2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günde 3 defa 2ser adet kullanicam canım. Evet ilaç reçetesiz zaten bu grip zamaninda falan cok1ilaç kullaninca mideyi korumak için verilen bir hap
Ben de gunde 3 tane iceyim diye karar verdim biraz yazilanlari okuduktan sonra iki gun denemis olurum fark olursa devamini alirim :)

Gunaydin anneler ve bebisler.merak ettigim bir konu var.sizin bebisler gece uyumadiklari sure boyunca hep agliyorlar mi ve besiklerinde tek kalmiyorlar mi?

Bunu ogrendigim iyi oldu cok tesekkur ederim :)

Aslında ay olarak bakıldığında aparat kullanmamız lazımdı. Canım Ben kilosunu yazarak sordum, gerek yok dediler. Kilosu belli bir yere ulaşınca aya bakılmıyormuş.
Bende simdi kullanma.klilavuzuna baktim 6 kg diyo biz daha 6 olmadik ama taktim daha once taktigimdan biraz farkli kopek ablalarimizi tuvalete cikarmamiz gerekiyor bugun babamiz yok ag kismini biraz katladim daha koyar koymaz uyudu zaten 2 sefer yaptik uyanmadi eve gelip acinca uyamdi agladi

Canım sen elinden gelenin kat kat fazlasını yaptın ve yapıyorsun lütfen her ileri geri konuşmaları yazıları kafana takmamaya çalış. Herkesin bebeğinin nasibi farklı. Zeka konusuna hiç girmiyorum bile . Her Anne sütü alanın zeka patlaması yaşamadığı ortada. Senin dediğin gibi genetik ve çevresel faktör önemli bu konuda. Eli öpülecek annesin bunu unutma

Son düzenleme:
Gunaydin anneler ve bebisler.merak ettigim bir konu var.sizin bebisler gece uyumadiklari sure boyunca hep agliyorlar mi ve besiklerinde tek kalmiyorlar mi?
Genelde Memede olmadığı sürece ağlıyor , sabaha yakın da yatarken gözlerini fal taşı gibi açıp gülücükler saçıyor

Eklentiler

• SmartSelect_20181003-092148_Chrome.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 34
  • SmartSelect_20181003-091958_Chrome.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 31
  • SmartSelect_20181003-091947_Chrome.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 29
Grupta biri önermişti bunu, iyi ki almışım. Göğsüme takıyorum sızdıra sızdıra dolduruyor, çok da kısa sürede doluyor hem de emeksiz ve acısız
Memeler terbiye olunca artik sut dolmaz ama buna. Ilk zamanlar icin cok ideal, akan sut bosa gitmemis olur. Ama ilerisi icin pompa gerekir sanki canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…