2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım merak etme endişelenecek birşey yoktur vücuttumuz da şaşkın şuanda neler oluyor diye ben 3 4 gündür hastayım ökrüyorum bile geçen gece öyle kötü öksürtüm ki kaşığımın acısıyla uyandım tabiki bizler önlemimiz alalım tedbirli olalım ama gerisi Allah rabbin yaşacak ömür vermişse sıkı sıkı tutunurlar bizlere inşllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız mucizelerimizi:KK200:
Cok teşekkür ederim sagol canim. Tam enfeksiyon kapma dönemi rabbim hepimizi korusun.

Hepimiz türlü korkular içindeyiz. Bi şey daha farkettim. Ben de ilk gebeliğimde bu kadar hissetmem gerekenleri okumuyordum. Haliyle ağrımi sizimi ya dinlemedim ya da hatırlamıyorum. Şimdi ufacık sancı girse ne oldu diye korkar hale geldik. Bence okuduklarimizdan da etkileniyoruz.
Dun gece ruyamda gordum doktor dis gebelik diodu cok uzuldum kafayu taktim. Ben ilk gebeligimde dis gebelik ne onu bile bikmiyodum ki :)

Bana da çok yüksek geldi ondan endişeliyim hayır tüp bebek değil
Endişeli olma ne güzel iste. Sağlıksız gebelik olsa yükselmezki. Sat 2 kasım mi demistin. Dongun kac gün bilmiyorum ama adetini 1 veya 2 gün geçtiysen bu değer normal. 2 gün sonra aynı saatte tekrar baktir bakalim

ay ben önce bu kadar merak etmiyordum ama nedense içime bir umut doğdu sanki bu ay çatlama iğnesinden sonra tuttu gibi geliyor ama daha da adeti me çok var bakalim heyecanla bekliyorum

ay ben önce bu kadar merak etmiyordum ama nedense içime bir umut doğdu sanki bu ay çatlama iğnesinden sonra tuttu gibi geliyor ama daha da adeti me çok var bakalim heyecanla bekliyorum
Bende 7 gun oncesinden test yaptim guzrl haberlerimi aldim kan ver cnmm kesin cikar gebeysen :)

X