2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim şimdi gece kalkip bebişi emziriyormusun birkac kere benimki yatarken emiyo sonra sonra gece 1 kere anca emiyo bazi geceler birkackere deniyorum emmiyo bazi gecede kendi birkackere kalkiyo şimdi ben neyapacam còzemedim gitti vu gece emzirme olayini sen nasil yapiyorsun birde benim kiz gece 5 6 saat uyuyoemdikten sonra
Ahh inan sagsan o dolan gogusleri 40cc sagdigin tek gogusten bir iki gune 80 almaya baslarsin tecrubeyle sabit dolu kalinca duruyor sut üretimi en kiymetli saatler gece saatleri zor oluyor ama sut arttirmak icin degerlendirmek lazim

Bana da doktorum ek gıdaya kadar süt korur dedi. 3.ay itibari ile spiral takılabilir dedi. Ben yine işimi şansa bırakmam, süt beni korumasa da olur,bebeğimi korusun yeter
İkinciye gözüm kesiyor ama seneye falan anca, arada 2-2,5 yaş olsun istiyorum. Sezaryen sonrası normal doğum yapılıyor ama bunun ideal aralığı nedir bilmiyorum doğrusu

Grupta biri önermişti bunu, iyi ki almışım. Göğsüme takıyorum sızdıra sızdıra dolduruyor, çok da kısa sürede doluyor hem de emeksiz ve acısız

Eklentiler

• 6C86FE3E-DFE9-4C2E-A8A2-46838AA760A5.webp
    11 KB · Görüntüleme: 60
İnanma derim, annem beni emzirirken adet görmeden rahatsızlık hissetmiş sürekli. Babam doktora götürmüş, o zaman da hastanenin başhekimi yakın arkadaşıymış babamın. Full check-up yapmışlar bir şey çıkmamış, sonunda jinekoloji de baksın sonra dr lar toplanalım bir karara varalım demişler. O zaman usg yok tabiki, alttan bakıyorlar. Muayene sırasında annem dr a diyor ki, midem rahatsız reflu var sürekli, galiba midemi üşütmüşüm, dr başını kaldırmış evet tam 3 aylık üşütmüşsün demiş İşte erkek kardeşim böyle dünyaya gelmiş.

Sanki ben yazmışım gibi bu yazıyı. 15 dk sonra kocaman açıyor gözünü, sanki uykusunu almış 5 saat uyumuş gibi

Ben iki memeden 20 cl cikarirken sagmayla tek memeden 40a ciktim ama ben malt hapi da iciyorum bu arada
Benm eskiden ikisinden 30 cikiyordu azaldi artik malt hapi ne kadar ozel mi aliyoruz dr yazarsa fiyati dusuyor mu denemedigim ne varsa deneyip care bulmak istiyorum bir de ne kadar surede etki etti ?

Benim kardeşim de spiral varken olmuş canım, binde bir ihtimal varsa bile gelip bulabiliyor

Olabilir canım ben sağma Makinesi için bir küçük boy huni almıştım, o da miktarı etkiliyormuş emzirenanne paylaşmıştı.

Eklentiler

• E4A53827-C94D-44F9-AA2C-8B1DF64BA3BE.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 39
Ben regl oldum acaba mama verdigim icin mi ama surekli memede emmeye devam biz tum gun
Bir arkadasim.sadece anne sutu veriyordu gerci oda 2 aylıkken regl olmustu
Benim de suan her zamankinden fazla kanamam var reglm heralde mama verdigimden dolayi demekki

İyi akşamlar kızlar yeni kocaeline taşındık önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı
Acibadem de Halil beye gidiyoruz, önceden ismini duyduğum bir doktor olmadığı için doğum yaptığım hastanede devam ettim. Bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada hayırlı olsun benum pek aram yok ama en azından coğrafi konum olarak güzel kocaeli :)

Teşekkürler beğendim kocaelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…