• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa İnan duymadım. Yalnız tabi tek sebep o mu bunu bilmek lazım. İlk kızıma da kullanmıştım. O alerjik rinit. O da zaten bende ve annemde falan var genlerinde var yani.
Ben kullaniyordum kv soylemisti esim bronsit olmus bebekken sonra arastirinca kullananlarda grnelde gorulen durum olunca katkisizolanini aldim o zamanda gazi gecti zaten pek kullanmadim aama kisin karin agrisi falan icin kullanirim

Canim goz rengini sormustun, bizim dogdugunda gri maviydi simdi gri yesile döndü. Isikta daha belirgin oluyor, ama fotoğrafta kahve gibi cikiyor. Buyuk ihtimal dönüyor gibi. Senin çakır dedigin goz rengi nedir?
Bizde cok acik mavi goze cakir goz denir
IMG-20181001-WA0016.webpbenim kızın gòz rengi bu canim açık mavi gri karışımı

Ben kullaniyordum kv soylemisti esim bronsit olmus bebekken sonra arastirinca kullananlarda grnelde gorulen durum olunca katkisizolanini aldim o zamanda gazi gecti zaten pek kullanmadim aama kisin karin agrisi falan icin kullanirim
Yani rinit zaten burun ve üst solunum yollarıyla alakalı. Ciğerlerden problem astım veya bronşit. Ben öyle biliyorum. Fazla yukarıya sürmüş olabilirler mi. Bazen ben kaptırınca eşim “göğsüne sürme göbek deliğinin etrafına yapsana” deyip uyandırıyor mesela :))))

Peki kefir gaz yapmıyor mu bebege
Ben bu sùt kalitesini artirmak icin diyetisyene gittim diyetisyen bana 3 haftadan once annelere gaz yapan yiyeceklerden uzak durun siyoruz ama bebek 3 yafta yada 1 aylik olunca yiyin diyoruz diyetisyenin bana verdigi listenin cogu yada sòyle sòyleyeyim sùt yapan yiyecek ve iceceklerin cogu bebiste gaz yapiyo ama benim bebişim gazi kendi cikardigi icin hem agizfan hem popodan ben yedimde ictimde halada yiyorum eger sizin bebekte gazi kendi cikarabiliyorsa yiyip icebilirsiniz

1 sa gaz cikarmak cok zor olmali. Bu esnada göğsünde uykuda mi oluyor peki. Eger oyleyse uykusunu aliyor zaten, yerine koydugunda kalkmasi cok normal.
Gazı çıkardıktan bi 5 dakika sonra yatağına koyuyorum alışmasın öyle uyumaya diye ama hemen anlıyor o sıcaklık gidince gözler hemen açılıyor. Ah ilk 15 günü arar oldum uyandırmak için neler yapmazdık şimdide uyutmak için yapıyoruz

Kizlar 2.ay bitti hala adet olmadım 15 gun once kontrolde doktor daha yumurtlama başlamamış demisti ne kadar sürecek ki bu fikri olan var mi?
Benim dr emzirdiğin ve ek gıda vermediğin için adet olmazsın binde bir ihtimalde olur demişti. Kız kardeşim oğlunu emzirdi 6 aya kadar adet olmadı ek gıdaya geçtikten sonra olmuştu. O binde bir bize denk gelmezse eğer ne hamile kalma gibi bir şansımız varmış nede adet olmazmışız. Ben doğumdan 40 gün sonraydı galiba kısa bi kanama oldu ama normal kanama gibi deildi.

@etka31112 sakinken kanguruya soktum. Uyku vakti de yakındı. 15 dk kaldı uyudu. Çıkartıp yerine koyarken uyandırdım.:kızgın: Tekrar aldım bu sefer 7 dk da uyudu. Sadece ben çok terledim. İlk günün heyecanına veriyorum. Akşam üstü dışarı çıkarmayı deneyeceğim. Sitenin etrafında bir yürürüm. Bana iyi hissettirdi kanguru, kucaktan daha samimi :KK15: umarım oğluşta öyle hissetmiştir.
Ben de her gün çıkartıp 40 dk falan dolastiriyorum hava almış oluyoruz güzel oluyor inşallah sen de çok memnun kalirsin canım

Yani rinit zaten burun ve üst solunum yollarıyla alakalı. Ciğerlerden problem astım veya bronşit. Ben öyle biliyorum. Fazla yukarıya sürmüş olabilirler mi. Bazen ben kaptırınca eşim “göğsüne sürme göbek deliğinin etrafına yapsana” deyip uyandırıyor mesela :))))
Bebekler surulen yagi atabilmek icin Cigerlerini zorluyormus o yuzdrn oluşuyormuş ben bu sekilde okudum orneklerdede olunca riske atamadim evdr 4 tane pati var allah korusun alerjik bi durum olursa naparim ben

Bende oyleyim soyle akan sutum olsun istiyorum saginca 100 ml sut ciksin istiyorum ama benden anca 10ml vikiyor :KK43: @rofleli_kedi benide etiketlermiain canim
Grubun sutsuzleri olduk üçümüz:) olsun kafaya çok takmamak lazım daha yilllaaaaaarca annelik var önümüzde sağlam kafa lazım

Benim dr emzirdiğin ve ek gıda vermediğin için adet olmazsın binde bir ihtimalde olur demişti. Kız kardeşim oğlunu emzirdi 6 aya kadar adet olmadı ek gıdaya geçtikten sonra olmuştu. O binde bir bize denk gelmezse eğer ne hamile kalma gibi bir şansımız varmış nede adet olmazmışız. Ben doğumdan 40 gün sonraydı galiba kısa bi kanama oldu ama normal kanama gibi deildi.
Ben regl oldum acaba mama verdigim icin mi ama surekli memede emmeye devam biz tum gun
Bir arkadasim.sadece anne sutu veriyordu gerci oda 2 aylıkken regl olmustu

Back
X