• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bızımde bu hafta costu kac aksamdır kıyamet koparıyor bayada cıkarıyo ama yetmıyo demekkı benımnsutumde gelıyor suan ama doyup doymadıgını anşayamıyorum yanı ne kadar geldiginşde bılmıyom o yuzden ek mama verıyorum canım.. Pers de aşı yaptırcaz cok korkuyorum normalde boyleyse aşı olunca nasıl olcak
Bizim aşı da perşembe günü ter basıyor düşündükçe

Bıkere denedım sadece topuklarına sürdüm canım fazlası zehırkenmeye yol acıyor dıye duymuştum o yuzden cok yanaşamadım
Yok ya internet Bilgi kirliliği zaten. Günde 2 kere kullanıyorum ben. Parmak uçlarıma 1-2 damlatıyorum. 2-3 dk masaj ayak altına. Aynı şekilde 2 Damla’yı avucuma yayıp karnına yapıyorum. Peşpeşe yapmak zorunda da değilsin. Endişeleniyorsan günde 1 dene tavsiye ederim

Yok ya internet Bilgi kirliliği zaten. Günde 2 kere kullanıyorum ben. Parmak uçlarıma 1-2 damlatıyorum. 2-3 dk masaj ayak altına. Aynı şekilde 2 Damla’yı avucuma yayıp karnına yapıyorum. Peşpeşe yapmak zorunda da değilsin. Endişeleniyorsan günde 1 dene tavsiye ederim
Icindeki maddeden akerji astımbronsit olabiliyormus bebekler hatta bir sayfada bebegime bende kullandim alerjisi astumi var duyen anneler yorum yapmisti

Icindeki maddeden akerji astımbronsit olabiliyormus bebekler hatta bir sayfada bebegime bende kullandim alerjisi astumi var duyen anneler yorum yapmisti
Aaa İnan duymadım. Yalnız tabi tek sebep o mu bunu bilmek lazım. İlk kızıma da kullanmıştım. O alerjik rinit. O da zaten bende ve annemde falan var genlerinde var yani.

Her iki göğüsü sağdığımda 110 cc ancak çıkıyor yaklaşık 20 dk da makinanın aralıksız çekimiyle. Haftasonu denedik 110 cc biberonla verince uzun süre uyudu. Meme verdiğinde çok çabuk uyanıyor abartmıyorum günün 20 saati kucağımda yani hiç uyumuyordu 110 cc yi bitirince 1,5 2 saate yakın uyuyor o arada bende uyumaya çalışıyorum İlk ay kontrolünde doktor kilo alımı iyi demişti. 2. Ay için ayın 13 de gideceğiz. Bilmiyorum kendim için kolaylık yapmak istemiyorum ama Ben çok yoruldum.
110 cc mi bebeginiz ne kadarlik benim kiz 70 cc yi zor bitiriyor az mi acaba sadece mamayla besleniyor gunluk 30 cc sut belki

@etka31112 sakinken kanguruya soktum. Uyku vakti de yakındı. 15 dk kaldı uyudu. Çıkartıp yerine koyarken uyandırdım.:kızgın: Tekrar aldım bu sefer 7 dk da uyudu. Sadece ben çok terledim. İlk günün heyecanına veriyorum. Akşam üstü dışarı çıkarmayı deneyeceğim. Sitenin etrafında bir yürürüm. Bana iyi hissettirdi kanguru, kucaktan daha samimi :KK15: umarım oğluşta öyle hissetmiştir.

rofleli_kedi rofleli_kedi canım mami power'ı denedikten sonra bana yazar mısın ben de insanların sütüm foşur foşur oldu dediği her şeyi yedim içtim de bana etki etmedi .Bende sadece uyku sutumu arttırıyor gece emzirmesi ve sabah ilk emzirme bol yutkunmali sonrası boş gibi oluyor
Bende oyleyim soyle akan sutum olsun istiyorum saginca 100 ml sut ciksin istiyorum ama benden anca 10ml vikiyor :( rofleli_kedi rofleli_kedi benide etiketlermiain canim

Her iki göğüsü sağdığımda 110 cc ancak çıkıyor yaklaşık 20 dk da makinanın aralıksız çekimiyle. Haftasonu denedik 110 cc biberonla verince uzun süre uyudu. Meme verdiğinde çok çabuk uyanıyor abartmıyorum günün 20 saati kucağımda yani hiç uyumuyordu 110 cc yi bitirince 1,5 2 saate yakın uyuyor o arada bende uyumaya çalışıyorum İlk ay kontrolünde doktor kilo alımı iyi demişti. 2. Ay için ayın 13 de gideceğiz. Bilmiyorum kendim için kolaylık yapmak istemiyorum ama Ben çok yoruldum.
Masallah 110 cc gayet iyi bence mama vermeyin cocuklar makinadan daha guclu diyorlar

Back
X