Kizlar yaa masallah diyim önce sizde diyin bakim sonra sorucam
Nazar degmesin de benim oglus pazartesi den beri baya uyuyo
1 sallanmadan besikte uyuyo orda uyku saati ayni 40 dakika ama sallanma istemiyor
2 memede uyuyo uzun uzun yani kipirdamasam uyur baya
Gunduzz uyanik saati azalmaya basladi
Normalde sabah 10 gibi uyur 11e dogru uyanir emer takilir ama kucagi vs
Yani 1.5 2 saat uyyanik durur du simdi oglen 3 e kadar o sureyi uykulu geciriyor bir sekilde
hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar
Kizlar yaa masallah diyim önce sizde diyin bakim sonra sorucam
Nazar degmesin de benim oglus pazartesi den beri baya uyuyo
1 sallanmadan besikte uyuyo orda uyku saati ayni 40 dakika ama sallanma istemiyor
2 memede uyuyo uzun uzun yani kipirdamasam uyur baya
Gunduzz uyanik saati azalmaya basladi
Normalde sabah 10 gibi uyur 11e dogru uyanir emer takilir ama kucagi vs
Yani 1.5 2 saat uyyanik durur du simdi oglen 3 e kadar o sureyi uykulu geciriyor bir sekilde
hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar meme
Benimde anlatmak istedigim bu benim kizda geceleri yapiyo bu dedigini uyuma súresi uzadi soyduklarindan uyuyorlar heralde canim