- Konu Sahibi Nesrinay86
- #75.741
Sınırda kilo almis canim. Doktorun mama tavsiye edebilir. Ilk ayda mi sadece 600 gr aldiKizlar cevapveren yok muu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınırda kilo almis canim. Doktorun mama tavsiye edebilir. Ilk ayda mi sadece 600 gr aldiKizlar cevapveren yok muu??
Canim iyi mi kotu mu bilemedim saat 3 oldu hala uykulu besige koydum agladi aldim geri emiyir simdi ama gozünü acmiyoMaşallah maşallah atlas aynen devam darısı başımıza
Daha bir haftası var, şuan bile normal değerde almış. Zayıf olması önemli değil ki, sağlıklı olsun , doğal beslensinelden geldiğince değilmi?Kizlar benim oglumun 1 ayin sonunda kilosu 3600g di, gelecek carsamba 2 aylik olucak simdi kilosu 4200. Sizce az mi almis cok endiseliyim sutum yariyor mu acaba, oglumun zayif olmasini istemiyorum.
Benimko de bu ara uykulu canim, atak haftasindayiz ben de ona bagladimKizlar yaa masallah diyim önce sizde diyin bakim sonra sorucam
Nazar degmesin de benim oglus pazartesi den beri baya uyuyo
1 sallanmadan besikte uyuyo orda uyku saati ayni 40 dakika ama sallanma istemiyor
2 memede uyuyo uzun uzun yani kipirdamasam uyur baya
Gunduzz uyanik saati azalmaya basladi
Normalde sabah 10 gibi uyur 11e dogru uyanir emer takilir ama kucagi vs
Yani 1.5 2 saat uyyanik durur du simdi oglen 3 e kadar o sureyi uykulu geciriyor bir sekilde
hatta 1 mama öğünü arada kaynadi 4 ten 3 e dustu atak haftasi suruyor ondan olabilir mi hasta falan degil gibi ama cok uykulu dun pilav yaparken kucagimda uyuya kalmis ates yok kusma yok keyfi iyi su an 11 den beei memeye sarilmis uyuyo arada besige koyuyorum agliyir tekrar meme
Yani 3 ay bana da erken geldi. 3500 dogan nasil hemen 7000 olsun. Tosbik olmaz miCanım ben onu 5 aylıkken diye biliyorum,1 yaşında da 3 katına çıkmalı.
Boyu da 1 yaşında 1.5 katı, 4 yaşında doğum boyunun 2 katı olmalı
Sağıyor canım. Acıtmıyor hemde, çok rahat kullanışlı, yıkaması da kolay tek parça diyeGogusden akan sutu toplamak icin sanmistim. Sagma ozelligi varsa bilemem tabi
Evet canim ilk ay 600g aldi, bu ay simdiye kadar 600 aldi ama bir haftasi daha varSınırda kilo almis canim. Doktorun mama tavsiye edebilir. Ilk ayda mi sadece 600 gr aldi
Kıyamam canım benim. Sendeki sabır, uğraş bende olmazdı bundan eminim. Sızarken de kullandım, süt getirmek için de. Göğüslerim ara ara boşalıyor benim. O zaman takıyorum, bir beş dk sonra başlıyor akmaya,bebişe veriyordum hemen gerisini o çekiyordu. Vakum yapıyor, dolaba artıklarımı da bununla sağmıştım normal pompa gibi sağıyor. En kıymetli özelliği, küçük küçük parçaları yok, bir dakikada yıkanıyor, kuruladın tamam.Sizan sut mu canim o
Ah benim hic oyle sizan bi sutum olmadi
Sız antalyadaydınız galıba bu hafta sonu degıl daha sonrakı hafta antalyaya gelmeyı dusunuyoruz. Sıcak olur mu denıze gırılır mı acabaHala sicak canim.ya sabah kanguryla ciktik geldik tshurt sirilsiklam hala klima calisiyor evde
Olabilir canım ben onu düşünemedimCanim az once teyzemle.konustum ebe kendisi o soyledi ben bilmiyirdum belki premature bebekler icin demiştir
İyi gelcegını bılsem kullanırımda el kadar bebe kacıncı ilacı içiuo. Ya yarın aşı gunumuz cok korkuyom zaten ağlak bebek kimbilir nasıl olurAh hic deme simdiden kimyasallara doyurduk bebekleri ama.cok kotuyse eziyet etme bebege kullan derim canim ya
Bilmiyorumki canım yorgunluktan olabilirmi acabaCanim iyi mi kotu mu bilemedim saat 3 oldu hala uykulu besige koydum agladi aldim geri emiyir simdi ama gozünü acmiyo
Ya evet oglum bencil oldu gec konustu cocuklari gordukce oyun oynamayi ogrendi 1 hafta kuzenleri bizde kaldi o sekilde tam konustu yalniz olmasina icim el vermedi simdi nasil kardesim deyip sahip cikiyor tek cocuk bizim icin cazip olabilir ama bir kardes ona her zaman yoldas olur teyzemin 1 oglu var 23 yasinda onlara bisey olsa Allah korusun kimsesi yok cocugun kapisini calacak benim oglumda cok zordu gece uyku nedir bilmezdi inan ki bu ramazan bitti gece uyanmalari ama yinede durmadim yaptim bir tane caktirmadan yanina yoldas olsun diye biraz daha buyuse istemez belki dedimÖyle mi diyorsun, ay bu zor bebek çıktı şansıma olmayan heves ve cesaretimi tamamen kırdı :) kuzenleri kardeş olsun dicem ama benim kardeşlerimde eşimin kardeşleri de bekar. Ama kardeş demişken evet insanın kardeşinin olması çok güzel
Hele ay ayni sen diyorum nasil gurur asik asik bakiyor ogluna.buyuk oglum ayni bana benziyor.kucuk icin kaynanamlar ogullarina bizimkiler bana benzetiyor.Biziii en çok bizi seviyolarr
ama hani ay babasını özlemiş ay babasının kucağında uyumak istiyo dediğinde nasıl havalanıyolarr
![]()
Ya evet bazen ne yaparsan yap kolik olanlara hic bi ilac fayda etmez zamni var onun gecmesi icin benim oglumun kaka sorunuda vardi gazla birlikte 100 tl bayip 2 damla 1 fitil aldim evdekiler bitsinde baslayayim dedim gecti gazi falan acmadan duruyor paketler oyle insallah sizinkide gecer 1. Ay mi 2. Ay asisi mi yarin bizimde 2. Ay asimiz var cok korkuyorum ateslenir huysuzlanir diye5İyi gelcegını bılsem kullanırımda el kadar bebe kacıncı ilacı içiuo. Ya yarın aşı gunumuz cok korkuyom zaten ağlak bebek kimbilir nasıl olur
Yalnız sadece birnden emzirirken diğerinden akanı toplamıyor, tek başına da iş görüyor. Ben bir göğsümden emzirirken diğeri çocuğun üstünü başını ıslatıyor diye başta peçete koymuştum, sonra eş zamanlı olarak ziyan olmasın diye bunu kullandım. Sıkıp vakumlayarak takılıyor göğüse, basınçla sızdırarak boşaltıyor göğsü. Bir yıl işe girmeyeceğim inşallah, baktım yetersiz kalıyor, pompa alma yolu görünürMemeler terbiye olunca artik sut dolmaz ama buna. Ilk zamanlar icin cok ideal, akan sut bosa gitmemis olur. Ama ilerisi icin pompa gerekir sanki canim.
Benim de yumuşadı, hatta sütümün azaldığını düşünüyordum ama dün gece baştakiyle aynı miktar sağım alabildimBnde siparis verdm hâlâ gelecek ve eskisi gibi degil artk memelerim glmesede olur :)
Benim obur 3 saati birkaç defa görmüştür. Bazen yatıyorum yarım saate tekrar meme diye ağlıyor. Ama dikkat ettiğim kadarıyla sık emdiğinde az az emiyor, arayı açınca homurdanarak çıldırarak dolu dolu içiyor. Belki 5 saati vs buldurmazsan daha iyi olur ama acıkınca sinyalini verir diye düşünüyorumKızlar sizlere ihtiyacım var bu bebegin emme saatleri beni deli edecek bazi doktorlar bebeginiz kendi istesin emmeyi saatli emzirmeyin bebegin şeker hastaligi yoksa sekeri falan dúsmez diyo bazi doktorlarda illa siz 3 saatte bir emzirin diyo bukonu sinirlerimi bozuyo artik benim kiz bi emiyo sonra kendi istemeyince bir daha emmiyo oda bazen 3 saati geciyo bben anlamiyorum bi doktorami gotùrsem cevremdeki herkeste normal diyo bana kizmayin neolur ama yanlismi yapiyorum emme saatini kizima birakmakla
Valla olacğına bıraktık zaten. Eşim de madem ikinciyi istiyoruz boşver diyor2 sene ideal olanı 1 seneden öncesi sezeryan öneriliyormuş. Akışına bıraktık loto gibi bu bizim gurup çok fena :)
Banada direkt söyleyince genel birsey diye düşündüm yanlis bilgi vermek istememOlabilir canım ben onu düşünemedim