2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konuda bir bilgim yok ama faydasiz hale gelecek olsa Allah ona da bi sistem yapardi diye dusunuyorum

Evet yan etkisi prolaktini yükseltmek canım günde 2ser tane 3 kez olmak üzere 6 tane icmen gerekiyor
Erkenden sormusum nasil kullanacaksin diye :) bu saatte gittim komsudan aldim geldim ilaci kullanim konusunda nette cok cesitli sayilar var toplamda elimde 6 tane ilac var suanda. İnsallah fayda goruruz ilac ise yararsa gerisini direk gidip recetesiz alabiliyor muyuz

Benimde oyle canimm hatta yok gibi basta
Bende vakumuntam.yapmadigim icin sagamammisim.onceden tam kapanacak hava alimayacak vakumu oyle iyi sagiyor

Benm eskiden ikisinden 30 cikiyordu azaldi artik malt hapi ne kadar ozel mi aliyoruz dr yazarsa fiyati dusuyor mu denemedigim ne varsa deneyip care bulmak istiyorum bir de ne kadar surede etki etti ?
Dr yazmiyor canim ozel aliyorsun 90 tl 250 ader var gunde 6 tane icmelisin ben bazdn 4 iciyorum iki uc gunde etki
Etti hemen

Solomombaby canım, 14 gün iade süresi var, beğenmezse yollarım deyip aldım.
Kendi sitesinde mi iade suresi canim ben de bi denedim magazada yenidogan aparatsiz alsammi almasammi bilemedim 200 tl idi aparatla evde falan lazm oluyo aslinda ama tecrubem yok cevremde kullanan yok cekindim acikcasi

İnşallah Allah kolaylik versin :)

Emmiyorsa yapacak bisey yok 2 aylik oldular. Kendi ne zaman isgerse emecek. Ben tamamen oglana biraktim uyanirsa emiyor ama seninki gibi uzun degil araligi 3 saatte bir emiyor en gec.

Ben druma ve yanindaki yardimcisina bayramda mirvari kahvesi almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…