- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.261
Günaydınnnnn idare ediyoruz işteKızlarrr günaydın. Keyifler nasıl? Herkesin yolunda demek ki kimse yazmıyor herkes gezmekle meşgul :))
Kolay gelsin :)Günaydınnnnn idare ediyoruz işte
Sağol size de kolay gelsin dişler çıktı mıKolay gelsin :)
Altta iki tane çıktı. Üstler de çıkacak galiba her şeyi ısırıyor, salyası falan var. Sizde nasıl durumlar?Sağol size de kolay gelsin dişler çıktı mı
O maşallah daha hiç çıkmadı benim ki de herşeyi ısırıyor ama yok çıkmıyorAltta iki tane çıktı. Üstler de çıkacak galiba her şeyi ısırıyor, salyası falan var. Sizde nasıl durumlar?
Benimki 8.5 aylıkO maşallah daha hiç çıkmadı benim ki de herşeyi ısırıyor ama yok çıkmıyor
8aylık olcak inşallah benimki de bir ay erken doğdu.normalde Eylül bebeği olacaktıBenimki 8.5 aylık
Ahaha benimki de ağustos bebeği olacaktı, hamilelik boyunca takip ettim bu topiği ama temmuz bebeği oldu :) 15-20 gün erken doğdu8aylık olcak inşallah benimki de bir ay erken doğdu.normalde Eylül bebeği olacaktı
Ne erkenci bunlar ya ben de Eylül annelerindeydim buraya transfer oldumAhaha benimki de ağustos bebeği olacaktı, hamilelik boyunca takip ettim bu topiği ama temmuz bebeği oldu :) 15-20 gün erken doğdu
Evet dediğin gibi gününü bekleyen az oluyor genelde. Burdakilerin çoğu temmuz annesi oldu zaten o yüzden ben transfer olma gereği duymadım :) nasipleri böyleymiş.Ne erkenci bunlar ya ben de Eylül annelerindeydim buraya transfer oldum
Benimki 21 temmuz doğumlu o bile emeklemiyor :) ablası da emeklememişti. Mecburi değil yaniMerhaba hanımlar 17 ağustos doğumlu kızım ama hala emeklemiyo ama aşırı hareketli sizce emeklememsi normal mi ve benim veremediğim kilolar
Mecburi değil biliyorum ama hep gezmek istiyor gözü kapıda ve birazda toplu bir bebek maşallah bel ağrısından mahvoldum açıkçasıBenimki 21 temmuz doğumlu o bile emeklemiyor :) ablası da emeklememişti. Mecburi değil yani
Ahhh ahhhh bizim hersey ayarlanmıştı 08.08.2018 saat 08:08 :))) agustos anneleri olarak basladık temmuz anneleri olduk:) çok az kişi kaldı agustos annesi olanAhaha benimki de ağustos bebeği olacaktı, hamilelik boyunca takip ettim bu topiği ama temmuz bebeği oldu :) 15-20 gün erken doğdu
Benim yiğenimde öyleydi kız kardesimle emekletmek için neler neler yapmıştık aklıma geldikçe gülüyorum. Doktora götürdük normal çocuktan çocuğa değişir onlar nezaman kendilerini hazır hissederse ozaman olur sabredin demişti. Yiğenim hiç emeklemedi kendi başına oturuyordu ama emeklemiyordu sonra birden yürüdü hiç emeklemeden:)Merhaba hanımlar 17 ağustos doğumlu kızım ama hala emeklemiyo ama aşırı hareketli sizce emeklememsi normal mi ve benim veremediğim kilolar
Ağzına emzik verip ayağımda sallıyorum, geleneksel yöntemden taviz vermiyorum :))) ağzında emzikle uykuda olmasının sakıncası var mıdır ??? Yani uyku boyunca diyorum.Bayanlar uyku sorunu devam ediyor mu uykulari nasıl bebislerinizin? Birde ne şekilde uyutuyorsunuz kucakta ayakta vs. diş donemimiz iki diş çıktı ve en zorlandığım konu uyutma sürekli bir direnme en son kafayi yiyeceğim herhalde kilolu bir bebek :) uyku eğitimi uygulayanlar da var mı aramızda:/
Ben ayakta kucakta olmadı kundak bile yapıyorum hep geleneksel :)) benimki de emzikle uyuyor zaten derin uykuya geçti mi kendi atiyor bazen horluyor bile çok çalışıyor bütün gün yavrum. :))Ağzına emzik verip ayağımda sallıyorum, geleneksel yöntemden taviz vermiyorum :))) ağzında emzikle uykuda olmasının sakıncası var mıdır ??? Yani uyku boyunca diyorum.