2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de duynustm o ilaci peki nasil kullanacaksin ?

Günde 3 defa 2ser adet kullanicam canım. Evet ilaç reçetesiz zaten bu grip zamaninda falan cok1ilaç kullaninca mideyi korumak için verilen bir hap

Ben kucagımda pışpışa gectım şimdıde gözlerım gdıyo korkuyorum kucagımda uykıucam dıye
Göğsüne yatırıp yapmani tavsiye ederim canım sirtini ve yanlarını yastiklarla destekleyip. Ben yaklaşık 3 hafta o şekilde uyudum asla yatağında uyumuyordu

Rüyamda eski iş yerinde tartıştığım mudurumle falan tartışıyorduk sağolsun kızım uyandı:) bu gece nobetime uyandığıma mutlu olarak kalktım

Benimde oyle canimm hatta yok gibi basta
Bende vakumuntam.yapmadigim icin sagamammisim.onceden tam kapanacak hava alimayacak vakumu oyle iyi sagiyor
Aslında sanki mememe tam oturuyor hatta makineyi durdurunca mememi çekmek için zorlanıyorum:) bi an yanlış mı sağıyorum diye umitlendim goruyo musun

Emzirme haftamiz kutlu olsun kızlar

Sosyal medyadaki gereksiz duyar kasmalardan çok sıkıldım resmen bu hafta bitene kadar giresim gelmiyor. Sanki bebeğinin yanında olup sütü olup vermeyen var. Hayır mama zaten hem pahalı hem de zor sürekli sterilize et bebek normalde acikmayacagi saatte birden açlık krizine girsin ortalığı yiksin bu sırada elin ayağına dolaşmış şekilde koş koş koş o telaşla biberonun ölçüsünü tam tuttur, mamayi ölçek kasığına koy silme yap azıcık ölçüyü kacirirsan bebe kabiz olsun bi de her yerde "anne sutuyle beslenen çocuklar daha sağlıklı" "anne sutuyle beslenen çocuklarda IQ değeri daha yüksek" "anne sütü mucizesi" bla bla bla
Bunlar süt veremeyen annelerin kabusu olmak dışında bir halta yaramıyor. Bi kere zeka genetik+ çevresel faktördür en azından buna eminim sadece gereksiz duyar kasiyorlar. Süt veremiyorum diye mamayla ilgili bütün türkçe ve ıngilizce kaynakları okudum anne sütüne en yakın olan mamayi bulmak için biz de elimizde varken çocuğa vermiyor ya da neyse sütüm yok al herhangi bir mama ye demiyoruz:/

Çok doldum kusura bakmayın

Nöbete devam ama oyle bir bas agrim var ki telefona bakamiyorum
Su iç bol bol canım ben parol almıyorum yasak değil ama bir caciga da yaramıyor. Benim baş agrima majezik lazım o da yassaaah

Elimizddn geleninyapiyiruz canim.sen hepimizden fazla yapiyorsun hatta olmayinca olmuyor bu senin elinde benim.elimde olan birsey degikki olsa cesmeleri sonuna kadar acarim uzaktan fiskirtarak beslerim valla
Canini sıkma mamayla buyuyen tek bebek bizimkiler degil az da olsa verebildiğimiz süt onun bagisiklik sistemine fayda saglar bizde emzirme duygusunun güzelliğinden yararlaniriz surda ek gidaya nekaldi sutu olup da vermek istemeyen emzirmeyen anneler var onlardan olmadığımızı biliyoruz icimiz rahat olsun

Kendi sitesinde mi iade suresi canim ben de bi denedim magazada yenidogan aparatsiz alsammi almasammi bilemedim 200 tl idi aparatla evde falan lazm oluyo aslinda ama tecrubem yok cevremde kullanan yok cekindim acikcasi
Evet kendi sitesinde, bende onların yönlendirmesi ile aparatsız aldım. Bebek biraz aşağıda kaldığı için ilk denemede ağladı. Ama dün sevdi iki kere taktım ikisinde de uyudu. Eğer uyanıksa bebek arabasında da çok kalmıyor deniz Arel o yüzden kangurudan umutluyum. Ve sürekli evdede kucakta.

Peki yeni dogan.aparati kullanma
durumu.neymis canim.kilo ve ayla.mi ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…