2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar hipp mama kullanan arkadaşlar mesaj atabilir özelden bi siteden 54 lira tanesi deneme amacli üc kutu getirttim baya memnun kaldim sonra 10 kutu getirttim eczanede 70 liraya veriyorlar burda reklama girer diye yazamiyorum

Biz bugece 38+ lari gorduk cok korktum asiyla hastalik olunca boyle oldu sanirim essek.kafam.yaptirtmayacaktim asiyi
Evet hasta olcak gibiyse ertelemek lazım sanırım çok geçmiş olsun.bize de doktor abtibiotik yazdı.2 kez verdık.birden 1 ince cizgi seklinde kanlı mukuslu kaka yapmaya başladı ( üzüntüden kahroluyorum doktora gitmek istemiyorum artık.hemen kestik ilacı.daha önce de olmuştu ben antibiotik kullanırken.sanırım alerjisi var cook zormus ya ona bise olmasin ne olcaksa bana olsun diyorum..

Kizlar 4. Ay asisi bizde de ates yapti. Uyumadi sabaha kadar calpol verdik ama tekrar yukseliyor. Baska napabiliriz

Kizlar 4. Ay asisi bizde de ates yapti. Uyumadi sabaha kadar calpol verdik ama tekrar yukseliyor. Baska napabiliriz
Geçmiş olsun. Takipte olun ince giydirin. Birde ates düşürücü dönüşümlü kullanmak gerek diye biliyorum,bir calpol verdiyseniz bir dahaki sefere pedifen yada başka bir ateş düşürücü verirseniz düşer. Kızım 6 yaşında doktorumuz hep iki ateş düşürücü birden verir ateşlenince,etki etmeyebiliyormuş sürekli aynı ateş düşürücüyü kullanmak. Siz yinede doktorunuza sorun tabi. Bu arada bende 10da götürücem oğlumu aşıya. 2 ayda sorun yaşamadık sadece uyudu fazla ,bakalim umarım bunda sorun yaşamayız.

Bizimde 2. Ayda ates cikmamisti ama bunda cikti. Acemilik olunca insan tedirgin oluyor.

Canim nasil oldu bebiş aşıdan sonra ates devam ediyomu bende korkuyorum 10 gün sonra aşimiz var 4 aylik hastalar insallah iyi olurlar
Canim.hastalik devam.ederse yaptirma mahvoldu ilk gun oglum ilk gece dolven verip yarim fitil de uyguladim bi daha oyle yuksek ates olmadi cok.hafif yukseldi normaldi oda

Ay canim ya cok gecmis olsun ben bile antibiyotik kullaninca nasil ishal olup mukuslu yapti bebegim simdi nasil.oldu. asidan once huysuz gibiydi sadece ates falan hic bisey yoktu asiyi yaptirdik ogleden sonra oldu bende abiside hastaydik bulasti dogal olarak rabbim yardimcimiz olsun sende hasta olma bakamiyoruz cocuklara annem.geldiki rahat ettim.biraz

Tam hastalık mevsimi kapalı yerdeyiz hep havalandırsakta fayda etmiyo.keyifsizz değil kızım ama çok ikiniyo yaparken.bide öyle mukuslu gorunce uzuluyorum diger aşı 6.ayda ona da dikkat etmek gerekcek.biz hasta olmasak bile eve gelen giden oluyo.biz hafif atlatiyoruz bazen fark etmiyoruz sadece bogazimiz yaniuo ama onlara agir geliyo.Allaha emanetler.Beterinden korusun

Evet etrafa oyuncaklara asiri dikkat etmeye basladi birkac gün oncesine kadar hic bakmazdi birden dikkat ediyor beni biliyor kalabaliga girdigimizde direk bana bakmasi beni istedigini belli etmesine bayiliyorum.. Herkes buyudukce hersey zorlasacak diyorlardi ama bizim 36 haftalik erken dogum ilk bebek oldugu icin cok korkuyordum suan biraz daha kolaylasti sanki biz
Oyunlar oynuyoruz derdini yavas yavas anliyoruz..

Doktorla gorüsup dolven kullansaniz bizimde atesimiz 38 leri gecmisti calpol dusurmedi acile gittik acilde dolven vermislerdi düstu ates ama cocuk doktorumuz cok mecbur kalmadikca kullanmayin demisti oyuzden doktorunuzu arayip sorsaniz ona gore ilac alip kullansaniz kuzuya cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda şifa versin insallah..

Arkadaslar bizim 4. Ay aşimizi yapildiginda ben oglumun uzerini giydirirken esime hemsire destekleyerek oturtmaya baslayabilirsiniz demis ben duymadim erken degil mi sizlerede soylediler mi yada destekli birsekilde hafiften oturtmalara basladiniz mi?

Amin canim gercekten oglum cok agir geciriyor cok uzuluyorum

Soylemediler canim ama bana erken gibi geliyor daha en azindan 5 aylik olmali diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…