• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar simdi sut memede bekleyince on sut son sut ayrisiyor ya
Simdi aksam 9 da uyuyunca atlas ilknuyanana kadar memeler doluyor benim birini emip uyimaya devam ediyor diger meme iyice doluyor faydasiz mi simdi bu emdigi sut
Gunduz hic boyle dolu sutum olmuyor benim gece uyuyunca oluyor ama oda ayrisiyor diye okuyorum hep
Bu konuda bir bilgim yok ama faydasiz hale gelecek olsa Allah ona da bi sistem yapardi diye dusunuyorum

Evet yan etkisi prolaktini yükseltmek canım günde 2ser tane 3 kez olmak üzere 6 tane icmen gerekiyor
Erkenden sormusum nasil kullanacaksin diye :) bu saatte gittim komsudan aldim geldim ilaci kullanim konusunda nette cok cesitli sayilar var toplamda elimde 6 tane ilac var suanda. İnsallah fayda goruruz ilac ise yararsa gerisini direk gidip recetesiz alabiliyor muyuz

Ben acaba meme ucum küçük mü diye düşünüyorum makine için. Çünkü emilmeden önce gerçekten sadece leblebi kadar emildikten ya da vakumlandiktan sonra genişliyor ve büyüyor o yüzden etkili olmayabilir diyor internette sizde durum nasıl
Benimde oyle canimm hatta yok gibi basta
Bende vakumuntam.yapmadigim icin sagamammisim.onceden tam kapanacak hava alimayacak vakumu oyle iyi sagiyor

Benm eskiden ikisinden 30 cikiyordu azaldi artik malt hapi ne kadar ozel mi aliyoruz dr yazarsa fiyati dusuyor mu denemedigim ne varsa deneyip care bulmak istiyorum bir de ne kadar surede etki etti ?
Dr yazmiyor canim ozel aliyorsun 90 tl 250 ader var gunde 6 tane icmelisin ben bazdn 4 iciyorum iki uc gunde etki
Etti hemen

Canim bebrk arabasina asilan oyuncak nerden aldin ne diye geciyor
Ben amazondan aldim, spiral diye geçiyor. sanirim oyun halisi, dönence satan yerlerde hulunur, su tarz birsey: 61C Yi6nUJL._AC_SL1500_.webp

Solomombaby canım, 14 gün iade süresi var, beğenmezse yollarım deyip aldım.
Kendi sitesinde mi iade suresi canim ben de bi denedim magazada yenidogan aparatsiz alsammi almasammi bilemedim 200 tl idi aparatla evde falan lazm oluyo aslinda ama tecrubem yok cevremde kullanan yok cekindim acikcasi

Ya oyalayacak bir şey arıyorum. Sürekli uyanık, konuşmamı istiyor, öğretmenim, sabahtan akşama konuşan insanım normalde, ama konuşacak konum tükeniyor :deli: yakında başlayacağım konu anlatmaya. Hal böyle olunca başından ayrılamıyorsun, eşim pazartesi işe başlayacak, asıl maceram yeni başlayacak benim. İnşallah halıyla falan bir süre tek başına kalabilir
İnşallah Allah kolaylik versin :)

Canim şimdi gece kalkip bebişi emziriyormusun birkac kere benimki yatarken emiyo sonra sonra gece 1 kere anca emiyo bazi geceler birkackere deniyorum emmiyo bazi gecede kendi birkackere kalkiyo şimdi ben neyapacam còzemedim gitti vu gece emzirme olayini sen nasil yapiyorsun birde benim kiz gece 5 6 saat uyuyoemdikten sonra
Emmiyorsa yapacak bisey yok 2 aylik oldular. Kendi ne zaman isgerse emecek. Ben tamamen oglana biraktim uyanirsa emiyor ama seninki gibi uzun degil araligi 3 saatte bir emiyor en gec.

Kizlar doktorlarınıza hediye aldınız mi
Aldıysanız ne aldınız
Ben adına ağaç diktirecektim geçen baska hastası yaptırmış
Adına kalem gibi bisi mi yaptırsam
40 im çıkınca kontrolüm var o zaman götürcem
Ben druma ve yanindaki yardimcisina bayramda mirvari kahvesi almistim

Back
X