olsun kuzumun sıkıntısı çok..tam gündğz gece uykularımız düzene girdi derken yine bozuldu.
9. Ay meningokok aşımızı olduk 1. Doz . 11. Ayda da 2. Doz olacak.
Bu arada bende regl olmadım doğru düzgün
. Bebiş mi var acaba derken bugğn test yapptım yokmuş. Aslında önce silik çift çizgi çıktı ama sonra5-10dk sonra baktığımda bariz bir şekilde tek çizgiydi. Ben istiyorum bebiş ama eşim henüz istemiyor. Arka arkaya kuzularım büyüsün daha sonra da iş hayatına döneyim istiyorum. Bakacak kimsem yok döneniyorum. Ama ev kadını da olmak istemiyorum . Bakalım hayırlısı artık.
Ne çok yazacağım şey varmış :)
Sizde ne var ne yok?