2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet etrafa oyuncaklara asiri dikkat etmeye basladi birkac gün oncesine kadar hic bakmazdi birden dikkat ediyor beni biliyor kalabaliga girdigimizde direk bana bakmasi beni istedigini belli etmesine bayiliyorum.. Herkes buyudukce hersey zorlasacak diyorlardi ama bizim 36 haftalik erken dogum ilk bebek oldugu icin cok korkuyordum suan biraz daha kolaylasti sanki biz
Oyunlar oynuyoruz derdini yavas yavas anliyoruz..
Masallah.
Evet dertlerini biz anladikça daha mutlu bebekler olacaklar zamanla. Eskiden anlamak daha zordu. Mesela şimdi uykusu gelince mızıldanıyor oğlum hemen uyutuyorum anlayıp ama daha küçükken anlamıyordum bu kadar net.

Banada öyle geliyor canim bildigim 6 aylikken oturtulmaya baslanir ama hemsire söyleyince acaba dedim
Tam oturmadi icin 6 aylik olmali bence ama kucaktayken falan 5 aylij olunca hafif oturtmaya baslarsak sorun olmaz 4 ay cok erken daha hamur gibi cocuklar bi saga bi sola yamuluyorlar kucakta bile

@exixizimm @TubaSude Nesrinay86 Nesrinay86 @Sabirsiz61 @Yemyesilbirdeniz @wintersun @Ftm41 @interiorarchitect CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle @Syba ve şuan aklıma gelmeyen bisürü ağustos anneleri nerelerdesiniz kızlar unuttunuzmu bizi bebişler nasıl? :KK43:
Canim merhaba uzun zamandir giremiyorum.bebegim hala aynu emmiyor.emmedigi icinde sutum ciddi derecede azaldi.artik memeye yaklastigi anda basiyor çığlığı.o kadar cok agliyorki.kaşıkla da yediremiyorum.onda da cok ağlıyor.mecburen artik sutumu sagip vericem.ameda lactaline diye bi makine siparis ettim.acaba yapabilir miyim bilmiyorum.sutumu 2 saatte bir sagmam gerek.cocukla nasil olacak napicam sastim kaldim.birde bunlari devamli sterilize etmek var her sağımdan sonra.bebegim durur mu diye endiseleniyorum.neticede 2 veya 3 saatte bir sagmazsam sütum azalir ve kesilir bi muddet sonra :KK43:

Canim merhaba uzun zamandir giremiyorum.bebegim hala aynu emmiyor.emmedigi icinde sutum ciddi derecede azaldi.artik memeye yaklastigi anda basiyor çığlığı.o kadar cok agliyorki.kaşıkla da yediremiyorum.onda da cok ağlıyor.mecburen artik sutumu sagip vericem.ameda lactaline diye bi makine siparis ettim.acaba yapabilir miyim bilmiyorum.sutumu 2 saatte bir sagmam gerek.cocukla nasil olacak napicam sastim kaldim.birde bunlari devamli sterilize etmek var her sağımdan sonra.bebegim durur mu diye endiseleniyorum.neticede 2 veya 3 saatte bir sagmazsam sütum azalir ve kesilir bi muddet sonra :KK43:
Elinle sağmayı denedin mi? Bende pompa var ama elimle sagdigim kadar süt çıkmiyo ve gögüs ucumu acıtıyo.emzirirken sizlayip akiyo gogsum diger gogsum dolmus oluyo ama pompayla cekince hic sizlama olmuyo.elle sağinca sizladigini fark ettim.gogus ucu uyarildigi icin sanirim.

Elinle sağmayı denedin mi? Bende pompa var ama elimle sagdigim kadar süt çıkmiyo ve gögüs ucumu acıtıyo.emzirirken sizlayip akiyo gogsum diger gogsum dolmus oluyo ama pompayla cekince hic sizlama olmuyo.elle sağinca sizladigini fark ettim.gogus ucu uyarildigi icin sanirim.
Benim pompayla da sizliyor.hangi makineyi kullaniyordun canim?

Arkadaslar bizim 4. Ay aşimizi yapildiginda ben oglumun uzerini giydirirken esime hemsire destekleyerek oturtmaya baslayabilirsiniz demis ben duymadim erken degil mi sizlerede soylediler mi yada destekli birsekilde hafiften oturtmalara basladiniz mi?
4 ay erken canım oturtmak için . 5. Ayda başlanabilir

İnstagramın varsa emziren anneyi takip etmeni öneririm canım çok faydalı bilgiler veriyor Orda okumuştum elle sağmanın pompaya göre daha fazla süt üretimine yardımcı olduğunu . Bir bak istersen
Elle sagmak cok zor ama canim :KK43: sen sagabiliyo musun kac dakkada sagiyosun

Kızlar biz gittik doktora kakadaki mukus yediklerimden olabilirmiş süt ürünlerine hafif alerjisi de olsa mukuslu olurmuş. Ikınma durumu için idrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi idrar tahlili ve karın ultrasonu istedi doktor onlarıda en kısa sürede vercez.
Kaka yapmadan önce mi ıkınıyor yoksa durduk yere mi? Teşekkürler mukus bilgisi için

Birde kızlar benim bel ağrılarım kol ve diz ağrılarım var, doktora kalsiyum kullanayım mı diye sordum kendisi de yeni anne olmuş, dahiliyeye gidip geniş kapsamlı kan tahlili yaptır eksiklere göre takviye al mutlaka dedi, kadınlar için sonradan çok sıkıntı oluyor bunlar dedi. Kendisi de öyle yapmış.

X