• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizlere ihtiyacım var bu bebegin emme saatleri beni deli edecek bazi doktorlar bebeginiz kendi istesin emmeyi saatli emzirmeyin bebegin şeker hastaligi yoksa sekeri falan dúsmez diyo bazi doktorlarda illa siz 3 saatte bir emzirin diyo bukonu sinirlerimi bozuyo artik benim kiz bi emiyo sonra kendi istemeyince bir daha emmiyo oda bazen 3 saati geciyo bben anlamiyorum bi doktorami gotùrsem cevremdeki herkeste normal diyo bana kizmayin neolur ama yanlismi yapiyorum emme saatini kizima birakmakla
Kendi doktorunuz ne diyorsa onu yap canım, sonuçta bebeğini bilen o. bence bir problem yok ne zaman istiyorsa o zaman emsin sen de rahat ol zaten gelişim iyi bebişinin

Madem biz başımızın çaresine bakcaz sen ne diye doktorluk yapıyorsun deseydin ya:sinirli: kız sizin doktorda bizimki gibi bebek sevenlerdenmi yoksa ikinci çocuğu istiyoruz diye postaladı eşimle pis pis güldüler bir komplo olabilir :KK70:
Benim doktorum da kontrole gittiğimde artık ikinciyi planlayabiliriz demişti. Farkında olmadan “Hocam yüreğime indirin “ demişim, adam baya gülmüştü

Doktor iyi dedi ama sanki burda herkedin bebegi daha cok aliyor
Canımcım doktorun kilo alımına iyi dediyse hiç üzülme. Karşılaştırma yapma derim. Herkesin beboşu boyu farklı, metabolizması farklı işliyor ; )
Gönül isterdi ki herkes aynı kiloda olsun, şişman, kilolu kavramı olmasın. Ayyy öyle bişey olsaydı ne rahat ederdim varyaaa :KK48:

2 aylık bir bebeği olan annenin yapmaması gereken bir şey yapıyorum vijdan azabiyla. Buyuk kızım uyutup kucuk kızım ve annemle kiyafordeyim onbre yaptırıp sacmı kestırıyorum 2 yıldır sadıce 1 kes kesdıre bilmişdim mecburdum. Umarım buna deyer barı. Sacım berbat goruntusu olmasa yapmazdım.
Niye yapmaması gerekir diye düşündün ki ilk fırsatımda kendimi kuaföre atılan inşallah:halay: sıhhatler olsun güle güle kullan

Kizlar yaa masallah diyim önce sizde diyin bakim sonra sorucam
Nazar degmesin de benim oglus pazartesi den beri baya uyuyo
1 sallanmadan besikte uyuyo orda uyku saati ayni 40 dakika ama sallanma istemiyor
2 memede uyuyo uzun uzun yani kipirdamasam uyur baya
Gunduzz uyanik saati azalmaya basladi
Normalde sabah 10 gibi uyur 11e dogru uyanir emer takilir ama kucagi vs
Yani 1.5 2 saat uyyanik durur du simdi oglen 3 e kadar o sureyi uykulu geciriyor bir sekilde
hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar meme

Canim bizim doktorun dedigine gore 1 ayda enaz 600 gram almasi gerekiyormuş altsinirmiş seninki daha 1 hafta var 600 gram almiş bile 1 haftada alir bence iyi
Tesekkur ederim canim, benim oglan haftada yaklasik 200g aliyor

Canım ben onu 5 aylıkken diye biliyorum,1 yaşında da 3 katına çıkmalı.
Boyu da 1 yaşında 1.5 katı, 4 yaşında doğum boyunun 2 katı olmalı
Evet bende simdi internetten baktim 5 ay dogum kilosunun 2 katina cikmasi gerekiyormus

Back
X