2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar 17 ağustos doğumlu kızım ama hala emeklemiyo ama aşırı hareketli sizce emeklememsi normal mi ve benim veremediğim kilolar

Ahaha benimki de ağustos bebeği olacaktı, hamilelik boyunca takip ettim bu topiği ama temmuz bebeği oldu :) 15-20 gün erken doğdu
Ahhh ahhhh bizim hersey ayarlanmıştı 08.08.2018 saat 08:08 :))) agustos anneleri olarak basladık temmuz anneleri olduk:) çok az kişi kaldı agustos annesi olan

Merhaba hanımlar 17 ağustos doğumlu kızım ama hala emeklemiyo ama aşırı hareketli sizce emeklememsi normal mi ve benim veremediğim kilolar
Benim yiğenimde öyleydi kız kardesimle emekletmek için neler neler yapmıştık aklıma geldikçe gülüyorum. Doktora götürdük normal çocuktan çocuğa değişir onlar nezaman kendilerini hazır hissederse ozaman olur sabredin demişti. Yiğenim hiç emeklemedi kendi başına oturuyordu ama emeklemiyordu sonra birden yürüdü hiç emeklemeden:)

Bayanlar uyku sorunu devam ediyor mu uykulari nasıl bebislerinizin? Birde ne şekilde uyutuyorsunuz kucakta ayakta vs. diş donemimiz iki diş çıktı ve en zorlandığım konu uyutma sürekli bir direnme en son kafayi yiyeceğim herhalde kilolu bir bebek :) uyku eğitimi uygulayanlar da var mı aramızda:/

Bu arada benim bebeğim de emeklemiyor kimi bebek emeklemeden bir anda yürürmus ama ayakta biraz duruyor yürümeyi seviyor destek vererek. Yürürse yine hep peşinde olacağız annelik zor zanaat benim gibi tek buyutenler için Allah cümlemize sabır versin

Ağzına emzik verip ayağımda sallıyorum, geleneksel yöntemden taviz vermiyorum :))) ağzında emzikle uykuda olmasının sakıncası var mıdır ??? Yani uyku boyunca diyorum.

Ağzına emzik verip ayağımda sallıyorum, geleneksel yöntemden taviz vermiyorum :))) ağzında emzikle uykuda olmasının sakıncası var mıdır ??? Yani uyku boyunca diyorum.
Ben ayakta kucakta olmadı kundak bile yapıyorum hep geleneksel :)) benimki de emzikle uyuyor zaten derin uykuya geçti mi kendi atiyor bazen horluyor bile çok çalışıyor bütün gün yavrum. :))

Merhaba güzel anneler bebisler nasil? benim oğlum kilo alacağı yerde veriyor 3 hafta önce 7 kiloydu bugün 6.600 olmuş hiç yerinde durmuyor sürekli hareket ediyor kanepeden tutup kalkıyor ondan mı verdi kilo acaba emiyor ama ek gıdayı az alıyor infatrini mamayida 30 ml içiyor en fazla, sağlık ocağı takip edecek her hafta eğer gelişme olmazsa çocuk gelişim doktoru varmış ona yonlendiricek birde beslenme çizelgesi verdi aile hekimi çok canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…