• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onu bende daha còzemedim canim ama ishal dene bilmesi icin gùnde 6 kereden fazla sulu kaka yapmasi gerekiyormuş òyle duymuştum
Benimki doğuştab ishal doğmuş desene ))))) yada bu çocuğun temiz beze alerjisi var, kaç kere değiştirsem o kadar yapıyor. Hatta annemler geldiğinde denemelik 15 dakikada 4 kere bez değiştirdim. Temiz giydirince ıkınmaya başlıyor ille çıkartıyor sıpa )))

Bir problem olmadı Allah’a şükür
Şalazyon göründüğünden daha büyük dedi doktor hamilelikten dolayı bu kadar büyümüştür dedi
Bandajlı gözüm sabah açacaklar sabırsızlıkla sabah olsun istiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Şükür iyi geçmiş, eminim yarın sabah çok iyi sonuç alacaksın

Benimki doğuştab ishal doğmuş desene ))))) yada bu çocuğun temiz beze alerjisi var, kaç kere değiştirsem o kadar yapıyor. Hatta annemler geldiğinde denemelik 15 dakikada 4 kere bez değiştirdim. Temiz giydirince ıkınmaya başlıyor ille çıkartıyor sıpa )))
Kuzum ben bu kaka olayini hic còzemedim normal diyorlar bakalim bu cocuklar bence zaten sulu yaparlar kati gida yemiyorlarki

Hemen dönecek misin işe kuzum ücretsiz filan kullanmayacak mısın? Ben ücretsiz kullanmazsam bu ay sonu dönmem lazımdı. Bu piyasa da kriz ortamında işe dönmeye hiç hevesli değilim tabi çok doğru bir zamanda izindeyim.
Universiteler biraz daha esnek olabiliyor canim. 8 5 mesaim olsa dusunmeyebilirdim donmeyi ama zaten ders almadigim icin, esnek calisma saatleriyle idare edebilirim diye dusunuyorum. Bakalim deneyip gorecez. Olmadi 1 ay heyet raporu ardina yillik izinlerimi patlatirim. Oyle boyle derken subata gelmis oluruz

Universiteler biraz daha esnek olabiliyor canim. 8 5 mesaim olsa dusunmeyebilirdim donmeyi ama zaten ders almadigim icin, esnek calisma saatleriyle idare edebilirim diye dusunuyorum. Bakalim deneyip gorecez. Olmadi 1 ay heyet raporu ardina yillik izinlerimi patlatirim. Oyle boyle derken subata gelmis oluruz
Bölüm Başkanı anlayisliysa izne bile gerek kalmayabilir. İdare ederler sanırım. Ders yoksa fakülteye gitmeye de gerek yok ama 8-5 diye diretenler ile çalıştım hep. Umarım sen daha şanslısındir.

Canim ben sûtúmú arttirmak için almadim benim sútúm vardi kizcem gògsú boşaltamadigi ivin sagmak zorundaydim ama ben sagdikca sút dahada fazlalaşmaya başladi cok zorlandim śimdi sagmiyorum sadece disari falan gidersem
Kime sorsam sütünü artırmış. Onu öğrenmek istedim. Faydası yoksa almak istemiyorum

Ftm41 Ftm41 cnm kusura bakma mesajini smdi gorebildm :KK43: dun gece ve sabah girmedigim icin grmemisim. Doktor usutmus dedi damla verdi.bide bu sabah agzi kopuk kopuk oldu burnu tikanmstir dikkay et dedi. Gecmezse hel dedi 90 lira ilac parasi verdik devlet odemiyormus. Allaha sukur alck durumum var durumu olmayanin bebesi napsin :KK43::kızgın: bubatada 4900 kilosu 58 vm boyu. 2 ayda 8 cm uuzamis:KK57:

Back