• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günde 3 defa 2ser adet kullanicam canım. Evet ilaç reçetesiz zaten bu grip zamaninda falan cok1ilaç kullaninca mideyi korumak için verilen bir hap
Ben de gunde 3 tane iceyim diye karar verdim biraz yazilanlari okuduktan sonra iki gun denemis olurum fark olursa devamini alirim :)

Gunaydin anneler ve bebisler.merak ettigim bir konu var.sizin bebisler gece uyumadiklari sure boyunca hep agliyorlar mi ve besiklerinde tek kalmiyorlar mi?

Evet kendi sitesinde, bende onların yönlendirmesi ile aparatsız aldım. Bebek biraz aşağıda kaldığı için ilk denemede ağladı. Ama dün sevdi iki kere taktım ikisinde de uyudu. Eğer uyanıksa bebek arabasında da çok kalmıyor deniz Arel o yüzden kangurudan umutluyum. Ve sürekli evdede kucakta.
Bunu ogrendigim iyi oldu cok tesekkur ederim :)

Aslında ay olarak bakıldığında aparat kullanmamız lazımdı. Canım Ben kilosunu yazarak sordum, gerek yok dediler. Kilosu belli bir yere ulaşınca aya bakılmıyormuş.
Bende simdi kullanma.klilavuzuna baktim 6 kg diyo biz daha 6 olmadik ama taktim daha once taktigimdan biraz farkli kopek ablalarimizi tuvalete cikarmamiz gerekiyor bugun babamiz yok ag kismini biraz katladim daha koyar koymaz uyudu zaten 2 sefer yaptik uyanmadi eve gelip acinca uyamdi agladi

Emzirme haftamiz kutlu olsun kızlar :p

Sosyal medyadaki gereksiz duyar kasmalardan çok sıkıldım resmen bu hafta bitene kadar giresim gelmiyor. Sanki bebeğinin yanında olup sütü olup vermeyen var. Hayır mama zaten hem pahalı hem de zor sürekli sterilize et bebek normalde acikmayacagi saatte birden açlık krizine girsin ortalığı yiksin bu sırada elin ayağına dolaşmış şekilde koş koş koş o telaşla biberonun ölçüsünü tam tuttur, mamayi ölçek kasığına koy silme yap azıcık ölçüyü kacirirsan bebe kabiz olsun bi de her yerde "anne sutuyle beslenen çocuklar daha sağlıklı" "anne sutuyle beslenen çocuklarda IQ değeri daha yüksek" "anne sütü mucizesi" bla bla bla
Bunlar süt veremeyen annelerin kabusu olmak dışında bir halta yaramıyor. Bi kere zeka genetik+ çevresel faktördür en azından buna eminim sadece gereksiz duyar kasiyorlar. Süt veremiyorum diye mamayla ilgili bütün türkçe ve ıngilizce kaynakları okudum anne sütüne en yakın olan mamayi bulmak için biz de elimizde varken çocuğa vermiyor ya da neyse sütüm yok al herhangi bir mama ye demiyoruz:/

Çok doldum kusura bakmayın
Canım sen elinden gelenin kat kat fazlasını yaptın ve yapıyorsun lütfen her ileri geri konuşmaları yazıları kafana takmamaya çalış. Herkesin bebeğinin nasibi farklı. Zeka konusuna hiç girmiyorum bile . Her Anne sütü alanın zeka patlaması yaşamadığı ortada. Senin dediğin gibi genetik ve çevresel faktör önemli bu konuda. Eli öpülecek annesin bunu unutma

Son düzenleme:
Gunaydin anneler ve bebisler.merak ettigim bir konu var.sizin bebisler gece uyumadiklari sure boyunca hep agliyorlar mi ve besiklerinde tek kalmiyorlar mi?
Genelde Memede olmadığı sürece ağlıyor , sabaha yakın da yatarken gözlerini fal taşı gibi açıp gülücükler saçıyor :olamaz:

Bende çikolata istiyordum
Sonra her gittigimizde değişik çikolatalar ikram etti bize büyük ihtimalle hediye gelenleri hastalarına veriyor :)
Ben sunu aldim. Entel dantel doktorum renkli giyinmeyi seviyor esim de lacivert kirmizi almisti. Biz burdaki dukkandan 270 e almistik, sitesinde 180 e dusmus. Tergan diye arattigim zaman hediyerengi diye bir siteyle karsilastim. Isme ozel yapıyormuş. Bi bak istersen tatlim

Deri cüzdan iyi fikir bak
Üstüne isim işletsem mi ki
Pierre Cardin ya da Sarar’dan alıp da

Eklentiler

• SmartSelect_20181003-092148_Chrome.webp
    SmartSelect_20181003-092148_Chrome.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 34
  • SmartSelect_20181003-091958_Chrome.webp
    SmartSelect_20181003-091958_Chrome.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 31
  • SmartSelect_20181003-091947_Chrome.webp
    SmartSelect_20181003-091947_Chrome.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 29
Grupta biri önermişti bunu, iyi ki almışım. Göğsüme takıyorum sızdıra sızdıra dolduruyor, çok da kısa sürede doluyor hem de emeksiz ve acısız
Memeler terbiye olunca artik sut dolmaz ama buna. Ilk zamanlar icin cok ideal, akan sut bosa gitmemis olur. Ama ilerisi icin pompa gerekir sanki canim.

Back
X