• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

C cagla1809 adaçayı yağı denediniz mi canım. Topuklarına bu yağla masaj yapmak iyi geliyor. Bir de yine eline yağ damlatıp karnına saat yönünde masaj yapıyorsun. Bizimkini sakinleştiriyor ve gaz çıkarmasını sağlıyor
Bıkere denedım sadece topuklarına sürdüm canım fazlası zehırkenmeye yol acıyor dıye duymuştum o yuzden cok yanaşamadım

Benimki de 49 günlük. Benim muhakkak emdikten sonra dik tutup gazını çıkarmamak lazım buda 1 saati alıyor çok zor çokarıyor. Evet kendisi bırakıyor hatta zorluyorum almıyor. Birde gündüz o kadar değil ama akşam 8 den 12 ye kadar ağlama krizleri oluyor sonra bayılıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz gaz mı anlamadık
1 sa gaz cikarmak cok zor olmali. Bu esnada göğsünde uykuda mi oluyor peki. Eger oyleyse uykusunu aliyor zaten, yerine koydugunda kalkmasi cok normal.

Bizim ki iki aylık oldu sadece anne sütü alıyor ve çok gaz çıkarıyor ama yine de bitmiyor bir türlü..Atak haftasına hiç bakmadım zaten hep sancıları var huysuz miniğim :)
Bızımde bu hafta costu kac aksamdır kıyamet koparıyor bayada cıkarıyo ama yetmıyo demekkı benımnsutumde gelıyor suan ama doyup doymadıgını anşayamıyorum yanı ne kadar geldiginşde bılmıyom o yuzden ek mama verıyorum canım.. Pers de aşı yaptırcaz cok korkuyorum normalde boyleyse aşı olunca nasıl olcak

Kefir icin ben ilk ayda kefir iciyordum yaninda hurma kuru incir kayisi ceviz findik badem bunlar hem sútú arttiriyo hemde yaglandiriyo
Canim goz rengini sormustun, bizim dogdugunda gri maviydi simdi gri yesile döndü. Isikta daha belirgin oluyor, ama fotoğrafta kahve gibi cikiyor. Buyuk ihtimal dönüyor gibi. Senin çakır dedigin goz rengi nedir?
Bizde cok acik mavi goze cakir goz denir

@TubaSude digru düzgün hic bir şey cikmiyor internette de
Meme reddi olabilirmiş

@exixizimm promalt almıştım cok azını ictim kalan gitti 1 tane tadımlık almıştım aşırı tatlı pekmez gibi içemedim kalanı
Bundan da önce bi tane alıp tadına bakicam içebiliyorsam sonrA devam
Bu arada ıhlamur elma falan kayntcsz belki o da iyi gelir
Sen senin elmalara cozum buldun mu
Bana da Mevlüt’te Komsu elma getirmiş
Anneme kv ye verdim hala koca bi torba dolu

Meme reddi şeyine de
Parfüm zAten hic kullanamam içim almıyor kokusunu
Rolon rahatsız etmiştir diye onu bile sürmüyorum
Doğal kendi ter kokum kaldı bende :KK70: çocukla da malum düzenli duş alamıyorum
Hatta son posta çamaşırda yumuşatıcı da koymadim

Virgo women Virgo women ben kavanozlarda lokum ve pleksi nazar duası dağıttım
Ay sen ne güzel bir kizsin maşallah maşallah. Poposunu kaşı annesi:KK15:

İlk günden beri göğsümde uyutuyorum aslında ama özellikle kokumu unutmasın diye hep yakam bağrım açık ama duş da deneyeyim zAten neredeysen 1 aylık olduk
Süt hic gelmese neyse dicem de
Sakınca geliyor yavaş yavaş da artmaya başladı
Varken emsin 1 damla içtiği kar umarım düzelir
4 ekimde de ası var asm ye gidicez ebelerden de tekrar yardım isticem
Sadece sen degil o da ciplak olacak canim. Sen ust bedeni soy, bebis de sadece bezle kalsin. Göğsünde uyut, kucakla otur. Dusa girin. Kuveti doldur beraber girin. Buna bir sure devam et. Meme reddini nette okurken ten temasini gunde 10 kez 10 dk yazmislardi. Yani bi kac kere denedin olmadi diyip birakma. Kolay bir sey insallah faydasi olur

Bıkere denedım sadece topuklarına sürdüm canım fazlası zehırkenmeye yol acıyor dıye duymuştum o yuzden cok yanaşamadım
Canım bizim de 1 hafta çok fena gaz sancimiz oldu ben ayaklarına cift çorap üstüne de uyku tulumu giydirmeye başladım azaldı çok gazı var ama çıkartıyor bir de kendi ayağıma da patik giymeye başladım sütten de geçer dediler gerçekten etki etti

Canım bizim de 1 hafta çok fena gaz sancimiz oldu ben ayaklarına cift çorap üstüne de uyku tulumu giydirmeye başladım azaldı çok gazı var ama çıkartıyor bir de kendi ayağıma da patik giymeye başladım sütten de geçer dediler gerçekten etki etti
Bende ıkı corap ustune patıkbgıydırıyorum kendımde corap gıyıyorum. Gunduz daha sakınken karnına sureklı havlu ısıtıp koyuyorum aksama hazırlık olsun dıye karnınq masajbyapıyorum ama akşam olunca yınr baslıyor . Akşam sıcak suya oturttum krız anında bır suru gaz cıkardı ama aglamaya devam ettı saatı dolunca küt bayılıyı yorgunluktan

O ne ki
Ama cani istediğinde emebiliyor
Memeyi yanlışlıkla ağzına sokabilirsiniz cekiyor geri itiyor sonra
Beni istemiyor cocuk ilk günden beri yanı
Walla canim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ben de burda okudum. Meme almayan cocuklarda bakiliyormus. Cocuk doktoruna bi sor istersen.
Seni istemedigini sen bile düşünüyorsan baglanma problemi vardir canim. Ten temasini dene kesinlikle

Bende ıkı corap ustune patıkbgıydırıyorum kendımde corap gıyıyorum. Gunduz daha sakınken karnına sureklı havlu ısıtıp koyuyorum aksama hazırlık olsun dıye karnınq masajbyapıyorum ama akşam olunca yınr baslıyor . Akşam sıcak suya oturttum krız anında bır suru gaz cıkardı ama aglamaya devam ettı saatı dolunca küt bayılıyı yorgunluktan
Çok zor canım ya. Doktor neler öneriyor ben çok gazlı bir bebekmisim doktor bana el yapımı bir ilaç vermiş eczanede yaptırmışlar o kesmiş babam o ilacın reçetesini kaybetmeseydik keşke falan der hep. Ben 6 ay 15 dk.dan fazla uyumadan aglamisim zavallı annem .benden sonra 10 sene çocuk yapmamis :D

Back
X