• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok zor canım ikisi ard arda ama güzelde. Yinede 1 yıl korun ben 5 yılık spıral takdırdım 40 cıkdıkdan sonra benım için en iyi secenekdi.
Ay bu senin cimcimemiii maşallah prenseseee:nazar: 1 yıl korunacam canım bakalım. Senin nasıl gidiyor kızlar yoruyormu annelerini sen nasılsın?

Ayy yok bizimki insan bile sevmiyor olabilir ilknbaslarda cok rahat bir dr diye sevmistimm esim cok evhamlidir cunku ama sonra pisman oldum ona gittigime
Değiştir ozaman doktorunu canım valla doktor çok önemli severek ve herseyi konuşabileceğin bir doktor bul

Kizlar yaa masallah diyim önce sizde diyin bakim sonra sorucam
Nazar degmesin de benim oglus pazartesi den beri baya uyuyo
1 sallanmadan besikte uyuyo orda uyku saati ayni 40 dakika ama sallanma istemiyor
2 memede uyuyo uzun uzun yani kipirdamasam uyur baya
Gunduzz uyanik saati azalmaya basladi
Normalde sabah 10 gibi uyur 11e dogru uyanir emer takilir ama kucagi vs
Yani 1.5 2 saat uyyanik durur du simdi oglen 3 e kadar o sureyi uykulu geciriyor bir sekilde
hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar
1 sallanmadan besikte uyuyo orda uyku saati ayni 40 dakika ama sallanma istemiyor
Yani 1.5 2 saat uyyanik durur du simdi oglen 3 e kadar o sureyi uykulu geciriyor bir sekilde
hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar meme
Benimde anlatmak istedigim bu benim kizda geceleri yapiyo bu dedigini uyuma súresi uzadi soyduklarindan uyuyorlar heralde canim

2 aylık bir bebeği olan annenin yapmaması gereken bir şey yapıyorum vijdan azabiyla. Buyuk kızım uyutup kucuk kızım ve annemle kiyafordeyim onbre yaptırıp sacmı kestırıyorum 2 yıldır sadıce 1 kes kesdıre bilmişdim mecburdum. Umarım buna deyer barı. Sacım berbat goruntusu olmasa yapmazdım.
Bende emzirip altını deişip alışverişe gittim kaç kere çocuğu evde bırakıp. Arada olur öyle canım bakacak birileri varsa

Bende bende bi dahaki su ara dogsin anacim ekim iyidir antalyada su an bile yaniyoruz yaa yaz olmasin bi daha akrep kizi olsun iyidiri :halay::halay:
Biz donuyoruz ya kar yağacakmış gibi buz gibi kalorıferler yanmasına rağmen ev soğuk :( akrep kızlarııı hmmm hadi olsun ozaman :) heycan yaptım özellikleri ne bakim internetten :kahve:

Biz donuyoruz ya kar yağacakmış gibi buz gibi kalorıferler yanmasına rağmen ev soğuk :KK43: akrep kızlarııı hmmm hadi olsun ozaman :) heycan yaptım özellikleri ne bakim internetten :kahve:
Hala sicak canim.ya sabah kanguryla ciktik geldik tshurt sirilsiklam hala klima calisiyor evde

Toplum baskisi ayri dertte sonra cocugum yalniz kalmasin kaygisi oluyor insanda yoksa bende 1 cocuk taraftariydim kiyamadim 2. Geldi o yuzden
Öyle mi diyorsun, ay bu zor bebek çıktı şansıma olmayan heves ve cesaretimi tamamen kırdı :) kuzenleri kardeş olsun dicem ama benim kardeşlerimde eşimin kardeşleri de bekar. Ama kardeş demişken evet insanın kardeşinin olması çok güzel

Kiz biseu ettigim yok sadece dövuyom :)) saka kiz her istediğini yapiyom gönluyke oynuyom ama nafile:KK12: babasi hafta sonu evde olduğunda bir uyuyor ki sorma. Babaci oldu ga cocuk:confused: babsasini az goruyor ya ondan ozluyor:rolleyes: yoksa bmi daha cok seviyor fln:KK71:
:eek: Biziii en çok bizi seviyolarr :eek: ama hani ay babasını özlemiş ay babasının kucağında uyumak istiyo dediğinde nasıl havalanıyolarr:KK70:

hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar meme
Maşallah maşallah atlas aynen devam darısı başımıza

Sende akrep burcumusun b3nim gibi iyi huylari iyide kòtû huylarida var
Kız hiç akrep tipi yok ya sizde :)
Ve totem işe yarar. 4. Günde beklenen kaka gelir :halay::halay:
Hadi gözün aydın canım
öncelikle maşallah memede uyumayı bırakıp yerinde uyusunn inşallah yavrucum onun hala günde 15 saate filan ihtiyacı vardır normaldir diye düşünüyorum

Selam kızlar, aldıgınız kangurulardan mennunmusunuz? Alıp almama konusunda kararsısım
Bende mothercare 3,5-9 kg şuan, büyüyünce ergo tipi var onu kullanacağım. Ben çok memnunum , en az hiç çıkmasam günde iki kere okula gidiyorum, bebek arabası indir çıkar belim kopardı. Çantam oldu o benim :KK200:

Back
X