2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bişey sorcam kesenin aldığı sekildenmi yoksa yerleştiği yerdenmi anliyon benim ultrason resmim canlı bakınca anlaşılıyor ama foto atsam anlamazsınız bende burdan çözerim belki birşeyler
Bebegin kesenin icine yerlestigi yerden anliyorum canim ama karindan ya da vajinal ultrasonda yerler degisiyor tam tersi oluyor

Doğum yaptığıniz zaman son adet tarihi hesabıyla mi yaptınız yoksa kese tarihinden itirbaren mi yapılan haftalarda doğum yaptınız

Maşallahhh ne güzel ya Rabbim üçünüde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Canımm mucizen gelmiş rahim ağzı aşağıda girişe yakın bebeğin konumlandığı yer farklı, mutlaka vardır bu durumda doktorların bir bildiği. Ne için parça alınacaktı? Durumdan haberdar et mutlaka çok merak ediyorum.
Bunu doktoruma danışmayı düşünüyorum çünkü çok şiddetli sancılar yapıyor. Öğrendiklerimi aktırırım sizlere de
Aynen canım haber verirsen çok sevinirim. Kabızlık var mı peki sende? Bende birde o var :)

wintersun maşallah maşallah üçüzlere :) ne kadar güzel bir görüntü üçünü de Rabbim esirgesin. Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah canım :)

Caanim insallah hersey yolunda gider bebisinde sana saglik sihhat getirir insallah Allah büyüktür Rabbim verdiyse bu guzelligi elbet vardir bir bildigi

12. Hafta duyan arkadaşlarım var. Belki geç döllenme oldu, nereden biliyoruz ki? Sakın yorumlardan etkilenmeyin lütfen, ben sandım ki her on kadından 8’i boş gebe :) Dolu olanlar bebeklerine isim bakmaktan burda yoklar, kalp atışını duyanlar da. :) Belki onun doktorunun ultrason cihazı eski model ondan duymuyor, belki sizin cihaz daha yeni model :) Bu kontrolde duymayacaksınız bile, bir sonrakinde duyacağınıza inanın. Biz vazgeçersek, bebeğimiz çabalar mı? Sevgilerimle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…