2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En iyi kv gerçekten olmayanmış. O kadar cahil konuşuyor ki duymamazlıktan gelemiyorum artık. Ya sabır ya sabır

Oyyy gitmeyen kv yapmışlar yaa valla bezdim
Allah kurtarsın arkadaşlar gerçekten çekilir çile değiller, balla kaymakla bile yenmezler. Susamiyorlar yaaa yapamıyorlar neden anlayamıyorum. Ben karışmam ama uykusu geldi, uyku nameleri bunlar diye diye (karismayarak) düzenimin içine etti. Seveyim diye aldı uyuttu vakitli vakitsiz... ve sonuç o gitti 1 haftadır gündüz uykusu yok bebişin.

Bizim.gaz sorunumuz neredeyse hic kalmadi desem.yeridir sadece o memeye ozgu bi sorun
Süt miktarı değil de bebişler sütün gelme hızıyla alakadarmış burada kı okumuştum bir yerde okumuştum. O memeden süt daha mı yavaş geliyor acaba benim birisi öyle. Hatta benimki de biraz emiyor sonra bağrış dövüş emiyor . Genelde gazı oluyor çıkarınca biraz rahatlıyor

Amin canım amin. En iyilerinden biri benimkidir sözde ama ona bile katlanamıyorum.
Diyor ki dayısına benziyor , dayısına benzemesin dedesine benzesin( rahmetli kayınpederimden bahşediyor) sevelim. Aklı sıra seviyor ama cahil cahil konuşuyor. Ben de sağlıklı olsun yeter dedim.

Benim kızım için de herkes bana kendini doğurmuşsun resmen sana çok benziyor diyor kv yok sadece dudakları benziyor o da değişir diyor :)))

Bir soru da ben sorayım benim kız 1 saat emiyor bir memeyi yutkunuyor da çıkartıp bakıyorum hala damla damla süt geliyor bu kadar sütüm olsa çocuk doyar diye düşünüyorum ama doymuyor. Güzel de çekiyor niye böyle oluyor ki anlamıyorum

Açık açık gitmen benim için daha iyi olacak desen? Ben üstü kapalı bunu söylemiştim surat astı ama gitti .Ha biz en baştan gitmemi istediğinde açıkça soyle diyerek anlaşmıştık ama yine de surat yaptı

Sütünün yetmediğini kilosundan mı anladın yoksa ağlamasından mı?

T TubaSude exixizimm Minik kuzular sözüm sizin nezdinizde tüm erkek analarına baaaaak kaynanalik yapmayın ilerde kızlarımıza pis dünürlük yaparım öyle bir durumda

Sen de kaynana olacaksın
Kız anaları da damatlara yapıyor kaynanalık
Şahsen ben damada kaynanalık yapmayı düşünüyorum

Gitmemi istediğinde açıkça söyle diyebilen bir kaynana
Kız ben senden korktum

Sen de kaynana olacaksın
Kilosundan canım aldığı mamaya rağmen aldığı kilo iki aydır 1 kg. Mamayi azalttım 3 günde 100 gram verdi :/ düzenli sağıma.başlamaya karar verdim çıkan miktar max 5 ml ama sagicam bakalım

Gitmemi istediğinde açıkça söyle diyebilen bir kaynana
Kız ben senden korktum
Benim arkamdan deli her ağzına geleni rahatça söylüyor hiç alınır mıyız diye çekinmiyor diyorlarmış eltim söyledi
Ben herkese karşı böyleyim ama eltim sustuğu için çok problem yaşadı yıllardır ben kimseyle sorun yaşamadım çünkü sıkıntım olduğu an söylüyorum en son büyük gorumcem ya iyi yapiyosun ama ben aliniyorum ama sana içinde tut dersem de içinde birikir problem olur yapman iyi aslında ama biz alışkın değiliz dedi. Valla icimde tutup size surat mı asayim dedim haklısın keşke biz de senin gibi olsak dedi :) ben böyle cat çat söylediğim için surat asacak bisiyim olmadı onlar bana asiyor bazen üzücü bir durum bence keşke onlar da söyleseler.. Eşim nisanliyken kendini biraz torpule bizimkilere karşı diyordu şimdi o da doğrusunu yapıyorsun diyor evet ben deliyim

Sen de kaynana olacaksın
Aslında kız annesi olarak kaynanalik daha kötü ama erkekler çok takmadigi için problem olmuyor biz evlenirken subata tarih alalim dedik annem ramazandan sonra (temmuza geliyordu) dedi durdu zorla ramazandan 11 Gün önce evlendik bir de ordorv tabağı olacak yemekten önce diye tutturmustu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…