• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa yeşilmi gelmesi geliyormuş? Sarı geldiğinde ne oluyormuş canım sorsana :KK43:
Kuzum kakanin normal rengi sari yada hardal rengi olmaliymiş bu y3şil kaka bagirsakta fazla beklemedigi icin sari renge dònûşemiyormuš birde gazla birlikte geldigindede yeşil olabiliyormuş

Biz kaka konusunda çok hassasız, eşimde bağırsak rahatsızlığı olduğundan her kakayı inceliyorduk.mukus görünce kakada doktora sorduk, tek başına mukus annenin yedikleriyle ilgilidir endişe etmeyin dedi. Ama mukusa kan eşlik ederse vakit kaybetmeden doktora gitmeliymişiz
Tamam cnm aklimda olsn ben de kontrol edeyim

Selamin saati mi olur kiz :KK45:
Ehehe evet abuk sabuk saatler çok makbul benim için :) 3te 5te uyumadığınızı, yalnız olmadığımı, bana selam çaktığınızı bilmek beni mutlu ediyor :) şaka şaka Aleykümselam... bu arada soğan çorbası öneren sendin değil mi... yemeye başladım tadını da çok beğendim soğanı severim zaten :KK48:

Ehehe evet abuk sabuk saatler çok makbul benim için :) 3te 5te uyumadığınızı, yalnız olmadığımı, bana selam çaktığınızı bilmek beni mutlu ediyor :) şaka şaka Aleykümselam... bu arada soğan çorbası öneren sendin değil mi... yemeye başladım tadını da çok beğendim soğanı severim zaten :KK48:
Bendim canim sifa olsun insallah hatta benm de canim cekti ben de yapayim bari :kk77:

Bak biz kilo verince sonra keske gelseydiiiiim dersin üzülürsun:KK70:
Sizi okudukca gaza gelirim belki kiz benim yemek olarak degil de hareket etmeye ihtiyacim var leslie yapmak istiuorum sadece istemekle kaliyor :))

Basligi simdiden acip gelecek olanlari toparlayabilirsin canim baskalari da gorup gelirler
Bende de ise yaradı valla :)
Hala iciyor musun biraktin mi biraktiysan hala sutun fazla mi geliyor :)

Benim aklimda sen kalmissin kusurabakma canim bi arkadasla boyle bi muhabbet olmustuda
Tamam canim :)

Sizi okudukca gaza gelirim belki kiz benim yemek olarak degil de hareket etmeye ihtiyacim var leslie yapmak istiuorum sadece istemekle kaliyor :))

Basligi simdiden acip gelecek olanlari toparlayabilirsin canim baskalari da gorup gelirler

Hala iciyor musun biraktin mi biraktiysan hala sutun fazla mi geliyor :)

Tamam canim :)
içiyorum hala canım bırakırken yarım tablet azaltmak gerekiyor her gün

Ben de calismaya baslayinca ek ucretlerim.yine yatmaya baslayacak ona güveniyorum. Bizim izinde olunca üniversite geliştirme odenekleri, ek ders ucretleri sıfırlanıyor. Kasimda baslayayim bakalim, ders almayacam ama en azindan gelistirme odenegim yatar.
Hemen dönecek misin işe kuzum ücretsiz filan kullanmayacak mısın? Ben ücretsiz kullanmazsam bu ay sonu dönmem lazımdı. Bu piyasa da kriz ortamında işe dönmeye hiç hevesli değilim tabi çok doğru bir zamanda izindeyim.

Back