• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Her iki göğüsü sağdığımda 110 cc ancak çıkıyor yaklaşık 20 dk da makinanın aralıksız çekimiyle. Haftasonu denedik 110 cc biberonla verince uzun süre uyudu. Meme verdiğinde çok çabuk uyanıyor abartmıyorum günün 20 saati kucağımda yani hiç uyumuyordu 110 cc yi bitirince 1,5 2 saate yakın uyuyor o arada bende uyumaya çalışıyorum İlk ay kontrolünde doktor kilo alımı iyi demişti. 2. Ay için ayın 13 de gideceğiz. Bilmiyorum kendim için kolaylık yapmak istemiyorum ama Ben çok yoruldum.
Şöyle söyliyim 110 cc ben hiç sağamadım yani hiç o kadar çıkmadı ama inatla sürekli emzirdim. Sürekli emmek istiyor sürekli emziriyorum , en uzun uykusu gece 3 saat onun dışında saat başı emiyor neredeyse ve her istediğinde veriyorum. Kilo alımı ise 1 ayda 1350 gram olmuş. Yani bizim bile böyleyse o kadar sütün varsa muhtemelen bebek aç kalmıyordur gazdan veya başka bir nedenden ağlıyordur. Senin yerinde olsam mamayı hiç düşünmem, biberonu hiç karıştırmam çocuğun aklı karışmasın

Canım benim kızım 48 günlük
Sürekli memede kalmak istiyor
Aktif emiyor sonra memede uyuyor
Ama yerine koyduğum an tekrar uyanıyor
Memede yaşamak istiyor
Bir de benim kızım gaz çıkarmıyor genelde
Yatıp kalkınca çıkarıyor gazını çok enteresan
Senin bebiş gazlı bir bebek mi?
Bir de 5 dk emiyor diyorsun ya memeyi kendi mi bırakıyor

Sanırım benim kuzum da o kolik denen şeyden :KK43: gün geçtikçe iyi olacağına daha da fena oluyor gaz sancı sürekli..bu kadar gaz olması çok anormal hergün koca bir tencere kuru fasulye yesem ancak böyle gazlı olur
1.5 ayda en cok ataga gecıyormuş ya . Mamayı değiştircem ne alcagımu bilmiyorum herkes farklı bişe dıyor bırde kiraz cekırdeklu gaz kemerle patık var eşim onlara bakınıyo inş iyi gelir

Canım benim kızım 48 günlük
Sürekli memede kalmak istiyor
Aktif emiyor sonra memede uyuyor
Ama yerine koyduğum an tekrar uyanıyor
Memede yaşamak istiyor
Bir de benim kızım gaz çıkarmıyor genelde
Yatıp kalkınca çıkarıyor gazını çok enteresan
Senin bebiş gazlı bir bebek mi?
Bir de 5 dk emiyor diyorsun ya memeyi kendi mi bırakıyor
Benimki de 49 günlük. Benim muhakkak emdikten sonra dik tutup gazını çıkarmamak lazım buda 1 saati alıyor çok zor çokarıyor. Evet kendisi bırakıyor hatta zorluyorum almıyor. Birde gündüz o kadar değil ama akşam 8 den 12 ye kadar ağlama krizleri oluyor sonra bayılıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz gaz mı anlamadık

Mami power cok pahali yaa migrosta 6 bucuk tl nekadar surede etki etmis acaba ona ben 3 kutu ictim pek fark yok ilk ictigimde oldu gibi oldu ama sonradan olmadi
Kefir icin ben ilk ayda kefir iciyordum yaninda hurma kuru incir kayisi ceviz findik badem bunlar hem sútú arttiriyo hemde yaglandiriyo

110 cc makina ile çıkıyorsa beboşun aç kalması mümkün değil bence. Beboş daha fazlasını bile emiyordur. Kilo alimi da iyiyse mamaya başlama canım.
Ben de gündüz emzirdikten sonra koyuyorum yatağa 20 dk sonra uyaniyor ama pusette sallanmaya bayılıyor. Onun içinde biraksan orada yaşar. Belki senin beboş da hafif sallanmaya ya da başka bir şeye ihtiyaç duyuyordur uyumak için. Gaz sancimiz da çok bizim o yüzden sallanmak ve titreşim çok hoşuna gidiyor.
exixizimm exixizimm Dediğin gibi beboşların uykuya da ihtiyacı var dedim ve nasıl rahat ediyorsa öyle uyumasina izin verdim. Kuralı benim minnoş koydu. Bana da bu kurala uymak kaldi. Benim eğitim kısa sürdü :KK48:
Kendime yemek hazırlayamıyorum. Sağdıktan sonra tekrar birikmesi için yemek yemek lazım çok zor oluyor Bizde yatağı park yatak aldık sallama aparatı var ama hoşlanmadı. Düzen getiremedik biz. Şuan 1,5 aylık inşallah yakında daha iyi olur

1.5 ayda en cok ataga gecıyormuş ya . Mamayı değiştircem ne alcagımu bilmiyorum herkes farklı bişe dıyor bırde kiraz cekırdeklu gaz kemerle patık var eşim onlara bakınıyo inş iyi gelir
Bizim ki iki aylık oldu sadece anne sütü alıyor ve çok gaz çıkarıyor ama yine de bitmiyor bir türlü..Atak haftasına hiç bakmadım zaten hep sancıları var huysuz miniğim :)

Ben mama vermeme ragmen 40 dakika en fazla uyuyor
Biberonla icmeyi sevdi ozaman efor sarfermiyor ama.sen bunu devam etttiremezsin mesela sagmak sutu arttoriyor bende ama zaman bulamiyirum sen iyi saganbiliyirsun
Bende çok zorlanıyorum iki sağım arası çok kısa ve göğüsleri de zorluyorum. Evet bi 15 dk hepsini lıkır lıkır bitiriyor alıştırmak istemiyorum zaten bi zaman sonra istediği an süt hazır olamayacak 3 günde çok zorlandım.

Bende çok zorlanıyorum iki sağım arası çok kısa ve göğüsleri de zorluyorum. Evet bi 15 dk hepsini lıkır lıkır bitiriyor alıştırmak istemiyorum zaten bi zaman sonra istediği an süt hazır olamayacak 3 günde çok zorlandım.
3 haftalık filandı benim oğlum memede bağır çağır ağlıyordu, zaten hep kısa emen bir bebekti, kilo alımı iyi. İnsan yine de sütünde arıyor bahane seni anlıyorum ama kolik bebekler ile ilgili oku canım biraz. Ben lohusa halimle okumadığım için durduk yere kucağa alıştırdık çocuğu. Yarım Kundak yapmayı dene, yüz üstü yatırmayı dene. Uyumaması bence meme ile alakalı değil. O günleri düşününce bebeğimi boş yere ne kadar yormuşum diyorum. Ve uyku sinyallerini iyi kovala. Sabah uyandıktan 1 -2 saat içinde uykuları geliyor. Sevdiği bir ninni müzik ses (kurutma makinası, elektrik süpürgesi, aspiratör) keşfetmeye çalış. O sesi aç. Deneye deneye sen bulacaksın onu sakinleştirmenin yolunu.

C cagla1809 adaçayı yağı denediniz mi canım. Topuklarına bu yağla masaj yapmak iyi geliyor. Bir de yine eline yağ damlatıp karnına saat yönünde masaj yapıyorsun. Bizimkini sakinleştiriyor ve gaz çıkarmasını sağlıyor

Geçen gün acilde serum yerken yanımıza bi cocuk gekdi
Annesiyle konuşurken kız herşeyi denediğini mami power önerdi ilk 3 ay doğru düzgün sütü olmamış
Sonrasında 2.5 yasına kadar emzirmis
Eczaneden koli koli alıyorduk dedi
Bende alicam Mevlüt falan derken çıkamadım bi çıkıp alıp denicem
Saydığım da 5-10 cc ya cikiyor ys cokmiyor iki göğsün toplamı
Ve Benim velet kesinlikle memeye hala yaklaşmıyor
Bugun yine denerken eşim işten heldi caddeye geliyor ağlaması noldu dedi meme kavgası dedik inanmadı
Onum yanında da daha memeye yaklaşık kokusunu aldığı anda kuduruyor
Canim dogdugumuzdan beri gun icinde bir kac kez biz de meme reddi yasiyoruz. Hem emmek istiyor hem de memeye gelince yaygarayi kopariyor. Emziriyorum anne sutuyle besliyorum ama gelgor nasil besliyorum. Girmedigim sekil kalmadi, ayakta, yatarak, ustune egilerek herseyi deniyorum. Ama sinir küpü bir kiz benimki, istemiyorsa almiyor.
Meme reddi icin ten temasi cok iyi geliyormuş. Anneyle baglanamama falan gibi seyler okumustum. Beraber kuvete girmek, dusun altinda durmak. Islak ve ten temasi bebise guven veriyormus. Ten temasi esnasinda kendiliginden memeyi aranmaya basliyormus.
Ben 1 aylik oldugundan beri ten temasi yapiyorum. Beraber dusa giriyoruz. Cok mutlu oluyor, cogu kez emmek istemistir banyoda. Belki de etkisi oldu bize, boyle yapmasak emmeyi birakacakti. Kizinla bol bol ten tene vakit gecirmeyi dene bakalim, belki ise yarar. Banyo sart degil, her kucağa aldiginda ten tene durmaya calis.

T TubaSude digru düzgün hic bir şey cikmiyor internette de
Meme reddi olabilirmiş

exixizimm exixizimm promalt almıştım cok azını ictim kalan gitti 1 tane tadımlık almıştım aşırı tatlı pekmez gibi içemedim kalanı
Bundan da önce bi tane alıp tadına bakicam içebiliyorsam sonrA devam
Bu arada ıhlamur elma falan kayntcsz belki o da iyi gelir
Sen senin elmalara cozum buldun mu
Bana da Mevlüt’te Komsu elma getirmiş
Anneme kv ye verdim hala koca bi torba dolu

Meme reddi şeyine de
Parfüm zAten hic kullanamam içim almıyor kokusunu
Rolon rahatsız etmiştir diye onu bile sürmüyorum
Doğal kendi ter kokum kaldı bende :D çocukla da malum düzenli duş alamıyorum
Hatta son posta çamaşırda yumuşatıcı da koymadim

Virgo women Virgo women ben kavanozlarda lokum ve pleksi nazar duası dağıttım

Eklentiler

• C6CFDC39-1B7D-4FE8-84EB-3AF75E39B9D3.webp
    C6CFDC39-1B7D-4FE8-84EB-3AF75E39B9D3.webp
    31 KB · Görüntüleme: 49
  • 9759B032-45CF-4D29-9EEC-3604C55375C1.webp
    9759B032-45CF-4D29-9EEC-3604C55375C1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 0ADBC67C-1AC4-49F5-B069-92355DE376FB.webp
    0ADBC67C-1AC4-49F5-B069-92355DE376FB.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 1D525746-7582-4E72-876E-95EDC0CAC3AE.webp
    1D525746-7582-4E72-876E-95EDC0CAC3AE.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 53
Canim dogdugumuzdan beri gun icinde bir kac kez biz de meme reddi yasiyoruz. Hem emmek istiyor hem de memeye gelince yaygarayi kopariyor. Emziriyorum anne sutuyle besliyorum ama gelgor nasil besliyorum. Girmedigim sekil kalmadi, ayakta, yatarak, ustune egilerek herseyi deniyorum. Ama sinir küpü bir kiz benimki, istemiyorsa almiyor.
Meme reddi icin ten temasi cok iyi geliyormuş. Anneyle baglanamama falan gibi seyler okumustum. Beraber kuvete girmek, dusun altinda durmak. Islak ve ten temasi bebise guven veriyormus. Ten temasi esnasinda kendiliginden memeyi aranmaya basliyormus.
Ben 1 aylik oldugundan beri ten temasi yapiyorum. Beraber dusa giriyoruz. Cok mutlu oluyor, cogu kez emmek istemistir banyoda. Belki de etkisi oldu bize, boyle yapmasak emmeyi birakacakti. Kizinla bol bol ten tene vakit gecirmeyi dene bakalim, belki ise yarar. Banyo sart degil, her kucağa aldiginda ten tene durmaya calis.

İlk günden beri göğsümde uyutuyorum aslında ama özellikle kokumu unutmasın diye hep yakam bağrım açık ama duş da deneyeyim zAten neredeysen 1 aylık olduk
Süt hic gelmese neyse dicem de
Sakınca geliyor yavaş yavaş da artmaya başladı
Varken emsin 1 damla içtiği kar umarım düzelir
4 ekimde de ası var asm ye gidicez ebelerden de tekrar yardım isticem

Kizlar 2.ay bitti hala adet olmadım 15 gun once kontrolde doktor daha yumurtlama başlamamış demisti ne kadar sürecek ki bu fikri olan var mi?
Aktif emzirme yapiyorsan 6 aya kadar olmayabilir, hatta daha fazla. Sut hormonlari ostrojeni baskiliyor ondan adet olmuyoruz. Kafana takacagin bir problem degil canim

Back
X