- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.641
Banada öyle geliyor canim bildigim 6 aylikken oturtulmaya baslanir ama hemsire söyleyince acaba dedimSoylemediler canim ama bana erken gibi geliyor daha en azindan 5 aylik olmali diye dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada öyle geliyor canim bildigim 6 aylikken oturtulmaya baslanir ama hemsire söyleyince acaba dedimSoylemediler canim ama bana erken gibi geliyor daha en azindan 5 aylik olmali diye dusunuyorum
Masallah.Evet etrafa oyuncaklara asiri dikkat etmeye basladi birkac gün oncesine kadar hic bakmazdi birden dikkat ediyor beni biliyor kalabaliga girdigimizde direk bana bakmasi beni istedigini belli etmesine bayiliyorum.. Herkes buyudukce hersey zorlasacak diyorlardi ama bizim 36 haftalik erken dogum ilk bebek oldugu icin cok korkuyordum suan biraz daha kolaylasti sanki biz
Oyunlar oynuyoruz derdini yavas yavas anliyoruz..
Tam oturmadi icin 6 aylik olmali bence ama kucaktayken falan 5 aylij olunca hafif oturtmaya baslarsak sorun olmaz 4 ay cok erken daha hamur gibi cocuklar bi saga bi sola yamuluyorlar kucakta bileBanada öyle geliyor canim bildigim 6 aylikken oturtulmaya baslanir ama hemsire söyleyince acaba dedim
Anne sütü müydü sadeceAmin canim gercekten oglum cok agir geciriyor cok uzuluyorum
Evet canim sadece anne sutuyle besleniyorAnne sütü müydü sadece
Canim merhaba uzun zamandir giremiyorum.bebegim hala aynu emmiyor.emmedigi icinde sutum ciddi derecede azaldi.artik memeye yaklastigi anda basiyor çığlığı.o kadar cok agliyorki.kaşıkla da yediremiyorum.onda da cok ağlıyor.mecburen artik sutumu sagip vericem.ameda lactaline diye bi makine siparis ettim.acaba yapabilir miyim bilmiyorum.sutumu 2 saatte bir sagmam gerek.cocukla nasil olacak napicam sastim kaldim.birde bunlari devamli sterilize etmek var her sağımdan sonra.bebegim durur mu diye endiseleniyorum.neticede 2 veya 3 saatte bir sagmazsam sütum azalir ve kesilir bi muddet sonra@exixizimm @TubaSude Nesrinay86 @Sabirsiz61 @Yemyesilbirdeniz @wintersun @Ftm41 @interiorarchitect CocoChanelmademoiselle @Syba ve şuan aklıma gelmeyen bisürü ağustos anneleri nerelerdesiniz kızlar unuttunuzmu bizi bebişler nasıl?
Daha hizli topluyolar öyle emzirme sıklığını arttır ben zorla 45 dkda bir emzirdim.bu son hasta oldugunda emmek istemedi kasikla verdim.Evet canim sadece anne sutuyle besleniyor
Elinle sağmayı denedin mi? Bende pompa var ama elimle sagdigim kadar süt çıkmiyo ve gögüs ucumu acıtıyo.emzirirken sizlayip akiyo gogsum diger gogsum dolmus oluyo ama pompayla cekince hic sizlama olmuyo.elle sağinca sizladigini fark ettim.gogus ucu uyarildigi icin sanirim.Canim merhaba uzun zamandir giremiyorum.bebegim hala aynu emmiyor.emmedigi icinde sutum ciddi derecede azaldi.artik memeye yaklastigi anda basiyor çığlığı.o kadar cok agliyorki.kaşıkla da yediremiyorum.onda da cok ağlıyor.mecburen artik sutumu sagip vericem.ameda lactaline diye bi makine siparis ettim.acaba yapabilir miyim bilmiyorum.sutumu 2 saatte bir sagmam gerek.cocukla nasil olacak napicam sastim kaldim.birde bunlari devamli sterilize etmek var her sağımdan sonra.bebegim durur mu diye endiseleniyorum.neticede 2 veya 3 saatte bir sagmazsam sütum azalir ve kesilir bi muddet sonra
Benim pompayla da sizliyor.hangi makineyi kullaniyordun canim?Elinle sağmayı denedin mi? Bende pompa var ama elimle sagdigim kadar süt çıkmiyo ve gögüs ucumu acıtıyo.emzirirken sizlayip akiyo gogsum diger gogsum dolmus oluyo ama pompayla cekince hic sizlama olmuyo.elle sağinca sizladigini fark ettim.gogus ucu uyarildigi icin sanirim.
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallahAmin canim gercekten oglum cok agir geciriyor cok uzuluyorum
İnstagramın varsa emziren anneyi takip etmeni öneririm canım çok faydalı bilgiler veriyor Orda okumuştum elle sağmanın pompaya göre daha fazla süt üretimine yardımcı olduğunu . Bir bak istersenBenim pompayla da sizliyor.hangi makineyi kullaniyordun canim?
4 ay erken canım oturtmak için . 5. Ayda başlanabilirArkadaslar bizim 4. Ay aşimizi yapildiginda ben oglumun uzerini giydirirken esime hemsire destekleyerek oturtmaya baslayabilirsiniz demis ben duymadim erken degil mi sizlerede soylediler mi yada destekli birsekilde hafiften oturtmalara basladiniz mi?
Elle sagmak cok zor ama canim sen sagabiliyo musun kac dakkada sagiyosunİnstagramın varsa emziren anneyi takip etmeni öneririm canım çok faydalı bilgiler veriyor Orda okumuştum elle sağmanın pompaya göre daha fazla süt üretimine yardımcı olduğunu . Bir bak istersen
Yok canım ben sağmıyorum emzirdiğim için. Makinayla daha önce sağım yapmıştım çok acıyordu. Elle ben de çok becerememiştim Belki sen yapabilirsin diye düşündümElle sagmak cok zor ama canim sen sagabiliyo musun kac dakkada sagiyosun
Canım inanki ne kadar çok emzirirsen okadar çabuk geçiyor sızlamalar, bende neler çektim bir bilaen birde aventin kalkanını kullandım o beni kurtardı resmen. Kalkanın içine biriken sütü de kaşıkla verdim.Elle sagmak cok zor ama canim sen sagabiliyo musun kac dakkada sagiyosun
Kaka yapmadan önce mi ıkınıyor yoksa durduk yere mi? Teşekkürler mukus bilgisi içinKızlar biz gittik doktora kakadaki mukus yediklerimden olabilirmiş süt ürünlerine hafif alerjisi de olsa mukuslu olurmuş. Ikınma durumu için idrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi idrar tahlili ve karın ultrasonu istedi doktor onlarıda en kısa sürede vercez.
Durduk yere ıkınıyor iki gündür zorlanıyor yani canım ama kaka ve gaz yaparken sıkıntı yok rahatlıkla yapıyor.Kaka yapmadan önce mi ıkınıyor yoksa durduk yere mi? Teşekkürler mukus bilgisi için
Her an agzina tikiyorum canim bugun daha iyi cok sukur bazen benim bebegimde istemiyor emmeyiDaha hizli topluyolar öyle emzirme sıklığını arttır ben zorla 45 dkda bir emzirdim.bu son hasta oldugunda emmek istemedi kasikla verdim.