- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #75.341

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıkere denedım sadece topuklarına sürdüm canım fazlası zehırkenmeye yol acıyor dıye duymuştum o yuzden cok yanaşamadım
O da en zor bulunani :)))Kessinljkle benim de uyku ayni etkiyi yapiyor
1 sa gaz cikarmak cok zor olmali. Bu esnada göğsünde uykuda mi oluyor peki. Eger oyleyse uykusunu aliyor zaten, yerine koydugunda kalkmasi cok normal.Benimki de 49 günlük. Benim muhakkak emdikten sonra dik tutup gazını çıkarmamak lazım buda 1 saati alıyor çok zor çokarıyor. Evet kendisi bırakıyor hatta zorluyorum almıyor. Birde gündüz o kadar değil ama akşam 8 den 12 ye kadar ağlama krizleri oluyor sonra bayılıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz gaz mı anlamadık
Yine burda okumuştum dil dudak bagi olabilirmiş baktirdin mi?
Bızımde bu hafta costu kac aksamdır kıyamet koparıyor bayada cıkarıyo ama yetmıyo demekkı benımnsutumde gelıyor suan ama doyup doymadıgını anşayamıyorum yanı ne kadar geldiginşde bılmıyom o yuzden ek mama verıyorum canım.. Pers de aşı yaptırcaz cok korkuyorum normalde boyleyse aşı olunca nasıl olcakBizim ki iki aylık oldu sadece anne sütü alıyor ve çok gaz çıkarıyor ama yine de bitmiyor bir türlü..Atak haftasına hiç bakmadım zaten hep sancıları var huysuz miniğim :)
Canim goz rengini sormustun, bizim dogdugunda gri maviydi simdi gri yesile döndü. Isikta daha belirgin oluyor, ama fotoğrafta kahve gibi cikiyor. Buyuk ihtimal dönüyor gibi. Senin çakır dedigin goz rengi nedir?Kefir icin ben ilk ayda kefir iciyordum yaninda hurma kuru incir kayisi ceviz findik badem bunlar hem sútú arttiriyo hemde yaglandiriyo
rofleli_kedi canim cok güzeller int den mi sipariş ettin
Ay sen ne güzel bir kizsin maşallah maşallah. Poposunu kaşı annesi@TubaSude digru düzgün hic bir şey cikmiyor internette de
Meme reddi olabilirmiş
@exixizimm promalt almıştım cok azını ictim kalan gitti 1 tane tadımlık almıştım aşırı tatlı pekmez gibi içemedim kalanı
Bundan da önce bi tane alıp tadına bakicam içebiliyorsam sonrA devam
Bu arada ıhlamur elma falan kayntcsz belki o da iyi gelir
Sen senin elmalara cozum buldun mu
Bana da Mevlüt’te Komsu elma getirmiş
Anneme kv ye verdim hala koca bi torba dolu
Meme reddi şeyine de
Parfüm zAten hic kullanamam içim almıyor kokusunu
Rolon rahatsız etmiştir diye onu bile sürmüyorum
Doğal kendi ter kokum kaldı bendeçocukla da malum düzenli duş alamıyorum
Hatta son posta çamaşırda yumuşatıcı da koymadim
Virgo women ben kavanozlarda lokum ve pleksi nazar duası dağıttım
Cok guzel olmuslar annesi masallah tatli aryaya daDuayı internette yaptırdım
Süslemesi falan kendim yaotim otururken
Malzemeler de kimini buradan yine kimini internetten aldım
Sadece sen degil o da ciplak olacak canim. Sen ust bedeni soy, bebis de sadece bezle kalsin. Göğsünde uyut, kucakla otur. Dusa girin. Kuveti doldur beraber girin. Buna bir sure devam et. Meme reddini nette okurken ten temasini gunde 10 kez 10 dk yazmislardi. Yani bi kac kere denedin olmadi diyip birakma. Kolay bir sey insallah faydasi olurİlk günden beri göğsümde uyutuyorum aslında ama özellikle kokumu unutmasın diye hep yakam bağrım açık ama duş da deneyeyim zAten neredeysen 1 aylık olduk
Süt hic gelmese neyse dicem de
Sakınca geliyor yavaş yavaş da artmaya başladı
Varken emsin 1 damla içtiği kar umarım düzelir
4 ekimde de ası var asm ye gidicez ebelerden de tekrar yardım isticem
Insallah oyledir ya cok taktim kafaya sagol canimBu yaslarda butun bu duygular davranislar normal canim dedigim gibi dogru yonlendirme onemli.
Insallah yapmaz, buyuk ihtimal yapmaz :)Evet canim sadece emziriyorum..ee şişkinlik fln ypmyck mi bu
Canım bizim de 1 hafta çok fena gaz sancimiz oldu ben ayaklarına cift çorap üstüne de uyku tulumu giydirmeye başladım azaldı çok gazı var ama çıkartıyor bir de kendi ayağıma da patik giymeye başladım sütten de geçer dediler gerçekten etki ettiBıkere denedım sadece topuklarına sürdüm canım fazlası zehırkenmeye yol acıyor dıye duymuştum o yuzden cok yanaşamadım
Bende ıkı corap ustune patıkbgıydırıyorum kendımde corap gıyıyorum. Gunduz daha sakınken karnına sureklı havlu ısıtıp koyuyorum aksama hazırlık olsun dıye karnınq masajbyapıyorum ama akşam olunca yınr baslıyor . Akşam sıcak suya oturttum krız anında bır suru gaz cıkardı ama aglamaya devam ettı saatı dolunca küt bayılıyı yorgunluktanCanım bizim de 1 hafta çok fena gaz sancimiz oldu ben ayaklarına cift çorap üstüne de uyku tulumu giydirmeye başladım azaldı çok gazı var ama çıkartıyor bir de kendi ayağıma da patik giymeye başladım sütten de geçer dediler gerçekten etki etti
Walla canim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ben de burda okudum. Meme almayan cocuklarda bakiliyormus. Cocuk doktoruna bi sor istersen.O ne ki
Ama cani istediğinde emebiliyor
Memeyi yanlışlıkla ağzına sokabilirsiniz cekiyor geri itiyor sonra
Beni istemiyor cocuk ilk günden beri yanı
Çok zor canım ya. Doktor neler öneriyor ben çok gazlı bir bebekmisim doktor bana el yapımı bir ilaç vermiş eczanede yaptırmışlar o kesmiş babam o ilacın reçetesini kaybetmeseydik keşke falan der hep. Ben 6 ay 15 dk.dan fazla uyumadan aglamisim zavallı annem .benden sonra 10 sene çocuk yapmamisBende ıkı corap ustune patıkbgıydırıyorum kendımde corap gıyıyorum. Gunduz daha sakınken karnına sureklı havlu ısıtıp koyuyorum aksama hazırlık olsun dıye karnınq masajbyapıyorum ama akşam olunca yınr baslıyor . Akşam sıcak suya oturttum krız anında bır suru gaz cıkardı ama aglamaya devam ettı saatı dolunca küt bayılıyı yorgunluktan
Sen oldun mu canimInsallah yapmaz, buyuk ihtimal yapmaz :)
Peki kefir gaz yapmıyor mu bebegeKefir icin ben ilk ayda kefir iciyordum yaninda hurma kuru incir kayisi ceviz findik badem bunlar hem sútú arttiriyo hemde yaglandiriyo
Kızımda 1 yaşına girdiği ay olmuştum canım.Kizlar 2.ay bitti hala adet olmadım 15 gun once kontrolde doktor daha yumurtlama başlamamış demisti ne kadar sürecek ki bu fikri olan var mi?