• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sız antalyadaydınız galıba bu hafta sonu degıl daha sonrakı hafta antalyaya gelmeyı dusunuyoruz. Sıcak olur mu denıze gırılır mı acaba
Canim bitek gecen pazar ruzgarliydi birde pazartesi aksamm yagmur yagdi ama.su an girilir yani gecen yil.ekim sonuna kadar girmistik deniz

Kıyamam canım benim. Sendeki sabır, uğraş bende olmazdı bundan eminim. Sızarken de kullandım, süt getirmek için de. Göğüslerim ara ara boşalıyor benim. O zaman takıyorum, bir beş dk sonra başlıyor akmaya,bebişe veriyordum hemen gerisini o çekiyordu. Vakum yapıyor, dolaba artıklarımı da bununla sağmıştım normal pompa gibi sağıyor. En kıymetli özelliği, küçük küçük parçaları yok, bir dakikada yıkanıyor, kuruladın tamam.
Nasil bisey csnim o ben gogus kalkani sandim baska bisey galiba

Of keske normal olsa benim bebisin bogazina cok sut kaciyor biraz sut cok gidiyor birazda kendisi kıtliktan cikmis gibi emiyor e reflude var tuz biber okdu hepsi yani 1 haftadir artti ve bu bir haftada cok sut kacti bogazina korkum o enfeksiyona falan cevirmese iyi bari. Sizde var mi bu durum bogazina sut falan kaciyor mu
Benimki de öyle. Tok evin aç kedisi. Ağzından az oynasa meme çığlık atıyor. Sanki önünden kaçıracakmışım gibi emiyor, habire de boğazına kaçırıp boğuluyor. Doktora sordum hırıltı yapabiliyormuş sorun yok dedi, arada serum fizyolojik yapıp yumuşattığımı varsayıyorum.

Benimki de öyle. Tok evin aç kedisi. Ağzından az oynasa meme çığlık atıyor. Sanki önünden kaçıracakmışım gibi emiyor, habire de boğazına kaçırıp boğuluyor. Doktora sordum hırıltı yapabiliyormuş sorun yok dedi, arada serum fizyolojik yapıp yumuşattığımı varsayıyorum.
Nee kadar rahatladim bilemezsin ama hirilti o an olup gecmiyor ara ara var yani bogazina kacmasada benim oglumda oyle meme oynamicak ben kipirdamicam sutun akisi degisincede bi kavga tutturuyor memeyle anlatamam. Serum fizyolojik kullaniyor musun varsayim mi anlamadim :deli:

Aynen canım gaz çıkarırken de kusuyor Bazen uykudan kusarak uyanıyor Valla çok uğraşıyorum gaz çıksın diye ama nafile
Kusan bebeklerden cok korkarim :olamaz: bizim gaz sorunumuz azaldi epey kusmayida birakti cok sukur ama dr normal dedi bize gaziyla birlikte kusamasina

Anne sütüne bir de şöyle bakin: bebegimde uzamış sarılık var, 2 aylık olacağız hala geçmedi. Sebebini bulmak için kan testleri yaptılar, minicik kolundan kan alindi 2 defa, normal çıktı değerler. Ultrason randevusu var, karaciğerine safrasina filan bakacaklar, onlar da normalse teshis: anne sütü yüzünden. Tabi biz dua ediyoruz, ciddi bir rahatsızlığı çıkmasın, anne sütünden olsun diye. Ama insanı üzüyor tabi, sütüm bebegimi sari yapıyor diye. Eger bundansa, mama versek geçermiş ama gene de emzirmeye devam etmeyi tavsiye ediyorlar.
Bana hala emziriyorum diye madalya vermeleri gerek, olabilecek tüm sorunları yasadim herhalde.
İnsallah bi hastalik cikmaz canm

Ya evet bazen ne yaparsan yap kolik olanlara hic bi ilac fayda etmez zamni var onun gecmesi icin benim oglumun kaka sorunuda vardi gazla birlikte 100 tl bayip 2 damla 1 fitil aldim evdekiler bitsinde baslayayim dedim gecti gazi falan acmadan duruyor paketler oyle insallah sizinkide gecer 1. Ay mi 2. Ay asisi mi yarin bizimde 2. Ay asimiz var cok korkuyorum ateslenir huysuzlanir diye5
Ikıncı ay canım

Back
X