- 4 Ekim 2012
- 16.221
- 31.634
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.241
Evet bu gerçekten çok iyi fikirBenim minnoşta içmiyor. Biberona koyuyorum ben suyunu açken veriyorum başka türlü 2 çekip bırakıyor.
Eğer susuzluktan oluyorsa enfeksiyonu açken su vermeyi dene o zaman içer belki. Geçmiş olsun çok.Dirençlidir derken? İnatçı mıdır :)
Teşekkürler canımEğer susuzluktan oluyorsa enfeksiyonu açken su vermeyi dene o zaman içer belki. Geçmiş olsun çok.
Bagisikligi diger kizinin daha yuksek olabilirDirençlidir derken? İnatçı mıdır :)
O ek gıdaya geçince kabız da olmamıştı. Ona daha çok su vermiş olabilir miyim acaba :))Bagisikligi diger kizinin daha yuksek olabilir
Olabilir cunku ben hakiki zeytinyagi ve tereyagi surekli kullaniyorum yinede kabiz peki sen corba olqrak ne veriorsunO ek gıdaya geçince kabız da olmamıştı. Ona daha çok su vermiş olabilir miyim acaba :))
Yulaf unu, kaldıysa balkabağı,karnabahar, yeşil mercimek, Pırasa... bunlar lifli besinler bağırsak çalıştırır. Böyle karıştırıp püre yapıyorum.Olabilir cunku ben hakiki zeytinyagi ve tereyagi surekli kullaniyorum yinede kabiz peki sen corba olqrak ne veriorsun
Balkanagi cok seviyor diye oglu 3 poset dograyip dolaba attim sabah kayisili armutlu muhallebi yaptimYulaf unu, kaldıysa balkabağı,karnabahar, yeşil mercimek, Pırasa... bunlar lifli besinler bağırsak çalıştırır. Böyle karıştırıp püre yapıyorum.
Amin canim muhallebi ve unlu corbalar tuketirse kilo alirSelam kızlar nasılsınız? Gazıdır kakasıdır derken bebişlerimiz 8 aylık oldular bile maşallah. Şu ek gıda çok zormuş ya insan ne pişireceğini şaşırıyor. Benim selvi boylu çıbık oğlum 8 aylık artık kilosu 7060 gram. Bi taraftan kilo aldırmaya çalışırken diğer taraftan diş çıkarıyor iştahsız. Her anın tadını çıkarıyoruz yavrumla ayy bu halleri çokkkkk tatlıymışşş. Şakalaşıyoruz beraber oyunlar oynamaya başladık. Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın isteyen herkesede nasip etsin.
Ooo bezden taşması lazım :))Balkanagi cok seviyor diye oglu 3 poset dograyip dolaba attim sabah kayisili armutlu muhallebi yaptim
Nerde keske tassaOoo bezden taşması lazım :))
İnşallah canım tariflerini deniyorum bakalım. Ya turkiyede daha çok çeşit var burda hazır mamalar daha baskınAmin canim muhallebi ve unlu corbalar tuketirse kilo alir
Gurmebebek internet sitesinde güzel bilgiler ve tarifler var tavsiye ederimİnşallah canım tariflerini deniyorum bakalım. Ya turkiyede daha çok çeşit var burda hazır mamalar daha baskın
Bi bakim canım valla iyi olur sağolGurmebebek internet sitesinde güzel bilgiler ve tarifler var tavsiye ederim
Sonucu elime almadım kağıdı doktorluk az kansızlık var dedi. Muhtemelen böyle bir rakamdır bizimki de. Bu çağda normal diye düşünüyorum. Yedikleri sınırlı çünkü. Domates falan giyemiyorlar mesela. Büyüdükçe düzeliyor buDemir damlasını kabızlık yaptı diye bırakmıştım. Yerine başka birşey de almamıştım.Hiç takviyesiz hemoglobinin 11 olması düşük müdür ki. Sağlık ocağına haftaya gidiyoruz.Hastanedeki doktora gösteremedik sonuç geç çıktığından.Doktorundan bilgi alan olmuştur belki diye buraya sorayım dedim.