- Konu Sahibi Nesrinay86
- #75.701
Benim ikinci kıza hep erkek suratlı bu arkası erkek dediler erkek olduAa ciddi mi bak onu duymamistim anlasiliyor demekki yalnizdegilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikinci kıza hep erkek suratlı bu arkası erkek dediler erkek olduAa ciddi mi bak onu duymamistim anlasiliyor demekki yalnizdegilim
Kendi doktorunuz ne diyorsa onu yap canım, sonuçta bebeğini bilen o. bence bir problem yok ne zaman istiyorsa o zaman emsin sen de rahat ol zaten gelişim iyi bebişininKızlar sizlere ihtiyacım var bu bebegin emme saatleri beni deli edecek bazi doktorlar bebeginiz kendi istesin emmeyi saatli emzirmeyin bebegin şeker hastaligi yoksa sekeri falan dúsmez diyo bazi doktorlarda illa siz 3 saatte bir emzirin diyo bukonu sinirlerimi bozuyo artik benim kiz bi emiyo sonra kendi istemeyince bir daha emmiyo oda bazen 3 saati geciyo bben anlamiyorum bi doktorami gotùrsem cevremdeki herkeste normal diyo bana kizmayin neolur ama yanlismi yapiyorum emme saatini kizima birakmakla
Benim doktorum da kontrole gittiğimde artık ikinciyi planlayabiliriz demişti. Farkında olmadan “Hocam yüreğime indirin “ demişim, adam baya gülmüştüMadem biz başımızın çaresine bakcaz sen ne diye doktorluk yapıyorsun deseydin yakız sizin doktorda bizimki gibi bebek sevenlerdenmi yoksa ikinci çocuğu istiyoruz diye postaladı eşimle pis pis güldüler bir komplo olabilir
![]()
Anladım onu barı yapdırBenim ki 2 saatten uzun surecek canim o yuzden atlasla su an 2 saat bile ayrilmiyor
Yada bi dip boyasi yapicam sadece
Canımcım doktorun kilo alımına iyi dediyse hiç üzülme. Karşılaştırma yapma derim. Herkesin beboşu boyu farklı, metabolizması farklı işliyor ; )Doktor iyi dedi ama sanki burda herkedin bebegi daha cok aliyor
Dr güven. Ve biraz sıklaşdır emzirmeyi.Doktor iyi dedi ama sanki burda herkedin bebegi daha cok aliyor
Benimki bir ayda 900 gram aldı orta ama iyi dedi sanırım bebeğin Doğum kilosuna göre değerlendiriyorlarKizlar cevapveren yok muu??
Ikı gunde bır yapıyor kakasını ama mama cok değiştşrince bıraz daha sarkıyoTribudat kullanıyordum ama kusmasi artınca bıraktım bebeğinin gaz dışında kaka vs problemi var mı ki
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, sanırım ben de alacağımSelam kızlar, aldıgınız kangurulardan mennunmusunuz? Alıp almama konusunda kararsısım
Bende kullanmak istemiyorum bırsuru ılac oldu relactaz nasıl acaba bı işe yarar inşallah bu aralar her akşam ağlıyor çünkü gunduzde ağlıyo gercıTribudat surup buyuk oglumda kullanmistik biz pek bi etkisi olmadi acikcasi
Niye yapmaması gerekir diye düşündün ki ilk fırsatımda kendimi kuaföre atılan inşallah2 aylık bir bebeği olan annenin yapmaması gereken bir şey yapıyorum vijdan azabiyla. Buyuk kızım uyutup kucuk kızım ve annemle kiyafordeyim onbre yaptırıp sacmı kestırıyorum 2 yıldır sadıce 1 kes kesdıre bilmişdim mecburdum. Umarım buna deyer barı. Sacım berbat goruntusu olmasa yapmazdım.
Gözünüz AydınVe totem işe yarar. 4. Günde beklenen kaka gelir![]()
Google yukselen burc yaz ama.dogum saatini tam bilmen.lazim bazi siteler farkli veriyor bikac farkli siteden bakBen yúkselenimi bilmiyorum onu nasil ògreniyorsunuz
3. Ayinda dogum kilosunun 2 katina cikmaliymisBenimki bir ayda 900 gram aldı orta ama iyi dedi sanırım bebeğin Doğum kilosuna göre değerlendiriyorlar
Tesekkur ederim canim, benim oglan haftada yaklasik 200g aliyorCanim bizim doktorun dedigine gore 1 ayda enaz 600 gram almasi gerekiyormuş altsinirmiş seninki daha 1 hafta var 600 gram almiş bile 1 haftada alir bence iyi
Canım ben onu 5 aylıkken diye biliyorum,1 yaşında da 3 katına çıkmalı.3. Ayinda dogum kilosunun 2 katina cikmaliymis
Allah iyilik versin canım kuzucuklara sağlık versin hergün biraz daha büyüyorlarIyiyiz sukurler olsun canim bizimde arada cok fena oluyor arada sakinliyoruz oyle akip gidiyor gunlerimiz.
Evet bende simdi internetten baktim 5 ay dogum kilosunun 2 katina cikmasi gerekiyormusCanım ben onu 5 aylıkken diye biliyorum,1 yaşında da 3 katına çıkmalı.
Boyu da 1 yaşında 1.5 katı, 4 yaşında doğum boyunun 2 katı olmalı