- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #78.321
Orkisde belki malatyada ki gibidir turizmin olmadigi yerde otelciligin iyi olacagini pek sanmiyorum acikcasi eger ki olursa biz kis tatili yapocaz ama iki gunluk nigde nevsehir 4.5 saat buradan ama yaza kesin antalyaya gidiyoruz o yuzden ben kis icin sadece termal olsun dedim ama su kriz bitmezse yakinda evden cikamiicaz o auriSimdi sogukta gitmeyecez canim, sogukta aquapark kullanmak icin ottoman a gideriz. Kapali havuzunda kaydirak var. NG de oyleydi. Aklinda olsun NG de bayagi iyi bir otel. Yaz basinda dusundum Orkisi. Burda çevre illerde hicbiryer yok ya. En yakin Malatya Kalegol var. Allahim o nasil yer, otel degil misafirhane. Sehir ici 5 yildizli otelleri sevmiyoruz hilton gibi. Tatil degil de konaklama icin ideal oluyorlar sanki. Pertek termal var gereksiz pahali. Daha doguda iyi yerler zaten yoktur. Guneyde ve batıda en yakin 2 otel ottomanla orkisi buldum. Once ottomani deneyecem sonra orkisi. Yaz basina plan yaparsan belki karsilariz
Canim şuan cok kucuk oturması icin bi 6 aylık fln olması gerek sanirm. dönence alabilirsin beşiğine onunla biraz oyalanabilir.Kizlar size bir sorum olacAk, bebegim 10 ekimde 2 aylik oldu. Siz bebeklerinizle ne tur aktiviteler yapiyorsunuz, yoksa hala mi kucuk, cunku bennim bebegim mamayi yedikten 10dk sonra mizmizlanmaya basliyor ve sonra da agliyor hic durmuyor onunla ne yapacagimi bilmiyorum. Ne zaman biraz oturmaya baslayacak cunku gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.
Ayy ayni bnmkide dudak büküyor gittiğimiz yerde huyu suyu değişiyor.etrafa insanlara bakıp dudak büküp agliyorKv ye gittiginde huysuzlugun sebebi aclik degildir canim. Artik yabancilamak ogrendiler. Kendi evleri olmadigi zaman agliyorlar. Benim kizi gecen kv ye biraktim, arkadaslarla kahvaltiya gittik bi nefes alayim demistim. Uyurken vermistim, uyanmis etrafa bakmis dudak bukmus gözlerini doldurmus. Sut bırakmıştım icmek istememis. Ay nasil uzuldum, o bukuk dudaklar dolu gözler aklima geldikce icim acidi. Kizim beni cok aramis. 2 sonra gittiydim zaten, sonrasinda da huysuzluga devam etti. Hic gulmedi orda. Kalktik eve geldik, bi gulucukler bi agular.. evini ve annesini istiyor. Kendi evimizde bile kalabalik istemiyor. Simdi bu cocuk ac mi!
Ayrica senin ki ac olamaz, ac olsa kilo almaz demi. Konusmustuk senle
Bak ya sen su eczaciya bibde ben sordun nette 8 tl falan diolardi o ne acaba dedim normal serum var demedi....Ikiside ayni šey ama biri paketli marka parasi falan digeride ayni pakettekilerle
Kucuk oldugunu biliyorum canim ama hic durmuyor cok mizmizlaniyor ve agliyor cani sikilir gibi, 3-4 aylik olunca degisir mi birazCanim şuan cok kucuk oturması icin bi 6 aylık fln olması gerek sanirm. dönence alabilirsin beşiğine onunla biraz oyalanabilir.
Canım ben hergun mutlaka bildiğim tum çocuk şarkılarını karşısına geçip söylüyorum. Yemek yaparken ya da ev ile ilgili bir şey yaparken ne yaptığımı en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum. Akşam oldu evde perdeler mi çekilecek alıyorum kucağıma hadi bakalım perdeleri cekelim diyorum her odaya uğrayıp perdeleri çekiyoruz :)Kizlar size bir sorum olacAk, bebegim 10 ekimde 2 aylik oldu. Siz bebeklerinizle ne tur aktiviteler yapiyorsunuz, yoksa hala mi kucuk, cunku bennim bebegim mamayi yedikten 10dk sonra mizmizlanmaya basliyor ve sonra da agliyor hic durmuyor onunla ne yapacagimi bilmiyorum. Ne zaman biraz oturmaya baslayacak cunku gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.
Bu fikirler cok guzel hep birbirimizle paylasmalaiyiz bence bebeklerimizle neler yaptigimiziCanım ben hergun mutlaka bildiğim tum çocuk şarkılarını karşısına geçip söylüyorum. Yemek yaparken ya da ev ile ilgili bir şey yaparken ne yaptığımı en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum. Akşam oldu evde perdeler mi çekilecek alıyorum kucağıma hadi bakalım perdeleri cekelim diyorum her odaya uğrayıp perdeleri çekiyoruz :)
Her gün mutlaka bir masal okuyorum. Okumadigim gün olursa ertesi gün iki masal okuyorum :)))
Şarkı ve masal keyiflerimiz genellikle ana kucağında oluyor.
Yakında ilk Sözlüğüm, ilk kitap setim tarzı kitaplar alıp sayılari renkleri hayvanları tanıtmaya başlayacağım.
Bu arada minnoşa göstermek istediğim bir şey olursa önce görme mesafesini belirliyorum oyuncağı ya da görmesini istediğim nesneyi yaklaştırıp uzaklastirarak sonra da onu tanitiyorum konusturuyorum vs.
Canim bnmki 3 aylık hala mizmiz 4.ayda daha duzene girer diyorlar bakalim bnde sabırla bekliyorumKucuk oldugunu biliyorum canim ama hic durmuyor cok mizmizlaniyor ve agliyor cani sikilir gibi, 3-4 aylik olunca degisir mi biraz
Benim ki simdilik herkese guluyor.huylari cabuk degisiyor cunku.Kizlar bebeleriniz yabancı biliyor mu? Benim.kizim bikactit annemlere ve ksyinvalidemlere gidince dudak büküp agliyor.evde bize gülücük atıp agu yapan cocuk orada kndine dokundurtmuyor.vsr mi sizdede bu durum.cocuk gece gündüz bni gore gore alışmış sanirim
Dün Annem geldi yanıma, az önce bir şey almak için AVM’ye gittik alıp çıktık ama telefonumu unutmuşum eve gelince farkettim , emzirince uyudu ve tekrar bebişle gitmek zor geldi anneme bıraktım hızlıca telefonu almaya gittim ama ne gitmek, çok garipmiş ondan ayrı kalmakBen birakip cikmaya bi cesaret edemiyirum.yaa ya cok aglarsa ya bogazina bisey kacar mudahale edemezse diye uyumaya bile gitmiyirum nokcak brnim halım
Merhaba canım sorma yaa demir ke uğraşıyoruz yaklaşık bir aydır kolik sancıları var biraz biraz azalmaya başladı ama bu seferde kucak kuşu olup çıktıwintersun nerelerdesin kuzum yoruyor mu paşalar seni goremedim bayadir
Surekli değişiyorlar yaa düzenleri tam oturmadı.bizimki de gülücük dağıtırdı herkese.simdilerde dudak büküyorBenim ki simdilik herkese guluyor.huylari cabuk degisiyor cunku.
Dogdugundan beri nereye biraksam uyuyan sipa 3 gundur kucagimda kolumun altina yuzunu saklayarak emzikle uyuyor.nerden gelistirdi bu yontemi bilmiyorum.
canım gündüz yeterli uyumuyorsa da sürekli ağlıyor olabilir benimki öyle çünküüü, instadan ben de eklemek isterim ya da sen beni ekle canım "eztuka" kullanıcı adımMerhaba canım sorma yaa demir ke uğraşıyoruz yaklaşık bir aydır kolik sancıları var biraz biraz azalmaya başladı ama bu seferde kucak kuşu olup çıktı
Kolik ağlaması değil ama mama için ağlıyo uyumak için ağlıyor emzik için ağlıyor hep ağlıyor üzülüyorum ağladığı için me kp ne kv ne eşim kucağına almıypr bizde susmuyor diyorlar yapışık yaşıyorum berkinimi özlüyorum resmen
Grupta herkes iyidir inşallah muhabbettinizi özledim öpüyorum hepinizi
Bi de instadaki kızlar bazınızın kim olduğunu anlayamadım ben yaaa
Olabilir canım. Sesi ve insanları çok seviyor. Tüm gün evde sıkılıyor bence.Sen uyusun diye geriliyor olabiir misin sendeki stresi hissediyirdur ama gelen misafir gayet rahat onyuzden olabilir bebce
Uzmanlar bebeklerin herşeyi anladığını söylüyorlar. Bir yetişkin gibi konusun diyorlar. Öyle bebeksi konuşmakta doğru değilmiş. İçeri geçerken ben içeri gidiyorum şu işim çar bu işim var ve geleceğim şeklinde konuşmak gerekirmiş. Ben tüm gün evde sanki yaşitım var gibiyim :)))) bugün zeka kartlarım geldi onlarla aktivite yaptık mesela. Çok güzeller. Çok sevdi. Her gün bşr masal okuyorum ama böyle ifadeler ile mimiklerimi kullanarak bayılıyor buna :) şarkı açıyorum netten kırmızı balık, pazara gidelim, mini mini bir kuş vs hareket ile ona söylüyorum. Gülüyor hoşuna gidiyor. Ve anlıyor. Dışarı bir çıksam bir kaç tane daha görseli fazla masal kitapları alacağım. Zeka gelişimi en çok 0-3 yaş aralıgında gelişirmiş.Kizlar size bir sorum olacAk, bebegim 10 ekimde 2 aylik oldu. Siz bebeklerinizle ne tur aktiviteler yapiyorsunuz, yoksa hala mi kucuk, cunku bennim bebegim mamayi yedikten 10dk sonra mizmizlanmaya basliyor ve sonra da agliyor hic durmuyor onunla ne yapacagimi bilmiyorum. Ne zaman biraz oturmaya baslayacak cunku gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?