- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #75.261
Oyy maşallah sana. Çokk güzel bi kız bu maşallah. Dur ben de bizim oğlanı yükleyim beğenirse talibiz )))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy maşallah sana. Çokk güzel bi kız bu maşallah. Dur ben de bizim oğlanı yükleyim beğenirse talibiz )))
Ahhh bundan ben de cok istemistim maddi durum iyi oldugu halde almamislardi hala icimde bi ukte.. Annem kendi begendiklerini almis hep bana sanki bana oyle geliyor bir de barbie evi isterdim almazdi
@etka31112 neresi erkek gibi kız masallah
Bende pembe baştan almicam diyordum simdi dolapta nerdeyse baska renk yok
Pembe ve mor genelde
Böyle yetiştirmeye devam edersen olur bence ben böyle büyütuldugum için böyle oldum bi de tabi çok varlıklı buyumedim fakir de degildik de ortanın altiydik o yuzden sanırımBir daha maşallah sana. Saygılar. İnşallah kızım da böyle olur
Aynen gozum kamasti renk çok kötüydü :)Bende girdim bi baktım mavilemiş hiçççç güzel olmamıştı ben şoktan çıkana kadar değiştirdiler neyseki. Yalnışmı girdim noluyo dedim :)
Oyy kuzum yerim onu ya maşallah :) kız evi naz evi ben dünür olmak isterim ama :))Oyy maşallah sana. Çokk güzel bi kız bu maşallah. Dur ben de bizim oğlanı yükleyim beğenirse talibiz )))
Eki Görüntüle 2194035
Hahhaaahaa aynen yaa
Uzak kaldik canom yaaBen istanbulda yaşıyorum canım buralardaysan buyur gel cok isterim :)
Aç karnına sabah ve aksam yemen gerekiyor dereotu kuru için canım insallah artarKizlar aldim onume bir demet dereotunu yiyorum insallah sutum artar da mutlu olurum biraz once sagdim 5 ml ya cikti ya cikmadi ...
Tuh .yolun düşerse beklerim amaUzak kaldik canom yaa
Evet ya hassasti sagolsun insallah benimde gecer canim bata oldu ama gecmedi bir turluCamim bende de vardi gecti sonra acayip bisey ama geciyor dr sordum ben mesaneyi alip kaldirdik geri yerine koyduk normaldir bide oncesinde hassas bir mesanen varsa olabilir dedi
Bende maltana iciyorum tavsie ederim canimKizlar aldim onume bir demet dereotunu yiyorum insallah sutum artar da mutlu olurum biraz once sagdim 5 ml ya cikti ya cikmadi ...
Kür olarak bilmiyordum artirir diye okudugum icin yemistim tuh keske acken yeseydim daha etkili olurdu neyse ikinci demeti sabah ac yiyeyim cok tesekkyr ederim :))Aç karnına sabah ve aksam yemen gerekiyor dereotu kuru için canım insallah artar
Insallah canim sizinde yolunuz duserse bas tacisinizTuh .yolun düşerse beklerim ama
Cok ictim ondan ama bi fark olmadiBende maltana iciyorum tavsie ederim canim
Ben gece yatmadan iciyorum akiyor sabaha kadar uzun sureli ac birakma kendini ne yersen uzerine bol su ic en guzel yolu buymus onu anladim benCok ictim ondan ama bi fark olmadigerci yedigim ictigim hic bisey henuz artirmadi bakalim dereotu ne yapacak :) promalt ve mami power da ictim.
Hatta mami power ictikten sonra sutumun tadina bakmistim ayni mami power in tadi vardi
Ah o suyu icsem... Susuyorum unutuyorum icmeyi damacanam da yanibasimda duruyor odamdaysam cok icebilirim ama nedense icmiyorum dikkat edicem diyorum yine unutuyorum daha cok dikkat etmeliyim suyaBen gece yatmadan iciyorum akiyor sabaha kadar uzun sureli ac birakma kendini ne yersen uzerine bol su ic en guzel yolu buymus onu anladim ben
Ayy fotograf cok guzel MaşAllah rabbim esirgesin Allah kaderlerini guzel yazsin amin
Selam kızlar
Sitenin rengi değişmiş ne acayip olmus
Okuyana kadar sayfalar değişiyor ben yazamıyorum
Sonda muhabbeti olmus
Ben Doğumdan sonra 3-4 gun cok agri yaşadım
Ne dikişim acıdı ne baska şeyim
İdrar yaparken yaşadığım acıyı yaşatmadı
Doktor geçer dedi hakkaten de gecti sonrası
Ama siz Benden cok önce doğurdunuz
@TubaSude masallah sizegeniniz cok guzel
@cagla1809 beni cok boşladınburalarda yakalıyorum bak seni
![]()
Ooo maşallah kuzuya. Ömür boyu istediğim tek pahalı oyuncak furby idi. Annemler hep söyler hiç şunu alın bana dememisim sadece bunu istemisim agzimla 8 yaşındayken .onların da durumunun en sıkışık olduğu zamanmis 99 krizinde; hatırlıyorum ne kadar istediğimi içten ice .Çocuk olduğum için maddi durumu da farkında değildim yoksa asla istemezdim bazen aklıma düşer annemle babam ne icerlemistir istediğim şeyi alamayacak gibi.oldukları için sonunda ben çocuğuma bir flüt alamayacak mıyım der gibi baya durumlarını zorlayıp almışlardı evlenene kadar en mutlu günüm odur yani net :) ama 3-4 sene bırakmadan oynamıştım
![]()
Eki Görüntüle 2194035
Maşallah maşallah sözde maaş alıyorum ama 4 çeyreği ben yapamamAy inşallah benimki kız da senin gibi kendi hayatını kurar ayaklarının üzerinde durmayı başarır. Bu da silgisini ikiye bölerek kullanıyor. Ben de memnunum vallahi. Bir sene içinde bir kere 35 tl lol bebeğe kıydı, 20 tl de kinetik kuma. Yıllık oyuncak masrafı bu ))))) 4 tane de çeyrek yaptı