2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaar dun aksam test yaptirdim ve hamileyimmmmm :halay: topic bana ugurlu geldi agustos annesi olacam :))

Bu arada listeye kimse eklenmek istemio galiba hic mesaj gelmiyor kizlar mesaj halinda yazarsaniz bilg actigimda hepinizi eklerim listemiz biraz kabarsin dimi ama :KK50:
Ayyy cok sevindim yaaa gozun aydin kuzum rabbim hepimize saglikli bi gebelik gecirmeyi nasip etsin canim

Kizlaar dun aksam test yaptirdim ve hamileyimmmmm :halay: topic bana ugurlu geldi agustos annesi olacam :))

Bu arada listeye kimse eklenmek istemio galiba hic mesaj gelmiyor kizlar mesaj halinda yazarsaniz bilg actigimda hepinizi eklerim listemiz biraz kabarsin dimi ama :KK50:
Canım tebrik ederim ❤ ❤ ❤ Ben de bugun 5+2 iken doktora gittim, kese görünmedi. Haftaya çarşamba tekrar randevu aldım gidecegim. İnşallah görürüm

Listeye nasıl ekleneceğiz ki ben bilmiyorum

Merhaba kizlar.sabahtan beri sag alt karnima agri girip duruyor.2 gundur soguk alginligim var.ondandir degil mi? Baska sik dusunmek istemiyorum.bulundugum ulkede tr gibi bakim da yok.saglik ocagina gebeligini bildiriyorsun ve not ediyorlar sadece.idrar testi bile yapmiyorlar tekrar.ebe randevum 10. Haftada.ultrasoundda 12-14hafta arasi.kafayi yiycem burada
Benim de sol alt tarafımda batma gerginlik gibi bişeyler var, dik durunca daha çok hissediyorum, kambur durursam geçiyor sanki. Galiba gebeliğin ilk haftalarında normalmiş.

Ay çok sevindim maşallah canım :KK200:

X