2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar son adet tarihî 10 kasım ama benim adet dongum 24 25 gün sürüyor
Spirali adet zamanında çıkarttım
Kasiklardm da şancı oluyor goguslerm agriyor yumurtlama zamani adetten hemen sonra başlamış görünüyor 3 5 güne adet olmam lazm ınsallah araniza gelebilirim

Benımkı tüp bebek dün öğrendım hamıle olduğumu değer 11.89 çıktı ptesı tekrar test istedı dr bakalım inş yükselmiştir korku heyecan bir arada
Ay çok güzel bir haber inşllah yükselir değeriniz sağlıkla kucağımıza alalım inşllah birini özlersin burnumda tütüyorsun deniyor ya bende öyle bebek kokusu evlat kokusu burnumda tütüyor

Ay çok güzel bir haber inşllah yükselir değeriniz sağlıkla kucağımıza alalım inşllah birini özlersin burnumda tütüyorsun deniyor ya bende öyle bebek kokusu evlat kokusu burnumda tütüyor
Amin canım inş benim ikinci çocuğum ama aynı heyecan yıne var şimdi bide daha tecrübeliyim rabbim kımseye evlat hasretı yasatmasın herkesın kucağını sağlıkla hayırla doldursun

Amin canım inş benim ikinci çocuğum ama aynı heyecan yıne var şimdi bide daha tecrübeliyim rabbim kımseye evlat hasretı yasatmasın herkesın kucağını sağlıkla hayırla doldursun
Benimde 2.bebek olacak inşallah ilk bebeğimde küçük henüz 11 aylık

Son adet 1 kasım normalde 28 veya 29. gün olurdum o hesaba göre 2 gün geçmiş oluyo evet ay inşallah sağlıklı olduğunun göstergesidir çünkü 8 yıldır hasretiz Rabbimin mucizesi bu tüp bebek için gidicektik bu ay doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…