• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T TubaSude annem ve kv dışında herkes senin kopyan diyor zaten o ikisi benzetemedi :p

Insallah canim sizinde yolunuz duserse bas tacisiniz

Canımmm Allah razı olsun :KK68:
Masallah luzuya ya saclar olmayinca bebeklwrin cinsoyeti ayristirilamiyor :) bende farkli renkleri seviyorum ama erkeklerde nerdeee genelde beyaz veya mavi

Ben hamile olduğumu öğrendiğim hafta carters'da eski sezon ürünler %70 indirime girmişti normalde cartersa verecek param olmaz ama baya ucuza gelmişti ben siyah, fume falan almıştım cinsiyeti de bilmiyordum. Kızım baya rockstar gibi dolandı :D
Umarim esin de senin gibidir ve kiymet biliyordur.ben de cocukken hep biriktirip ihtiyaclarimi alirdim. 16 yasindan beri hep calistim ve okudum.sakiz alirken bile hesap yapardim ve almazdim :KK70: ta ki evlenene kadar ben neysem esim tam zittim.onu savurgan gordukce krizlere giriyorum hala.ben kastikca o harciyor yillardir.daha dun 1 pantolona benim yillik kiyafet harcamam kadar para koydu.hala sindiremiyorum.
Mecburen benim gibi çünkü öyle olmasa evlenmezdim sanırım zaten kendisi asla alışveriş yapmaz 6 senedir beraberiz sevgili olduğumuz dönemlerde bile corabindan pantolonuna kadar ben seçerdim sadece deneyip parasını verirdi. Benden önce de ablası yaparmış bu görevi o yüzden ben de indirim kovalarim hep şükür öyle şeyler yapmıyor. Bir de biz ikimiz de evden çıkmayı sevmeyiz adam berber isini bile evde hallediyor :))

rofleli_kedi rofleli_kedi canım mami power'ı denedikten sonra bana yazar mısın ben de insanların sütüm foşur foşur oldu dediği her şeyi yedim içtim de bana etki etmedi .Bende sadece uyku sutumu arttırıyor gece emzirmesi ve sabah ilk emzirme bol yutkunmali sonrası boş gibi oluyor

Günaydın sevgili anneler, bir konuda yardımınıza danışacağım. Benim bebeğim emme konusunda çok tembel. 5 10 dk emip 1 saat gazı çıkartıyoruz. Doymadığı için 15 20 dk uyuyor. Bende sağıp biberonla veriyorum fakat içip uykuya geçene kadar yine 1 saat geçiyor ortalama 1,5 sat uyuyor. Göğüslerim sapmaktan acıdı. Yetiştiremiyorum vakti dolana kadar uyanıyor. Hip in mamasını kullanacağım. Benim durumumda olan anneler Arada kaç ml vermek lazım

Doymadığını nasıl anladın
Aktif 5-10 dk emmek yetiyordur ona
Bez takibi yaptın mı ve kilo alımı nasıl
Ben olsam mama başlamam canım
Bir de sağıp biberonla vermek de onu memeden uzaklaştırır çünkü emmek zahmetli, biberondan kolayca akıyor
Bu şekilde gidersen memeyi bırakır bebeğin

Günaydın sevgili anneler, bir konuda yardımınıza danışacağım. Benim bebeğim emme konusunda çok tembel. 5 10 dk emip 1 saat gazı çıkartıyoruz. Doymadığı için 15 20 dk uyuyor. Bende sağıp biberonla veriyorum fakat içip uykuya geçene kadar yine 1 saat geçiyor ortalama 1,5 sat uyuyor. Göğüslerim sapmaktan acıdı. Yetiştiremiyorum vakti dolana kadar uyanıyor. Hip in mamasını kullanacağım. Benim durumumda olan anneler Arada kaç ml vermek lazım
Ccanim.5.10 dakikada gogsunu boşaltıyor olabilir ac kalmıyordur belkide gaz sancisindan durmuyirdur gaz damlasi kullaniyir musn

rofleli_kedi rofleli_kedi canım mami power'ı denedikten sonra bana yazar mısın ben de insanların sütüm foşur foşur oldu dediği her şeyi yedim içtim de bana etki etmedi .Bende sadece uyku sutumu arttırıyor gece emzirmesi ve sabah ilk emzirme bol yutkunmali sonrası boş gibi oluyor
Kessinljkle benim de uyku ayni etkiyi yapiyor

Doymadığını nasıl anladın
Aktif 5-10 dk emmek yetiyordur ona
Bez takibi yaptın mı ve kilo alımı nasıl
Ben olsam mama başlamam canım
Bir de sağıp biberonla vermek de onu memeden uzaklaştırır çünkü emmek zahmetli, biberondan kolayca akıyor
Bu şekilde gidersen memeyi bırakır bebeğin
Her iki göğüsü sağdığımda 110 cc ancak çıkıyor yaklaşık 20 dk da makinanın aralıksız çekimiyle. Haftasonu denedik 110 cc biberonla verince uzun süre uyudu. Meme verdiğinde çok çabuk uyanıyor abartmıyorum günün 20 saati kucağımda yani hiç uyumuyordu 110 cc yi bitirince 1,5 2 saate yakın uyuyor o arada bende uyumaya çalışıyorum İlk ay kontrolünde doktor kilo alımı iyi demişti. 2. Ay için ayın 13 de gideceğiz. Bilmiyorum kendim için kolaylık yapmak istemiyorum ama Ben çok yoruldum.

Ccanim.5.10 dakikada gogsunu boşaltıyor olabilir ac kalmıyordur belkide gaz sancisindan durmuyirdur gaz damlasi kullaniyir musn
Çok çabuk uyanıyor emdikten sonra 1 saat göğsümde gaz çıkarıyoruz. Yatağına yatırıyorum 15 dk sonra uyanıyor. Sürekli 5 dk emip 1 saat gaz. 15 dk uyku. Kısır döngü oldu. Haliyle ben çok yoruluyorum. Biberonla Bir anda 100 cc ye yakın içtiğinde 1,5 2 saat uyuyor memeyi bıraksın istemiyorum 3 gün sapmaktan göğüslerin acıdı ne yapmalıyım sizlerinde böyle mi

Kullanimi.nasil anlayamadim once 1 adet sonra 5 gum sonra mi ikinci adet iciliyor

Sitesinde ilk etapta sabah akşam 1 er tane 5 gun sonra da günde 1 tane kullanın yazıyor e bebekte Migros’ta varmış bende gidip 12 li paket alicam ilk etapta denemek icin günde 1 tane ile başlayabilirim ama 2 cok gelir mi bilmem

Ben bu cocugu memeye nasıl alıştıracam ya
Gece uykuyla uyanıklık arasında vermeye çalıştım yine feryat figan ağladı
İlk günden beri tepkisi ayni

Çok çabuk uyanıyor emdikten sonra 1 saat göğsümde gaz çıkarıyoruz. Yatağına yatırıyorum 15 dk sonra uyanıyor. Sürekli 5 dk emip 1 saat gaz. 15 dk uyku. Kısır döngü oldu. Haliyle ben çok yoruluyorum. Biberonla Bir anda 100 cc ye yakın içtiğinde 1,5 2 saat uyuyor memeyi bıraksın istemiyorum 3 gün sapmaktan göğüslerin acıdı ne yapmalıyım sizlerinde böyle mi

Canım benim kızım 48 günlük
Sürekli memede kalmak istiyor
Aktif emiyor sonra memede uyuyor
Ama yerine koyduğum an tekrar uyanıyor
Memede yaşamak istiyor
Bir de benim kızım gaz çıkarmıyor genelde
Yatıp kalkınca çıkarıyor gazını çok enteresan
Senin bebiş gazlı bir bebek mi?
Bir de 5 dk emiyor diyorsun ya memeyi kendi mi bırakıyor

Ben bu cocugu memeye nasıl alıştıracam ya
Gece uykuyla uyanıklık arasında vermeye çalıştım yine feryat figan ağladı
İlk günden beri tepkisi ayni

Bu kadar minik olup da memeye yaklaşınca emmemek için ağlayan bebek hiç duymamıştım
Hiç araştırdın mı neden olabilirmiş acaba?

Her iki göğüsü sağdığımda 110 cc ancak çıkıyor yaklaşık 20 dk da makinanın aralıksız çekimiyle. Haftasonu denedik 110 cc biberonla verince uzun süre uyudu. Meme verdiğinde çok çabuk uyanıyor abartmıyorum günün 20 saati kucağımda yani hiç uyumuyordu 110 cc yi bitirince 1,5 2 saate yakın uyuyor o arada bende uyumaya çalışıyorum İlk ay kontrolünde doktor kilo alımı iyi demişti. 2. Ay için ayın 13 de gideceğiz. Bilmiyorum kendim için kolaylık yapmak istemiyorum ama Ben çok yoruldum.
110 cc makina ile çıkıyorsa beboşun aç kalması mümkün değil bence. Beboş daha fazlasını bile emiyordur. Kilo alimi da iyiyse mamaya başlama canım.
Ben de gündüz emzirdikten sonra koyuyorum yatağa 20 dk sonra uyaniyor ama pusette sallanmaya bayılıyor. Onun içinde biraksan orada yaşar. Belki senin beboş da hafif sallanmaya ya da başka bir şeye ihtiyaç duyuyordur uyumak için. Gaz sancimiz da çok bizim o yüzden sallanmak ve titreşim çok hoşuna gidiyor.
exixizimm exixizimm Dediğin gibi beboşların uykuya da ihtiyacı var dedim ve nasıl rahat ediyorsa öyle uyumasina izin verdim. Kuralı benim minnoş koydu. Bana da bu kurala uymak kaldi. Benim eğitim kısa sürdü :KK48:

Gunde kac kere ve kacar damla veriyorsun canım bızde onu kulllanıyoruzdq işe yaramıyo sankı yada bızımkı kolik
Sanırım benim kuzum da o kolik denen şeyden :( gün geçtikçe iyi olacağına daha da fena oluyor gaz sancı sürekli..bu kadar gaz olması çok anormal hergün koca bir tencere kuru fasulye yesem ancak böyle gazlı olur

Sitesinde ilk etapta sabah akşam 1 er tane 5 gun sonra da günde 1 tane kullanın yazıyor e bebekte Migros’ta varmış bende gidip 12 li paket alicam ilk etapta denemek icin günde 1 tane ile başlayabilirim ama 2 cok gelir mi bilmem
Bence 1 kutu al ic bazilarinin icimi cok kotu oluyor ebebekten aldiklarimi geribiade ettim ben mesela acayip sekerliudi

Ben mama vermeme ragmen 40 dakika en fazla uyuyor
Biberonla icmeyi sevdi ozaman efor sarfermiyor ama.sen bunu devam etttiremezsin mesela sagmak sutu arttoriyor bende ama zaman bulamiyirum sen iyi saganbiliyirsun

Back
X