• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yolun yarısı canım benim yaş vaktim yok. Hoş doktorumun eşi 42 yaşında doğurmuş yaşında bişey yok diyor ama :KK66: Bir yeter bana kalırsa toplum baskısına yenik düşmezsem..:)
Toplum baskisi ayri dertte sonra cocugum yalniz kalmasin kaygisi oluyor insanda yoksa bende 1 cocuk taraftariydim kiyamadim 2. Geldi o yuzden

Of keske normal olsa benim bebisin bogazina cok sut kaciyor biraz sut cok gidiyor birazda kendisi kıtliktan cikmis gibi emiyor e reflude var tuz biber okdu hepsi yani 1 haftadir artti ve bu bir haftada cok sut kacti bogazina korkum o enfeksiyona falan cevirmese iyi bari. Sizde var mi bu durum bogazina sut falan kaciyor mu
Kaçıyor canım bazen çok hızlı çekiyor bir süre tıkanıyor sonra kendine gelip devam ediyor emmeye Hani öyle çok sütüm olduğunu da düşünmüyorum bir kere sağdım 10 ml çıktı bir daha da tıkanıklık zamanı dışında sağmadım biberon almıyor memeyi uzun emmiyor kilo alımına orta dedi doktor bilmiyorum iki gündür de çok kusuyor ya su gibi çıkarıyor ya da kesmikli

Ilk zamanlardan beri yoksa o zaman olmayabilir. Sut balgamlasmasi icin doktor bana su ver demisti. Sen hic su veriyor musun
Verme dedi ebe ama veriyorum arada bogazina kacan sutlerden oluyor bence 1 haftadir var ve artti 2 gundur iyice onemli bi sorun degildir onsallah yarin 2. Ay asimiz var aile hekimine sorayim bi olmazsa

Ftm41 Ftm41 bu arada kizi demisim bak ikinci benim kiz olacak heralde insallah amin

Valla sirf kiz istiyorum diye ikinciye cesaretim var
Geleneksel anane deyimleriyle atlasin yuzunu guzel bulup durmadan bunun arkasi kiz diyorlar ama.her buyuk oyle dedi nasil oluyorsa alakasiz
denize gittigimizde yuzerken bi teyzede dedi hayırdır inşallah diyelim

Kaçıyor canım bazen çok hızlı çekiyor bir süre tıkanıyor sonra kendine gelip devam ediyor emmeye Hani öyle çok sütüm olduğunu da düşünmüyorum bir kere sağdım 10 ml çıktı bir daha da tıkanıklık zamanı dışında sağmadım biberon almıyor memeyi uzun emmiyor kilo alımına orta dedi doktor bilmiyorum iki gündür de çok kusuyor ya su gibi çıkarıyor ya da kesmikli
Gazi varsa cok doyuruyorsan kusar yada usutmediniz insallah ikinizde

Kizlar benim oglumun 1 ayin sonunda kilosu 3600g di, gelecek carsamba 2 aylik olucak simdi kilosu 4200. Sizce az mi almis cok endiseliyim sutum yariyor mu acaba, oglumun zayif olmasini istemiyorum.
Kizlar cevapveren yok muu??

Niye yapmamasi gereken unutma once anne anne iyi olursa bebek de iyi olur keske bende gidebilsem inanmazsiniz su an saclarim dugum oldu toplamaktan 2 gundur bas agrisindan kafami tutamiyirum :olamaz:
Dimi haklısın. Bence sende gıt kadını sacları inanılmaz mutlu ediyor bence ben saclarım güzel olduğunda mutlu oluyorum,
Sen de ihtiyacın varsa sacının ihmal etme. Bebeğe baka bilecek kimsen yokmu 1-2 saat liğine?

:KK70: size logusaligimin nasil mavfoldugunu yaziyimda gulun biraz.dogum yaptigim zaman hatirlarsaniz yegen ve annemin arkadasi yatili 2 uluslararasi misafirlerimizdi.annem bolunmustu resmen.arkadasi ve benim aramda birkac. gun.neyse arkadas gitti.2.haftamdi sanirim.annem geldi dedi ki bu gebelik testleri bozuk cikabilir demi.pozitifse cikmaz negatifse olabilir dedim.kadin eridi gozumun onunde.ne oldu dedim testi gosterdi +.2 test daha denedik +.51 yasinda kendisi 4 aydir da adet olmuyor.menopozdur dedik.kucuk kardes 21 yasinda unide.3umuz bi sok ve gulme krizine girdik saatlerce sonra ciddilestik ve napcagimizi dusunduk.saglik ocagini aradim ve ilan eder gibi annem 51 ve hamile ne yapmamiz lazim dedim.tlfdaki. de sok oldu tabi.randevu verdi 1 haftaya.yok cok gec dedik gebelik buyukse hemen bilmemiz lazim vs.ozele gittik ertesi gun.4 haftalik 1 kese gorduk.raporla devlet klinigine gittik 1 hafta sonra gebelik yok.dediler buyuk hastaneye gidin bizim alet yetersiz galiba.oraya da gittik orda da kese yok.kanamada olmamisti.kan aldilar sonuc -.yine icimizde acaba kalmisti gecen hafta adet olana kadar.boylelikle anamin pesinden ve mustakbel kardesimi dusunmekten kendimi unuttum.
Resmen ben heyecanlandım senin yerine okurken canım yaa. Şükür yine iyi bitmiş ama kese göründü, kayboldu benim de aklım karıştı şuan. Çok geçmiş olsun canım yaa

Babayımı özlüyo şimdiden kız çocuğa ne ediyonda uyumuyo doğru söyle :KK70:
Kiz biseu ettigim yok sadece dövuyom :)) saka kiz her istediğini yapiyom gönluyke oynuyom ama nafile:KK12: babasi hafta sonu evde olduğunda bir uyuyor ki sorma. Babaci oldu ga cocuk:confused: babsasini az goruyor ya ondan ozluyor:rolleyes: yoksa bmi daha cok seviyor fln:KK71:

Dimi haklısın. Bence sende gıt kadını sacları inanılmaz mutlu ediyor bence ben saclarım güzel olduğunda mutlu oluyorum,
Sen de ihtiyacın varsa sacının ihmal etme. Bebeğe baka bilecek kimsen yokmu 1-2 saat liğine?
Benim ki 2 saatten uzun surecek canim o yuzden atlasla su an 2 saat bile ayrilmiyor
Yada bi dip boyasi yapicam sadece

Ftm41 Ftm41 bu arada kizi demisim bak ikinci benim kiz olacak heralde insallah amin

Valla sirf kiz istiyorum diye ikinciye cesaretim var
Geleneksel anane deyimleriyle atlasin yuzunu guzel bulup durmadan bunun arkasi kiz diyorlar ama.her buyuk oyle dedi nasil oluyorsa alakasiz
denize gittigimizde yuzerken bi teyzede dedi hayırdır inşallah diyelim
Benim kızın suratina bakip bunun arkasida erkek diyorlar nerden anliyorlar bilmem

Sende akrep burcumusun b3nim gibi iyi huylari iyide kòtû huylarida var
Var var ama ben baya torpuledim kendimi bide yukselenim ikizler dehset bir birlesimdi
Baktim mutsuz oluyorum kotu taraflari dizginledim sadece mantiksizluga ve haksizliga mudahale etmeden duramiyorum

Var var ama ben baya torpuledim kendimi bide yukselenim ikizler dehset bir birlesimdi
Baktim mutsuz oluyorum kotu taraflari dizginledim sadece mantiksizluga ve haksizliga mudahale etmeden duramiyorum
Ben yúkselenimi bilmiyorum onu nasil ògreniyorsunuz

Back
X