- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #75.301
T
TubaSude
annem ve kv dışında herkes senin kopyan diyor zaten o ikisi benzetemedi 
Canımmm Allah razı olsun
Ben hamile olduğumu öğrendiğim hafta carters'da eski sezon ürünler %70 indirime girmişti normalde cartersa verecek param olmaz ama baya ucuza gelmişti ben siyah, fume falan almıştım cinsiyeti de bilmiyordum. Kızım baya rockstar gibi dolandı

Insallah canim sizinde yolunuz duserse bas tacisiniz
Canımmm Allah razı olsun

Masallah luzuya ya saclar olmayinca bebeklwrin cinsoyeti ayristirilamiyor :) bende farkli renkleri seviyorum ama erkeklerde nerdeee genelde beyaz veya mavi
Ben hamile olduğumu öğrendiğim hafta carters'da eski sezon ürünler %70 indirime girmişti normalde cartersa verecek param olmaz ama baya ucuza gelmişti ben siyah, fume falan almıştım cinsiyeti de bilmiyordum. Kızım baya rockstar gibi dolandı

Mecburen benim gibi çünkü öyle olmasa evlenmezdim sanırım zaten kendisi asla alışveriş yapmaz 6 senedir beraberiz sevgili olduğumuz dönemlerde bile corabindan pantolonuna kadar ben seçerdim sadece deneyip parasını verirdi. Benden önce de ablası yaparmış bu görevi o yüzden ben de indirim kovalarim hep şükür öyle şeyler yapmıyor. Bir de biz ikimiz de evden çıkmayı sevmeyiz adam berber isini bile evde hallediyor :))Umarim esin de senin gibidir ve kiymet biliyordur.ben de cocukken hep biriktirip ihtiyaclarimi alirdim. 16 yasindan beri hep calistim ve okudum.sakiz alirken bile hesap yapardim ve almazdimta ki evlenene kadar ben neysem esim tam zittim.onu savurgan gordukce krizlere giriyorum hala.ben kastikca o harciyor yillardir.daha dun 1 pantolona benim yillik kiyafet harcamam kadar para koydu.hala sindiremiyorum.